- 26 Eylül 2016
- 28
- 8
- Konu Sahibi minnakmina
Hayır iznim bitiyorSiz doğum izninden erken mi dönmeyi düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır iznim bitiyorSiz doğum izninden erken mi dönmeyi düşünüyorsunuz?
Anlamakta sorun yaşadığınız konuyu özetlemek gibi bir hataya düşmüşsünüz yazık sizeKızlar özeti şu. Konu sahibini kıskanan bi kv var. Hamileliginde evden giden bi koca var. Bi ara dogumdan sonra kv evde hir gur cikarmiş. Birileri yerlerde surunmus falan. Son olarak anladigim kadariyla torunlariyla ilgilenmiyorlar ve arkadas garip bi sekilde gelin bizim mahallede ev tutun uzak olmayin torun sevin diyor. Birde surekli garip bir sekilde kp ile watsapptan konusuyorlar
Hepsi fazla samimiyetten
Konuyu anladık. Ama inan özet düserken bile sıkıldım. Uzatmak istemedim. Sizde biraz düzgün cümlelerle yazmiş olsaydıniz da anlamakta sorun yaşamasaydık.Anlamakta sorun yaşadığınız konuyu özetlemek gibi bir hataya düşmüşsünüz yazık size
yok konu sahibi olayları özetlemek yerine ona buna sataşmayı tercih ediyor sorarsak bir cümle ile anlatmaya çalışıyoözet geçen oldu mu 3.paragrafa doğru okuduğum yer kayboldu hükümsüzdür ilanı verdim.
yok konu sahibi olayları özetlemek yerine ona buna sataşmayı tercih ediyor sorarsak bir cümle ile anlatmaya çalışıyo
Çok çirkin bi cevap bence dert dinlemeyecek kadar rahatsızsanız laf sokma sanatı adlı bir konu açın yaşadıklarımı yaşa demicem bu kadar kötü olamıcam kimseyle laf dalaşına girmek değil niyetim ama biraz merhametli konuşun lütfen
tuhafsınız!!Özetle anladığını yorumluyorsun ısrar etmiyorum merak etme ne kadar zavallı yorumlar ıslah olun dilerim
yazılanların anlaşılmıyor ki öylesine sözcükteki sözlere basılmış gibiBen onlar baksın demedim yazılarımın hiç birinde torun olsun bakıcaz dediler ısrarla ve hamile kalınca olaylar tam tersi oldu ben görmek istemiyorum ki onları sadece çaresiz kaldım bunu paylaştım burda
Lütfen dikkat et. Kimse buraya kötü niyetle girmiyor. Kotü niyetle yorum yapmiyor. Sana yardımcı olmaya calısıyor. Herkes fikirlerini paylasıyor. Iyi veya kötü her yorumu göze alarak konu açmıs olmalısın. Gelen yorumlar sana degil. Yazış tarzına. Insanlar sana yardımcı olamıyor. Evet derdin var tamam onu anladık. Ama icerigini net anlatmalısın. Daha anlasılır bir sekilde. Daha kısa cümlelerle.Eşim ve bana maddi destekleri olmayan bir aile yapmak zorunda değillerdi onu tamam ama manen de yanımızda olmadılar kV çirkinleştikçe KP onu destekledi beni düşünmesinler tamam oğlu ve torunu için insan da merhamet olur özetle bu konu lütfen yazarken hala lohusa olan ve bunu kV ve KP tarafından ağır depresyon geçirmesine neden olan çaresiz kalmış biri olduğumu düşünerek cevaplarsanız sevinirim kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz ben kötü ve saygısız olmadığım için bu durumları yaşadım
sen eğer çevreni ve sana her eleştiride bulunanı kötü olmakla suçluyosan işin zor.sen yazamadın anlatamadın biz anlamadık olay bu.niyeti kötü olan her cümleden kötülük çıkaran biz değilizEşim ve bana maddi destekleri olmayan bir aile yapmak zorunda değillerdi onu tamam ama manen de yanımızda olmadılar kV çirkinleştikçe KP onu destekledi beni düşünmesinler tamam oğlu ve torunu için insan da merhamet olur özetle bu konu lütfen yazarken hala lohusa olan ve bunu kV ve KP tarafından ağır depresyon geçirmesine neden olan çaresiz kalmış biri olduğumu düşünerek cevaplarsanız sevinirim kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz ben kötü ve saygısız olmadığım için bu durumları yaşadım
