• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sağlam cevaplara ihtiyacım var!

E bu evlenme teklifiii? Biz diyince kabahat oldu ama neyse kızlar aşklarınız bol olsun
Bu bir teklif değil, bir isteğin dile getirilişidir. Herşeyi geçtim teklifsede tekliftir. Sevgilimi tanıdığımda internetten ben ekledim, numaramı o istemeden eline verdim, kahve içmeye ben çağırdım. O teklif etmese ben edecektim. Belki evlilik teklifini ben ederim marjinal olsun. Herşeyi erkekten bekleyen kafa bana göre değil, çok şükür. O da bu farklı yanımı sever zaten :KK36: Bunda utanılacak birşey yok seviyorsa teklif de edilir. Yeterki Aşk olsun :)

hee kısaltmışsın adı tamam neyse geyik yok :)
ıste sen tanısaydın nerden degıstıysem bırıne bı alıntı yapıom boyle kendımı tanıtıyom sonra arkadasın konusuna gırmıs oluyom o_O

ewet konuya geınce zaten bence o senın nıyetını anlamıstır kabul ettıyse de onunda nıyetı az cok aynıdır uyumu yakalarsanız ne guzel

Ara ara görüşüyorsanız bu kişiyle niyetini anlamamıştır bence bir arkadaşça görüşme diye düşünmüş olabilir ama siz görüşmelerinizde ses tonunuzla beden diliyle ona karşı ilginizin olduğunu fark ettirmişseniz bilemem. Siz ciddi bir ilişki mi hayal ediyorsunuz bu adamlar bence hemen açılmamalısınız bazı erkekler açık yürekli bayanları sever bazı erkekler zoru sever fakat hepsi ciddiyet de aynı kafı kullanmak ister zordu ben istedim ben adım attım falan..
Ben burçlara da meraklıyımdır mesela sizin burcunuz ne arkadaşınızın burcu ne?
Çevrenizde ilişkisi olan arkadaşlarınızdan ve dostunuzdan da akıl alın ya onu kaybedersiniz ya da ilginizi kullanmaya çalışan ya da saygısını da kaybeder sana karşı ama bilinmez % 5 lik oranla senin açılman çok hoşuna gidebilir ama çevresindekiler de işte aa sana açıldı falan diyip onu da etkilerler erkekler çoğu kadınlardan daha çok dedikodu yapıyorlar bence çok iyi düşün canım yaş kaç? bu arada

ilk buluştuğunuzda konuşmadan sarılsan uzunca gözlerine baksan zaten niyeti varsa anlar yoksa soğuk durur. direk konuşmaktansa ufak tefek bakışmalar konuşurken koluna dokunuşun imalı küçük iltifatımsı laflarla kendini onun kafasına soksan. erkeklerin radarı açık oluyo zaten en ufak sinyali kapacaktır. konuşmak için kasılmana gerek yokki. ne konuşacaktık derse hiiç sadece senle vakit geçirmek istemiştim dersin. daha ne diyeceksin zaten niyeti olan anlar :)

Yardimci olmak isterdim ama gidis yolunu kafadan yanlis buldum.

Zaten siz birinden hoslandiginizi belli etmenin onlarca yolu varken...

Direkt 'musait oldugunda seninle bir sey konusacagim' deme cesaretini gosterdiyseniz...

Devamini da kendiniz getirebilirsiniz.

aynen ben de yanlış buldum...

Durumlar aynı nerdeyse :) bendeki cesaret sıfır arkadaşlar gaza getirdi mesajı bile onlar yazdırdı. Olur görüşelim tabi cevabını görünce kendimi ordan oraya attım :))) inş sende bi cesaret söylersin
ne iyi olurdu:)) benim durumumu kimse bilmiyor o yüzden cesaretlendirecek kimse yok, ama senin konun bana cesaret verdi, okul bittiğinde böyle bir girişimde bulunabilirim, şu an bulunamam cünkü reddedilirsem her gün yüzünü görmek kötü olur zannımca, konuyu takipteyim.. hayırlısı:)

