cok pismanim cok utaniyorum cok seviyorum ;(

Belki sen bukadar ısrar ettiğin için kıramayacak ve yeniden bişeyler yasayacaksınız sonra yine vazgeçecek Allah korusun kendine mukayet ol
İstemesin o isterse sen isteme lütfen
Belki sen bukadar ısrar ettiğin için kıramayacak ve yeniden bişeyler yasayacaksınız sonra yine vazgeçecek Allah korusun kendine mukayet ol
İstemesin o isterse sen isteme lütfen
Hayir israr etmedim. Biliyorum beni asla istemeyecegini. Kesinlikle bana bi sans vermesini istemedim asla bunu yapmam biliyorum istemiyo cunku :KK43: ama bu onu sevmeme aklimdan cikmamasina engel olmuyo ;(

Yaşadıkların seni ilgilendirir, istemişsin yaşamışsın buna sürekli dini alet etme
Madem tövbe ettin, tövbenin arkasında dur, Allah'a kul ol, kuluna değil
Bir erkeğin karşısında bu kadar acizleşmek insanı delirtir
Yalnızlık korkunla başa çıkmak için bir psikolojik destek al
Birilerini kullanarak ya da kendini kullandırarak yalnızlığını gideremezsin önce bunu kabul etmen lazım
Sonra da kendini toparla, elin ciğeri beş para etmez herifine sana o.. muamelesi yapma iznini verme
Kendi ellenmişliğine baksın o it
Banlanıcam şimdi çok sinirlendim, aklını başına topla yaa, nedir bu arabesk
Allah kulunu affederken sen kimsin ki onun yarattığını başkalarının ayaklarının altına atıyorsun
Toparlan, yardım al, yaşamaya bak, gençsin ve hayata tutun, kirli falan değilsin kendini böyle lanse etme insanlara. Günah Allah'la kul arasındadır, önüne gelene anlatmak zorunda değilsin
Allah razi olsun :KK43: nolur dua edin siz de bana. Tovbem artsin bi daha hataya dusmiyim. Psikiyatrm izinde randevi alamadim hemen gidicem :KK43: onun kendini temiz beni kirli gostermesi beni mahvetti icim yandi ama ona bana sans ver asla diyemem asla :KK43: gunah islemek istemedigini temiz birini istedigini soyledi omdam daha bu konuda bisey isteyemem bu da beni caresiz aci icinde bırakıyo :KK43: beraber gunahsiz temiz ibadetle tovbe yle dolu insanlara surekli yardim ettigimiz bi hayat yasayalim bile diyemedim ona :KK43:

zorla degil tabik,
eger gerçekten karşına adam gibi biri çıkar seni severse
herşey boş hiçbişeyi önemesemez
ama niyeti ciddi degilse dedin gibi seni kullanır
Artik karsima biri kabul etmesinden cok bu acidan kukurtulmayi gunahlarimin affedilmesini istiyorum zaten :KK43: kendimi cok kotu hissediyorum :KK43:

Hayir israr etmedim. Biliyorum beni asla istemeyecegini. Kesinlikle bana bi sans vermesini istemedim asla bunu yapmam biliyorum istemiyo cunku :KK43: ama bu onu sevmeme aklimdan cikmamasina engel olmuyo ;(
Nasıl olsa geçecek
şu dünyada geçmeyen ne var ?
Acı çekmek güzeldir tecrübedir

Nasıl olsa geçecek
şu dünyada geçmeyen ne var ?
Acı çekmek güzeldir tecrübedir
Herseyde bi hayir vat diyorum kendime. Bu aciyi cekmeseydim bundan da hic biseu hissetmeden bu olaylari yaşamadan asik olmadan ayrilsaydim belki hemen baskasina kosacaktim aynı günahları yasamaya devam edecektim ve belki bi gun bedeli cok daha agir olacakti. Boyle dusununce rahatliyorum ama sonra hemen onun yuzu sesi aklima geliyo tekrar içim yaniyo gozlerim doluyo ;(

Çıkıntılık yapmak ıstemem ama cok paldır küldür bir nefeste yazılmış gibi hıc nokta virgül vs yok okudum ama anlamadım daha dogrusu dogru düzgün okuyamadım

Kimseye yaşadıklarını anlatmak hesap vermek zorunda değilsin ki. Birinin sana sorması bile yanlışken sen sormadan anlatmışsın.Kendine saygı duyup,evet bunları yaptım ama kimseyi ilgilendirmez,beni bunlar için sevmeyen hiç sevmesin deyip çekiceksin resti. Aciz değil de güçlü durmalısın ilk kendine değer vermelisin. Yaptıkların için birilerine hesap vermekten anlatmaktan vazgeçmeden de bu durumlar olaylar hep böyle olur :KK12::KK12:

Kimseye yaşadıklarını anlatmak hesap vermek zorunda değilsin ki. Birinin sana sorması bile yanlışken sen sormadan anlatmışsın.Kendine saygı duyup,evet bunları yaptım ama kimseyi ilgilendirmez,beni bunlar için sevmeyen hiç sevmesin deyip çekiceksin resti. Aciz değil de güçlü durmalısın ilk kendine değer vermelisin. Yaptıkların için birilerine hesap vermekten anlatmaktan vazgeçmeden de bu durumlar olaylar hep böyle olur :KK12::KK12:
Biliyorum Haklisin ama kimsenin gunahina girmek kimseyi kandirmak istemiyorim saklarsam hemen depresyona girerim utanirim bakamam ki karsimdakinin yuzune :KK43:

Temiz temiz diye diye kendinizi kirletmişsiniz kendi gözünüzde. Birşey yaşamışsanız karşılıklı, hiç gerek yoktu konuyu kendinize çekerek yorumlamaya.
Bu kadar muhtaç, çaresiz hissederseniz kendinizi ve bunu ona hissettirirseniz asla açmaz telefonu tabiki.

Temiz temiz diye diye kendinizi kirletmişsiniz kendi gözünüzde. Birşey yaşamışsanız karşılıklı, hiç gerek yoktu konuyu kendinize çekerek yorumlamaya.
Bu kadar muhtaç, çaresiz hissederseniz kendinizi ve bunu ona hissettirirseniz asla açmaz telefonu tabiki.
Haklisin ama gecenin bi yarisi telefonda konusurken o bunalimla ruh haliyle ona oyle soyledim biseu yasamadigini soyleyince gunaha sokmak gunaha cekmek istemedim :KK43: ama o da farkli yorumladı kendince kendinu huzurlu hissedecek sekle getirdi konuyu daha benle görüşmek istemedigini söyledi :KK43:

X