Kız İsteme Çok Otoriter Bir Babam Var Nasıl Söyleyeceğiz? Nasıl Söylemeliyiz?:(

vallah kızlar ben cok tırsmıstım babamla konusmaya.. Babalarını karsılarına alıp konusanlara bravo dıyorum ama benımde babam cok sert bırısıdır.. Nısanlımı soyledıgımızde gecen sene annem once babama soyledı neselı bı gununde.. Ama babam sonra benı aldı karsısına oturtup baya soru sordu.. Neysekı atlattık o gunlerı.. Ama gercekten 1 ay surdu babamın evlencegım fıkrıne alısması.. Neden olsa tek kızıyım :)

offff daha konuşmadık babamla çünkü ablamı söylediğimizde 4ay bekletti ve ablamlar hiç görüşememişti sewgilisiyle bende söylemeden son bikez görüşelim diye düşündüm dün aşkım yanımdaydı 2gün kaldı( çünkü farklı şehirde o) ve allah kısmet ederse önümüzdeki hafta içi annem söyliycek kesin dua edin kızlar bekletmesini bile sorun etmiyorum sadece kestirip atmasın yeter inşallah herşey güzel giderse söyler söylemez paylaşıcam sizinle dua etmeyi unutmayın benim durumumda olan herkezinde allah yardımcısı olsun

ay canım benim umarım baban ablana yaptığı gibi senide 4 ay bekletmez valla şimdilik benim böle bi derdim yokda ilerde senden betr durmuda olucam babam aslında damat adayını tanıyo ailesinide çok iyi tanıyo ailecek görüşüyoruz çünkü ayrıca bizim büyük sorunlarımız var mezhep yaş ve uzaklık sorunu ne olacak bilmiyorum umarım iyi karşılar şimdiden yavasyavas laf dokunduruyoruz ama çok korkuyorum yani zamanı gelince anneme bırakıcam bende konuşma işini

senin için canı gönülden dua ediyorum inş sorunsuz gecer çünkü benim de söylemem lazım yazın gelcez diyorlar ama benim önümde okul ve kpss war onlar daha önemli ama okul btince sölemek zorundayım ne dicem gerkeceten bilmiyorum ama kendm söylemek istiyorum eğer o cesareti kendimde bulursam :)

ay canım benim umarım baban ablana yaptığı gibi senide 4 ay bekletmez valla şimdilik benim böle bi derdim yokda ilerde senden betr durmuda olucam babam aslında damat adayını tanıyo ailesinide çok iyi tanıyo ailecek görüşüyoruz çünkü ayrıca bizim büyük sorunlarımız var mezhep yaş ve uzaklık sorunu ne olacak bilmiyorum umarım iyi karşılar şimdiden yavasyavas laf dokunduruyoruz ama çok korkuyorum yani zamanı gelince anneme bırakıcam bende konuşma işini

ay canım ya aynı kaderi paylaşıyoruz mezhep ve uzaklık var bendede 1saat öncede annem babama söyledi kapat konuyu ddi bakalım ne kadar bekliycem :(

1saat önce babam duydu inanın bi boşlukta gibiyim ne düşünceğimi bile bilmiyorum ben sadece dinledim babam beklediğim gibi yaptı tamam sus dedi ve konu kapandı bakalım ne zaman açılır dua edin kızlar

sükretki sen sevdiginle görüsüyorsun onu sevebiliyorsun... annene anlatabiliyorsun...
ya ben ?
benim kimseyi sevmeye hakkim bile yok...
ablamgile bile söylemem bir sevdigim olsa...

Valla benim babam da cok sert bir insandı birgün sordu arkadaşın var mı diye ben de var dedim :jeyyar: ogün bugündür biliyor ne zamandır var dedi 1 sene olmadı dedim ama 6 sene olacak hihoyyyt

canım üzülme,benim babamda öyleydi,annem hal yoluyla söylemiş kendisi çağırdı beni yanına,sertçe otur karşıma dedi elim ayağım dolandı bulaşıkları yıkıycam bahanesiyle kaçmaya çalıştım ama yemedi:))sonra herşey kendiliğinden gelişti...söyleme evresi ayrı dert,isteme evresi ayrı dert oldu ama herşey düzeldi..şimdi 2 çocuğum var:))))): :nazar:

sükretki sen sevdiginle görüsüyorsun onu sevebiliyorsun... annene anlatabiliyorsun...
ya ben ?
benim kimseyi sevmeye hakkim bile yok...
ablamgile bile söylemem bir sevdigim olsa...

canım ya senin durumunda kötü allah hepimizin yardımcısı olsun inş çooook mutlu olursun

hala beklemedeyim kızlar babam 3gün falan bana küs gibiydi annemede öyle ama şuan çok iiyiz alışıyo mu neeee:)

hmm normaldir canim, burdaki cogu kk üyelerinden duydum, babalari ilk basta soguk
davranmis filan ama sonra alisiyorlar ;)

kızlar benide bu nisan mayıs gibi istemeye gelecekler bende anneme söylettirdim bende çekinirim babamdan ama allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı bence seninkide halledilir cnm babalar kızlarına çok düşkün oluyo ondan vermek istemiyolar hemen

ayy bende şu anda aynı durumlar içindeyimm annemede henüz söylemedim.. bugün bişiler eveleyip geveledim ama bakalım inş sağ sağlim atlatırız hepimiz :)))

babam 3 gün küstü ama sonra eskisindende ii oldu bu ne anlama geliyo çözemedim acaba ben sert durdum oda vazgeçti diyemi düşünüyo gerçekten kafam karıştı ama annmin söyleme tarzınada bakarsak böyle düşünmemeli uzun zamandır var kızımızda istiyo herkezde biliyo tarzında söyledi bu davranışın bir anda değişmesi normal mi yoksa bitti diyemi düşünüyo.... ayrıca ilk söylendiği gibide duruyo neredeyse 2hafta oldu tek kelimesi edilmediiii offff söylemesi dertti şimdi söyledik oda dert....

ayy bende şu anda aynı durumlar içindeyimm annemede henüz söylemedim.. bugün bişiler eveleyip geveledim ama bakalım inş sağ sağlim atlatırız hepimiz :)))

allah yardımcın olsun canım biz söyledik ama daha ne olumlu ne olumsuz bişey söylenmedi

hadi yaa böyle bilip de sessiz kalmasıda daha çok koyar sanki.. inşallah birden gelsin istesinler diyiverirde sende rahatlarsın :))

Back