• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sağlam cevaplara ihtiyacım var!

ben bi kere söyuled,m öyle birine şöyle açıldım
sen çok ahlaklı aklı başında beyfendi birisin aklı olan kız seni kaçırmaz..
bende seni fark etmeyen kılzardan olmak istemiyorum. sendeki iyliği ve güzelliği gördüğüm için kaçırmak istemiyorum seni dedim
sonuç ?? :)

Ilgini belli etmissin zaten boyle bir davette. Daha da acik acik senden hoslaniyorum, cikmak seni yakindan tanimak istiyorum demeye gerek yok bence. Bulustugunda aldigin elektrige gore fiziksel anlamda ona yakin olarak sozlerinden cok daha fazla onun aklini basindan alabilecegini dusunuyorum eger illa ki birsey yapmak istersen
ufak el teması gibimi yada yürürken koluna girmek gibi...?

Hiç böyle bir şey yapmadım, yapamam da sanırım. Sendeki de iyi cesaretmiş. Umarım pişman olmazsın... Sonucu merakla bekliyorum, bol şans! :KK49:

mesajıma olumlu yanıt gelmişti biliyosunuz.
cuma günü onun izin günüydü hiç msj atmadı aramadı.
cumartesi günü akşamı
hastaydım hala devam ediyo mesaj atamadım ayrıca bir iki problem var haftayada onları halledicem diye mesaj geldi bana.
bende yazdımki öbür haftada benim işim var geçmiş olsun dedim. saolasın diye yanıt geldi.
yani baştan nezaketen kabul etti ama sonra istemediği için bahane üretti. bende anlamış oldum iyikide yazdım içimde kalmadı en azından

Vallahi benim eşim bana ilk açılışını hiç ondan beklenmeyecek ağır abi tavırlarıyla dolaşırdı ama 2006 da vizeler bitmiş sınıfta soru tartışıyoruz herkes gitti kaldık tek sen direk öp (Hemideeee dudaktan:KK23:) Sonra 4-5 ay sonra tamamen açılabildi o da aynen şöyleydi konuşalım mı senle tamam dedim gittik bi yerde oturuyoruz bana dediği lafa bak"Hadi itiraf et de gidelim" :KK57: dedim neyiiii bana çok aşıksın eriyip bitiyorsun ya dedi.. Dedim saçmalama(Ama çok hoşlanıyorum tabi ki ) Ben gidiyorum dedim tamam dur dedi bizim oralarda aşıklar yolu diye denize bakan bir yol vardır orda yürürken elimi tuttu vs.. Sonrası gördüğünüz gibi bir yuva ve dünya tatlısı bir evlat ;)

Vallahi benim eşim bana ilk açılışını hiç ondan beklenmeyecek ağır abi tavırlarıyla dolaşırdı ama 2006 da vizeler bitmiş sınıfta soru tartışıyoruz herkes gitti kaldık tek sen direk öp (Hemideeee dudaktan:KK23:) Sonra 4-5 ay sonra tamamen açılabildi o da aynen şöyleydi konuşalım mı senle tamam dedim gittik bi yerde oturuyoruz bana dediği lafa bak"Hadi itiraf et de gidelim" :KK57: dedim neyiiii bana çok aşıksın eriyip bitiyorsun ya dedi.. Dedim saçmalama(Ama çok hoşlanıyorum tabi ki ) Ben gidiyorum dedim tamam dur dedi bizim oralarda aşıklar yolu diye denize bakan bir yol vardır orda yürürken elimi tuttu vs.. Sonrası gördüğünüz gibi bir yuva ve dünya tatlısı bir evlat :KK66:
çok tatlı değişik birşey olmuş ama =) benimki öyle değil tabiki

çok tatlı değişik birşey olmuş ama =) benimki öyle değil tabiki

Üniversitede bilirdi bizi çünkü çok ayrı dünyaların insanıydık sınıfımızda iki çift vardı biri biz biri de iki diğer arkadaş onlara garanti gözüyle bakılırdı bizden ümitleri yoktu çünkü eşim doğulu ben karadenizli.. Ama iki çift de evlendi şimdi bebişlerimiz bile var : )

Back
X