Aa
Ara ara görüşüyorsanız bu kişiyle niyetini anlamamıştır bence bir arkadaşça görüşme diye düşünmüş olabilir ama siz görüşmelerinizde ses tonunuzla beden diliyle ona karşı ilginizin olduğunu fark ettirmişseniz bilemem. Siz ciddi bir ilişki mi hayal ediyorsunuz bu adamlar bence hemen açılmamalısınız bazı erkekler açık yürekli bayanları sever bazı erkekler zoru sever fakat hepsi ciddiyet de aynı kafı kullanmak ister zordu ben istedim ben adım attım falan..
Ben burçlara da meraklıyımdır mesela sizin burcunuz ne arkadaşınızın burcu ne?
Çevrenizde ilişkisi olan arkadaşlarınızdan ve dostunuzdan da akıl alın ya onu kaybedersiniz ya da ilginizi kullanmaya çalışan ya da saygısını da kaybeder sana karşı ama bilinmez % 5 lik oranla senin açılman çok hoşuna gidebilir ama çevresindekiler de işte aa sana açıldı falan diyip onu da etkilerler erkekler çoğu kadınlardan daha çok dedikodu yapıyorlar bence çok iyi düşün canım yaş kaç? bu arada
aaa süpersin 37 yaşında ben 27
O oğlak burcu ben boğa
Arada tanıdık insanlar var benim kuzenim onun yengesi ;)

ne iyi olurdu:)) benim durumumu kimse bilmiyor o yüzden cesaretlendirecek kimse yok, ama senin konun bana cesaret verdi, okul bittiğinde böyle bir girişimde bulunabilirim, şu an bulunamam cünkü reddedilirsem her gün yüzünü görmek kötü olur zannımca, konuyu takipteyim.. hayırlısı:)
Tatlım ya o beğendiğin çocuk başkasıyla görüşmeye başlarsa bide öyle düşün derim ;)

ilk buluştuğunuzda konuşmadan sarılsan uzunca gözlerine baksan zaten niyeti varsa anlar yoksa soğuk durur. direk konuşmaktansa ufak tefek bakışmalar konuşurken koluna dokunuşun imalı küçük iltifatımsı laflarla kendini onun kafasına soksan. erkeklerin radarı açık oluyo zaten en ufak sinyali kapacaktır. konuşmak için kasılmana gerek yokki. ne konuşacaktık derse hiiç sadece senle vakit geçirmek istemiştim dersin. daha ne diyeceksin zaten niyeti olan anlar :)
Zaten çok sarılmak istiyorum :) ama birşey konuşcam senle dedim dalga geçer gibi vakit geçirmek istemiştim dersem tera tepebilir ;) ama tavsiyelerin güzel tşk

Aa

aaa süpersin 37 yaşında ben 27
O oğlak burcu ben boğa
Arada tanıdık insanlar var benim kuzenim onun yengesi :KK66:
Yorumumu beğendiğine sevindim bak canım ben de 30 yaşındayım eşim 34 yaşında senin gibi boğa burcu eşim sen aslında mantıklı ama içten içe duygusallıktan daha çok vicdanlısındır. Çok ağlamazsın ama duygularını da sevdiklerine karşı saklamazsın ama dik başlısındır aslında... Boğa ve oğlak burçları evcimendir ve evlilik için idealler burçlardır..
Oğlak burcu zaten olgundur düzen ve evcimendir tabii dan sonra bir de yükselen burç meselesi var..Yaşından dolayı çok daha olgun olmalı ki onun sana adım atması daha kolay olmalı açılmalı da...Düzenlisinizdir ikinizde iş kolik sayılabilir sen paraya düşkün demeyelim ama hayatta parasız olmadığının farkında olup yarını düşünen tarzda bir insansın oğlak burcu erkeği de düzen ve korumacı olduğundan o tam zamanı geldi bile diyebilir aslında evliliğe ama annesi gibi güven duyacağı bir kişi arayacaktır arıyordur kendince...
Belki senin heyecanlı bir şekilde onun yaşının olgunluğu karşısında çok da hoşuna gidebilir sonuçta onun da elbet yaşanmışlıkları vardır eğer doğrusunu bulsaydı şimdiye kadar zaten evli olurdu... Çok vıcık vıcık bir ilişki olmaz sizinki mantık terazisinde korumacı gerekli ilgili ayda yılda bir sen üzüldüpünde ya da o üzüldüğünde sevgilerin itirafı edildiği ama bakışı davranışlarıyla önemli oldupunuzu anlayacağınız bir ilişki olacaktır olabilir diyelim öyle düşünüyorum canım ama sen yine de ilk 15-20 dk konuşmalarınızn nasıl geçtiğine bakarak itirafını düşün...
sen hiç yeşil ışık aldın mı bu kişiden?

