Kız İsteme Çok Otoriter Bir Babam Var Nasıl Söyleyeceğiz? Nasıl Söylemeliyiz?:(

Anneler, anneler..
İyi ki varlar. Yoksa bu babaları onlardan başkası kontrol edemez.:1hug:

kızlar........müjdemi isterimmmm haftaya geliyolar tanışmaya :dance: ve babamda gayette iyi bana karşııı darısı herkezin başınaa.s

hep aynı hikayeler.Benimde babam çok otoriterdir çok fazla konuşmayız bile.Ben anneme söylettirdim.Babam başta hayır kesinlikle olmaz daha yaşı kaç vs. dedi.Sonra yeşimden hiç beklemezdim böyle birşeyi dedi.ilk bir hafta hiç konuşmadıı benimle.sonra 1 ay konusu hiç açılmadı.Sonra amcamlara dedemlere söyledi onlarda olmaz dedi.Sonra karşı tarafı araştırmaya başladı nasıl aileler diye.İnanırmısınız 4-5 işiye sordu ufacık bir olumsuzluk bulabilmek için.Sonra bnim yanıma geldi konuşmak için ve ilk defa gayet ciddi konuştuk.Sonra annene söyle ozaman gelsinler dedİ.İsteme olayı olu söze geliceklerinde dedem hala vermiyoruz de gitsinler verme dedi.Ona rağmen o öyle senin dediğin gibi olmuyor kızın isteyince dedi ve şimdi 2 aylık nişanlıyız.Babam hala biraz soğuk ailesiyle babasıyla çok anlaşıyor ama nişanlıma pek yüz vermiyor.Ama ben başta defalarca söylettim anneme.Hatta anneme diyordu senmi giriyorsun bu kızın aklına falan diye oda arada kalıyordu ama sonunda oldu.Eğer 3 ayı geçtiyse ve hala birşey demediyse babanız bu olayı yok sayıyordur ve unutturmaya çalışıyordur.Ki bu pek normal değil.Sizde ona unutturmamaya çalışın.Anneler arada kalıyor ama bu görev onlara düşüyor. :) inşallah dilediğiniz gibi oluur :)

kızım geldikleri zaman falan herşeyin gelişmesinizi yaz bak merakta bırakma hadi hayırlı olsun canım darısı başıma =))

kızım geldikleri zaman falan herşeyin gelişmesinizi yaz bak merakta bırakma hadi hayırlı olsun canım darısı başıma =))

inşallah canımm darısı başına isteyen herkezin gönlüne göre versin allah hala inanamıyorum sanka kendi kendime kurduğum bi hayal gibi çok heycanlıyım anlamsız bi sinirlilik gerginlik var inş herşey çok ii olumlu geçer dua edin.....

hep aynı hikayeler.Benimde babam çok otoriterdir çok fazla konuşmayız bile.Ben anneme söylettirdim.Babam başta hayır kesinlikle olmaz daha yaşı kaç vs. dedi.Sonra yeşimden hiç beklemezdim böyle birşeyi dedi.ilk bir hafta hiç konuşmadıı benimle.sonra 1 ay konusu hiç açılmadı.Sonra amcamlara dedemlere söyledi onlarda olmaz dedi.Sonra karşı tarafı araştırmaya başladı nasıl aileler diye.İnanırmısınız 4-5 işiye sordu ufacık bir olumsuzluk bulabilmek için.Sonra bnim yanıma geldi konuşmak için ve ilk defa gayet ciddi konuştuk.Sonra annene söyle ozaman gelsinler dedİ.İsteme olayı olu söze geliceklerinde dedem hala vermiyoruz de gitsinler verme dedi.Ona rağmen o öyle senin dediğin gibi olmuyor kızın isteyince dedi ve şimdi 2 aylık nişanlıyız.Babam hala biraz soğuk ailesiyle babasıyla çok anlaşıyor ama nişanlıma pek yüz vermiyor.Ama ben başta defalarca söylettim anneme.Hatta anneme diyordu senmi giriyorsun bu kızın aklına falan diye oda arada kalıyordu ama sonunda oldu.Eğer 3 ayı geçtiyse ve hala birşey demediyse babanız bu olayı yok sayıyordur ve unutturmaya çalışıyordur.Ki bu pek normal değil.Sizde ona unutturmamaya çalışın.Anneler arada kalıyor ama bu görev onlara düşüyor. :) inşallah dilediğiniz gibi oluur :)

aynen canım hiç üstüne bile basmıyodu ayrıca ne 2si ne 3ü şubattan beri cvp yoktu hatta ben bitti olarak düşünüyo demeye bile başlamıştım zor bi durum stresten sivilceler istila etti yüzümü mutlu olursam inş hepsi giderrrr:)ohaoldumsmile

