• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sağlam cevaplara ihtiyacım var!

Ben senden hoşlanıyorum de gtsin, başka ne diyebilirsin ki, serenat yap istersen. :) Zaten seninle konuşacaklarım var diyerek çok büyük bir cesaret örneği göstermişsin. Bu en önemi kısmıydı bence.

` ben senden cok hoslaniyorum` derdim :KK36: ki zamaninda dedim zamaninda birisine :KK45: kendisi suan esim olur:KK36:

Ben zaten seninle konuşmak istiyorum dediğim için mutlaka söylemem lazım. Lafı kıvıramam zaten çoğunuzda söyle demiş yazdıklarınızdan az çok kafamda birşeyler oluşturdum :) sıra geldi konuşmaya tutulmazsam iyidir

Medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim seni, enteresan bir yol izlemişsin gerçekten.

Akışına bırak, cümlelerini düşündükçe her şey sarpa sarar, içinden ne geçiyorsa "o an" onu söyle.

Tatlım ya o beğendiğin çocuk başkasıyla görüşmeye başlarsa bide öyle düşün derim :KK66:
oooo o ihtimal de çok kötüü...... zaten korkuyorum yüzük müzük takıp gelecek diye... buna hiç dayanamam....
senin durumunu cok merak ediyorummmm:)) ona göre hareket ederim ben de insallah güzel olacak....
ben henuz ıtıraf edemem her gun yuzune bakacagımm :(((((

oooo o ihtimal de çok kötüü...... zaten korkuyorum yüzük müzük takıp gelecek diye... buna hiç dayanamam....
senin durumunu cok merak ediyorummmm:)) ona göre hareket ederim ben de insallah güzel olacak....
ben henuz ıtıraf edemem her gun yuzune bakacagımm :KK43:((((
Ben hala inanamıyorum buraya yazcam inş olumlu veya olumsuz :) bence söylemesen bile belli et. Çıkışta beraber yürüyelimmi de yada giydiği herhangi birşeye hoş kazak diyebilirsin saklamakla olmuyoooo

Ben hala inanamıyorum buraya yazcam inş olumlu veya olumsuz :) bence söylemesen bile belli et. Çıkışta beraber yürüyelimmi de yada giydiği herhangi birşeye hoş kazak diyebilirsin saklamakla olmuyoooo
bunları ben hiç diyememm su an... :))) selam verebilsemm ahh o bile benim için büyük bir şey... :))))

Medeni cesaretin için seni tebrik ederim. Umarım o da senin için aynı şeyleri hissediyordur.

Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim. Birinden hoşlanıyorum ve ona msj attım. Müsait olduğun gün seninle yüzyüze konuşmak istiyorum dedim. Olur görüşelim tabi dedi oda ve bu hafta görüşcez. Ben ondan hoşlandığımı söylicem ama hangi cümlelerle konuya nasıl gircem lütfen yardımcı olun :(
bu konuda katiyim.. erkek adim atmali..

Ilgini belli etmissin zaten boyle bir davette. Daha da acik acik senden hoslaniyorum, cikmak seni yakindan tanimak istiyorum demeye gerek yok bence. Bulustugunda aldigin elektrige gore fiziksel anlamda ona yakin olarak sozlerinden cok daha fazla onun aklini basindan alabilecegini dusunuyorum eger illa ki birsey yapmak istersen

ergenlik dönemlerimde tam iki kere yaptım. ikisi de hüsran oldu. o gün bugündür yapmadım böyle bir şey artık cesaret de edemem zaten :) merakla sonucu bekliyorum ben de. buraya yazmayı sakın unutmayasın :))

Back
X