Çok
Yorumumu beğendiğine sevindim bak canım ben de 30 yaşındayım eşim 34 yaşında senin gibi boğa burcu eşim sen aslında mantıklı ama içten içe duygusallıktan daha çok vicdanlısındır. Çok ağlamazsın ama duygularını da sevdiklerine karşı saklamazsın ama dik başlısındır aslında... Boğa ve oğlak burçları evcimendir ve evlilik için idealler burçlardır..
Oğlak burcu zaten olgundur düzen ve evcimendir tabii dan sonra bir de yükselen burç meselesi var..Yaşından dolayı çok daha olgun olmalı ki onun sana adım atması daha kolay olmalı açılmalı da...Düzenlisinizdir ikinizde iş kolik sayılabilir sen paraya düşkün demeyelim ama hayatta parasız olmadığının farkında olup yarını düşünen tarzda bir insansın oğlak burcu erkeği de düzen ve korumacı olduğundan o tam zamanı geldi bile diyebilir aslında evliliğe ama annesi gibi güven duyacağı bir kişi arayacaktır arıyordur kendince...
Belki senin heyecanlı bir şekilde onun yaşının olgunluğu karşısında çok da hoşuna gidebilir sonuçta onun da elbet yaşanmışlıkları vardır eğer doğrusunu bulsaydı şimdiye kadar zaten evli olurdu... Çok vıcık vıcık bir ilişki olmaz sizinki mantık terazisinde korumacı gerekli ilgili ayda yılda bir sen üzüldüpünde ya da o üzüldüğünde sevgilerin itirafı edildiği ama bakışı davranışlarıyla önemli oldupunuzu anlayacağınız bir ilişki olacaktır olabilir diyelim öyle düşünüyorum canım ama sen yine de ilk 15-20 dk konuşmalarınızn nasıl geçtiğine bakarak itirafını düşün...
sen hiç yeşil ışık aldın mı bu kişiden?
Çok tşk ederim ne güzel yazmışsın saol valla. Bazen aynı ortamda olduğumuzda tatlı tatlı bakışlarını yakalıyorum. Güzel konuşuyo benimle.kabul dahi etmese bu dünyanın sonu değil en azından kafamda kalmaz olmadı derim ama olursada çok mutlu olurum. Görüşme teklifimi kabul etmesi benim için çok umutlu az çok anlamıştır zaten

Çok

Çok tşk ederim ne güzel yazmışsın saol valla. Bazen aynı ortamda olduğumuzda tatlı tatlı bakışlarını yakalıyorum. Güzel konuşuyo benimle.kabul dahi etmese bu dünyanın sonu değil en azından kafamda kalmaz olmadı derim ama olursada çok mutlu olurum. Görüşme teklifimi kabul etmesi benim için çok umutlu az çok anlamıştır zaten
Üniversite yıllarımda hep arkadaşlarıma yardımcı olurdum bir arkadaşıma aşk msjlarına telden yardım ederdim evlendiler bir arkadaşımın sevgilisine doğum günü için mektup faslı falan hazırladık onlarda evlendi :D taki ben eşime rastlayana kadar o çok farklı benim için hayatımın aşkı................:
darısı size olur inşaallah siz de bana dua edin eşimle bebek istiyoruz ama kpss stresi sıkıntısından olmuyor :( hiç bir sorun yokken buraya yazarsın son durumu değil mi?

Üniversite yıllarımda hep arkadaşlarıma yardımcı olurdum bir arkadaşıma aşk msjlarına telden yardım ederdim evlendiler bir arkadaşımın sevgilisine doğum günü için mektup faslı falan hazırladık onlarda evlendi :KK70: taki ben eşime rastlayana kadar o çok farklı benim için hayatımın aşkı................:
darısı size olur inşaallah siz de bana dua edin eşimle bebek istiyoruz ama kpss stresi sıkıntısından olmuyor :KK43: hiç bir sorun yokken buraya yazarsın son durumu değil mi?
Tabiki yazarım verdiğin cvplar için tik ederim yüce allah tez zamanda bebek sahibi eder seni inşş hayırlısı olsun ❤️

sakın sen söyleme başka bi konu bul. bi yakınlaş bi uzaklaş bırak o söylesin daha kıymetli olursun. şimdi sen söylesen sevgili olsanız yarın öbür gün başına kakıyolar ne koştun peşimden vs vs diye yaşadım biliyorum. yapma arkadaşım walla bak

Bence ilk buluşmada yapmayin.hayirdir derse bulustugunuz için.senle buluşmak istedim sende kabul ettin buluştuk diyebilirsin.buluşma sonrasida ara ara bulusalim bence dedinmi anlar zaten hoslandiginj Birak o soylesin sonra simariyo bu erkekler.hoslanirsa oda zamanla söyler bence.

Back
X