Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sağlam cevaplara ihtiyacım var!
- Konu Sahibi drderin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
- 103
- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
hadi bakalım bol şans sonucu bize de bildirTekrar okudum ve böyle bi giriş yapmaya karar verdim :) çok tşk ederim canısı en mantıklı oturaklı cümleler bunlar
Aynen tşkBen senden hoşlanıyorum de gtsin, başka ne diyebilirsin ki, serenat yap istersen. :) Zaten seninle konuşacaklarım var diyerek çok büyük bir cesaret örneği göstermişsin. Bu en önemi kısmıydı bence.
Ay ne güzel ya :) allah mutluluk versin` ben senden cok hoslaniyorum` derdim ki zamaninda dedim zamaninda birisine kendisi suan esim olur
Vayy buda nokta atışı olmuş. Kullanıcam inşallah bu cümleyide. Umarım heycandan tutulmamgözlerinin içine bakıp ''benim için herhangi biri değilsin'' de.mesajı alır o...
oooo o ihtimal de çok kötüü...... zaten korkuyorum yüzük müzük takıp gelecek diye... buna hiç dayanamam....Tatlım ya o beğendiğin çocuk başkasıyla görüşmeye başlarsa bide öyle düşün derim
senin durumunu cok merak ediyorummmm:)) ona göre hareket ederim ben de insallah güzel olacak....
ben henuz ıtıraf edemem her gun yuzune bakacagımm ((((
Ben hala inanamıyorum buraya yazcam inş olumlu veya olumsuz :) bence söylemesen bile belli et. Çıkışta beraber yürüyelimmi de yada giydiği herhangi birşeye hoş kazak diyebilirsin saklamakla olmuyoooooooo o ihtimal de çok kötüü...... zaten korkuyorum yüzük müzük takıp gelecek diye... buna hiç dayanamam....
senin durumunu cok merak ediyorummmm:)) ona göre hareket ederim ben de insallah güzel olacak....
ben henuz ıtıraf edemem her gun yuzune bakacagımm ((((
bunları ben hiç diyememm su an... :))) selam verebilsemm ahh o bile benim için büyük bir şey... :))))Ben hala inanamıyorum buraya yazcam inş olumlu veya olumsuz :) bence söylemesen bile belli et. Çıkışta beraber yürüyelimmi de yada giydiği herhangi birşeye hoş kazak diyebilirsin saklamakla olmuyoooo
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
est canım herkesin kendi görüşü tabiki geri kafalılık değil bu bende normal şartlarda erkekten beklerim ilk kez böyle birşey geldi başıma hayırlısı olsunBöyle şeyleri erkekten bekleyecek kadar geri kafalıyım ben
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
est canım herkesin kendi görüşü tabiki geri kafalılık değil bu bende normal şartlarda erkekten beklerim ilk kez böyle birşey geldi başıma hayırlısı olsun
inşallah, zaten anlamıştır
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- 25 Ağustos 2014
- 20.395
- 48.330
- 798
bu konuda katiyim.. erkek adim atmali..Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim. Birinden hoşlanıyorum ve ona msj attım. Müsait olduğun gün seninle yüzyüze konuşmak istiyorum dedim. Olur görüşelim tabi dedi oda ve bu hafta görüşcez. Ben ondan hoşlandığımı söylicem ama hangi cümlelerle konuya nasıl gircem lütfen yardımcı olun
- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
Ilgini belli etmissin zaten boyle bir davette. Daha da acik acik senden hoslaniyorum, cikmak seni yakindan tanimak istiyorum demeye gerek yok bence. Bulustugunda aldigin elektrige gore fiziksel anlamda ona yakin olarak sozlerinden cok daha fazla onun aklini basindan alabilecegini dusunuyorum eger illa ki birsey yapmak istersen
- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
- 723