:hooray:alkisalkisalkiszafer benimdir demem için erkenmi ki ama öyle hissediyorum napıyım allah utandırmasınolumunekankayizsmile

hayırlı olsunnn
darısı tüm böyle sıkıntı çekenlerin başına
aminn

amin canım valla bunun sıkıntısı çok zor babana bişey diyemiyosun karşı tarafa diyemiyosun arada olan sana oluyo cildim için tedavi görüyorum stresten mahfoldu

canım ya, bütün yorumları okudum.şuan itibarıyle içime su serpildi,senin adım adım ilerleyişini gördükçe.ben de benzer durumdayım.temmuz ayından beri babamdan cevap bekliyoruz,erkek arkadaşımın ailesi de endişeleniyor haliyle.ilkbahara kadar alıştırın kendinizi dedim anneme,bakalım neler olcak,nişan istiyoruz ilkbaharda,aslında geçtiğimiz ay için planlamıştık erkek arkadaşımla ama babam biraz daha iyi tanı,mantıklı karar ver dedi.ben de tamam baba dedim, bekliyorum şimdi :)) gelişmeleri bekliyoruz canım.darısı başıma:))

:dance:evet sonunda tanışıldı herşey harikaydı beklediğimden daha güzel daha olumlu geçti şuan rüyada gibiyiz hala inanamıyoruz şükürler olsun büyük bir yükü attım üstümden çok uyum sağladılar sohbetler falan güzeldi ve arka arkaya 6kez istediler babam olmaz olmaz bi tanıyalım dedi haliyle amaaa babamdan sözü aldılar kurbanda söz yüzüğümü takmaya gelcekler ayrıca her ihtimale karşı yüzüğümüde almıştık şuan bende takmak için sabırsızlanıyorum allah herşeyi gönlüme göre verdi isteyen herkezinde gönlüne göre versin sizler için çiçeğimin ve çikolatamında resmini çekcektim ama unutmuşum sadece çiçeği çekebildim heyecan işte çikolata bitmek üzere zaten :))) ama tabağının resmini koyarım çünkü çok beğenerek aldırdım neyse sevinçten çenem düştü yorum yazan herkeze teşekkür ederim darısı daha güzelleriyle beraber herkezin başına .............................olumunekankayizsmile

canım ya, bütün yorumları okudum.şuan itibarıyle içime su serpildi,senin adım adım ilerleyişini gördükçe.ben de benzer durumdayım.temmuz ayından beri babamdan cevap bekliyoruz,erkek arkadaşımın ailesi de endişeleniyor haliyle.ilkbahara kadar alıştırın kendinizi dedim anneme,bakalım neler olcak,nişan istiyoruz ilkbaharda,aslında geçtiğimiz ay için planlamıştık erkek arkadaşımla ama babam biraz daha iyi tanı,mantıklı karar ver dedi.ben de tamam baba dedim, bekliyorum şimdi :)) gelişmeleri bekliyoruz canım.darısı başıma:))

inşallah canım darısı başına o kadar stres yaptım ki seni en iyi anlayanlar arasındayım diyebilirim a.s.

20 kasım 2010 danişanım olcakkkkk hiç bu kadar hızlı ve babamın olumlu olacağını tahmin etmiyodum çooook mutluyummm

20 kasım 2010 danişanım olcakkkkk hiç bu kadar hızlı ve babamın olumlu olacağını tahmin etmiyodum çooook mutluyummm

canımmmm çok sevindimmm :sm_cool: Allah tamamına erdirsin, darısı başıma inşallahhh guclubacismile

Son düzenleme:
Back