Siz niye oğlu ve torunu için merhamet göstermelerini istiyorsunuz ki ?Eşim ve bana maddi destekleri olmayan bir aile yapmak zorunda değillerdi onu tamam ama manen de yanımızda olmadılar kV çirkinleştikçe KP onu destekledi beni düşünmesinler tamam oğlu ve torunu için insan da merhamet olur özetle bu konu lütfen yazarken hala lohusa olan ve bunu kV ve KP tarafından ağır depresyon geçirmesine neden olan çaresiz kalmış biri olduğumu düşünerek cevaplarsanız sevinirim kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz ben kötü ve saygısız olmadığım için bu durumları yaşadım
Benim ağzımdan kV baksın diye bir cümle çıkmadı öyle düşünseydim onlar bakacak ne olacak derdim ben kime baktırıp emanet edeceğimiz düşünüyorum kara kara dedim lütfen anlaşmaya çalışalım sizin içinde üzüldüm çünkü kötü bi durum anlıyorumHanımefendi çocugum dogdugunda 4 ay lohusa depresyonunundan çıkamamış ve kapısı bir kez dahi n'apıyorsun bir ihtiyacın var mı diye açılmamış biriyim.
Çalışmaya çok ihtiyacım oldugunu dönemde sizin kadar çirkin olaylar yaşamasam da bakmayacaklarını beyan ettikten sonra asla ısrarcı olmadım
Bu kadar olay yaşandıktan sonra derdiniz az gelmiş size dedim evet az gelmiş hala da aynı kanaatteyim.
Size bu kadar çektiren insanlara çocuk emanet etmek sizce mantıklı mı ?
Nerede merhametsiz yazdım ki ben ?
Konunun ilk mesajını düzenleyebilirsen hem senin hem de okuyacaklar için daha iyi olur.Zor bir dönemden geçiyorsun tahmin edebiliyorum, ancak buradaki hiçbir üyenin size bir kini garezi yok.Eşim ve bana maddi destekleri olmayan bir aile yapmak zorunda değillerdi onu tamam ama manen de yanımızda olmadılar kV çirkinleştikçe KP onu destekledi beni düşünmesinler tamam oğlu ve torunu için insan da merhamet olur özetle bu konu lütfen yazarken hala lohusa olan ve bunu kV ve KP tarafından ağır depresyon geçirmesine neden olan çaresiz kalmış biri olduğumu düşünerek cevaplarsanız sevinirim kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz ben kötü ve saygısız olmadığım için bu durumları yaşadım
Kesinlikle öyle ben biraz detaylı düşünüyorum galibaSiz niye oğlu ve torunu için merhamet göstermelerini istiyorsunuz ki ?
Bırakın eşiniz kocaman adam kendi ailesi size ne bırakın ne halleri varsa görsünler
Torunlarınıda sevmesinler görmesinler
Torunlarına onlar değil siz lazımsınız
Borcunuz çok mu var tek bir bankamı bitmesine ne kadar var eğer düğünde altın falan kaldıysa satıp borcunuzu ödeyip çocuğunuza siz baksanız daha iyi olur.Eşim ve bana maddi destekleri olmayan bir aile yapmak zorunda değillerdi onu tamam ama manen de yanımızda olmadılar kV çirkinleştikçe KP onu destekledi beni düşünmesinler tamam oğlu ve torunu için insan da merhamet olur özetle bu konu lütfen yazarken hala lohusa olan ve bunu kV ve KP tarafından ağır depresyon geçirmesine neden olan çaresiz kalmış biri olduğumu düşünerek cevaplarsanız sevinirim kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz ben kötü ve saygısız olmadığım için bu durumları yaşadım