Kız İsteme Çok Otoriter Bir Babam Var Nasıl Söyleyeceğiz? Nasıl Söylemeliyiz?:(

canım bizde küslük pek olmadı sadece 3gün ondada bendede bi tuhaflık oldu konuşuyoduk ama ne bileyim bi soğukluk olduğu belliydi benim zoruma giden bitmiş gibi hiç üstüne basmıyo konusu bile açılmıyo insan bi merak etmezmi ya ne zormuş bu böle artık daralmaya başladım...

Tatlım hiç daraltma kendini bazen aileler herşeyin doğrusunu bildiklerini sanıyorlar ama dugularımızı hesaba katmıyorlar, kararlarımıza saygı göstermiyorlar. Bende de aynıydı hiç konusunu bile açmıyorlardı..hatta ne oldu diye soranlara "ben evleneceğimi söylüyorum ama sanki kıyafet,eşya gibi herhangi bişey istemişim de yok demişler gibi gayet basit bi şekilde konunun üstünü kapattılar" diyordum..Ama emin ol ki öyle değil tatlım sana öyle yansıtıyorlar,babanın da içi rahat değildir...Ben kendi durumumda devamlı anneme baskı yaptım, teyzelerimi araya soktum..Babamla iki ay boyunca nerdeyse hiç konuşmadım.En son anneme beni zorla yanlışa sürüklüyorsunuz demiştim kiii bi gün sonrasında gelsinler dedi babam... Kaçmamdan korktular anlayacağın... Şu anda herşey çok güzel tamam ama o iki ay hem beni hem de sevgilimi çok yıprattı...Gerçekten ailemi karşıma almayı düşünüyordum... Hatta hafta sonu istemeye geliyorlar diye emri vaki yapıp bi rezillik çıkarırsanız bu evde durmam gibi sözler söylemeyi bile kafama koymuştum :sinifsinif:

Anladığım kadarıyla sen babana kıyamıyorsun pıtırcıkcım ama unutma ki onlar başına baki değil ve hayat senin, en doğru şekilde yön vermek senin elinde..Ailenin sorumluluğu da yanında olmak bence..ıyi günde de, kötü günde de.... Seni kaybetmek daha mı iyi olacak lmaz:

inş dediğin gbi olur canım, babam bana çok düşkündür ben de ona. böle konuşmaması , yüzüme bile bakmaması çok üzüo beni ( umarım konuya alışma süreci kısa olurrsenağlama

sanırım herkesin başından böyle bi olay geçiyor. babalar mutlaka başta sorun çıkartıolar. konusunu açmasalarda içleri rahat değil senn de dedğin gbi. inş hepimiz için en güseli olur. ve bu dönemi en kısa sürede atlatırız. mafoldumben

onların da sanırım bıraz zamana ihtiyacları var kolay değil küçücükken buyuttugunuz kızınız artık gıtmek ıstıyor ve bunu sız hayır desenız de yapacak ? zor bı durum bıraz da onlar acısından bakmak lazım. umarım hersey kısa zamanda çözülür. bu gunlerde geçecek böyle düşün tatlım.

babama kıyamadığımda doğru kırmak istemiyorum eninde sonunda hayırlısıysa olucak babamıda kırmayım diyorum ama gerçekten sıkıldım artık

senn söyleyeli baya olmuştu değil mi pıtırcık? nisan mıydı? sıkılman normal tabi benm bile 3 hafta olmasına rağmen sıkıldım
angeloflove ın dediği gbibugünlerde geçecek diip sabretmeye çalışıorum

Aminn canım İnşallah :çok üzgünüm:

yok canım ya nisan olsa iyi şubatta söyledik daraldım iyiceklava:

kızlar tanıdık birini sokun araya,mesela babanızın sevdiği bir enişte veya yakınsa bir amca,ya da daha önce kızını evlendirmiş bir tanıdık,tonton bir dede olabilir.hiç olmadı varsa lafını tanıdığı bir hoca bile olabilir ki bu kimi ailede çok işe yarar

kızlar durumlar nasıl?
gelişmeler yok mu?
yarım kalmış konuşmamız ..
benm yarın nişanım varrr:kedi:

ah ahh bian kendi halim aklıma geldi..benimde babam çok farklı bakardı yani ben öyle sanıyordum..bir kızın normal erkek arkadaşı olamaz diyenlerdendi...nasıl söylücem ne dicek bağırcak mı die çok düşünüp korkardım..sağdan soldan duymasın die annemle söylemeye karar verdik.tabi bu görev anneme aitti.söyledi..babam beni karşısına aldı..konuştu konuştu sonra gözleri doldu evden çıktı gitti..kızlarına çok düşkündür canım babam..ama zaman geçtikçe en büyük destekçimin babam olduğunu anladım..o farklı düşüncelerin ardında meğer mükemmel bir baba varmış..

bu yüzden çekinmeyin..söyleyin...herşey olucağına varır..canım babam seviyorum seniiopuyorumnanaktan

hala aynıyız önce kariyer diyo evlenince sanki çalışmıycakmışım gibi ama en önemli nedeni bence uzaklık

hala aynıyız önce kariyer diyo evlenince sanki çalışmıycakmışım gibi ama en önemli nedeni bence uzaklık

off çok kötü yaa:2:
bnm nişanım oldu ama hala aramızda bi soukluk var.. razı değil aslında biliorum ama sırf ben istediğim için kabul etmek zorunda kaldı.
bakalım inş bundan sonra korkularının yersiz olduğunu anlar ve böyle sorunlar kalmaz aramızda..
çok kötü bi durum gerçkten..
mafoldumben

cnm benim babamda öyle bende çok korkuyodum nasıl söylücem diye bi gün annemle birlikte aldık karşımıza annemle sinir tuttu bizi gülmeye başladık baktık babamda ne olduğunu anlamadan gülüyo sonra annem kızını istemeye geliyolar dedi yüreğine iniyodu adamın ilk bi tepki verdi ama sonradan yumuşadı. Şimdi daha damadı görmeden ısınmaya başladı evlenme fikrine :)

bir erkek arkadaşım olduğunu babam 2 haziranda öğrendi. 12 eylülde sözlendik:) babaların bu durumu kabullenbmesi gerçekten zaman alıyor. ben annemle konuştum annem babama söylemişti. sonra babam çağırdı konuştu benimle. kimdir nedir diye. sonra ben istemiyorum olmaz görüşme sen dedi. sonrasında tanıştılar 3 kere görüştü ailemle sevgilim. sonra ailecek tanışmaya geldiler, biz onlara gittik ve nihayetinde sözlendik. aslında babama kalsa kurban bayramına kadar bekleme taraftarıydı ama erkek kardeşim şehirdışında olduğu için tarihi erken aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…