alışıolar merak etme üzülme sen. benim kuzende de oldu böle bi olay. 6 ay konuşmadılar .. öyle böyle ikna oluolar biraz da kızlarının durumlarına bakıolar sanırım.. ustune gıtme bence çok ısrarcı ya da agresif olma. zamanla onlarda ilişkinizi kabullenıolar.
Tatlım hiç daraltma kendini bazen aileler herşeyin doğrusunu bildiklerini sanıyorlar ama dugularımızı hesaba katmıyorlar, kararlarımıza saygı göstermiyorlar. Bende de aynıydı hiç konusunu bile açmıyorlardı..hatta ne oldu diye soranlara "ben evleneceğimi söylüyorum ama sanki kıyafet,eşya gibi herhangi bişey istemişim de yok demişler gibi gayet basit bi şekilde konunun üstünü kapattılar" diyordum..Ama emin ol ki öyle değil tatlım sana öyle yansıtıyorlar,babanın da içi rahat değildir...Ben kendi durumumda devamlı anneme baskı yaptım, teyzelerimi araya soktum..Babamla iki ay boyunca nerdeyse hiç konuşmadım.En son anneme beni zorla yanlışa sürüklüyorsunuz demiştim kiii bi gün sonrasında gelsinler dedi babam... Kaçmamdan korktular anlayacağın... Şu anda herşey çok güzel tamam ama o iki ay hem beni hem de sevgilimi çok yıprattı...Gerçekten ailemi karşıma almayı düşünüyordum... Hatta hafta sonu istemeye geliyorlar diye emri vaki yapıp bi rezillik çıkarırsanız bu evde durmam gibi sözler söylemeyi bile kafama koymuştum :sinifsinif:
Anladığım kadarıyla sen babana kıyamıyorsun pıtırcıkcım ama unutma ki onlar başına baki değil ve hayat senin, en doğru şekilde yön vermek senin elinde..Ailenin sorumluluğu da yanında olmak bence..İyi günde de, kötü günde de.... Seni kaybetmek daha mı iyi olacaklmaz:
sanırım herkesin başından böyle bi olay geçiyor. babalar mutlaka başta sorun çıkartıolar. konusunu açmasalarda içleri rahat değil senn de dedğin gbi. inş hepimiz için en güseli olur. ve bu dönemi en kısa sürede atlatırız. mafoldumben
senn söyleyeli baya olmuştu değil mi pıtırcık? nisan mıydı? sıkılman normal tabi benm bile 3 hafta olmasına rağmen sıkıldım
angeloflove ın dediği gbibugünlerde geçecek diip sabretmeye çalışıorum
kızlar tanıdık birini sokun araya,mesela babanızın sevdiği bir enişte veya yakınsa bir amca,ya da daha önce kızını evlendirmiş bir tanıdık,tonton bir dede olabilir.hiç olmadı varsa lafını tanıdığı bir hoca bile olabilir ki bu kimi ailede çok işe yarar[/QUOTE
halam olabilir diye düşünüyorum oda bi gelemedi bize çok daralmış durumdayım
kızlar durumlar nasıl?
gelişmeler yok mu?
yarım kalmış konuşmamız ..
benm yarın nişanım varrr:kedi:
bu arada ben pıtırcık:))))))))
hala aynıyız önce kariyer diyo evlenince sanki çalışmıycakmışım gibi ama en önemli nedeni bence uzaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?