Kız İsteme Çok Otoriter Bir Babam Var Nasıl Söyleyeceğiz? Nasıl Söylemeliyiz?:(

adı baba olsa da en nihayetinde o da insan
onun da duyguları var ve belki de hayatta seni en çok seven kişi
sanırım otoriter dediğine göre aranızda biraz duvarlar oluşmuş.
bu saatten sonra belkı cok zor ama o duvarları yık..
daha dostane olmaya calıs onunla
yavaş yavaş,yavaş yavaş sanki izin almaya çalışıor gibi değil de
onunla birşeyler paylaşıormuş fikrini alıormuş gibi sorarsan bence herşey daha güzel sonuçlanır

bu konu beni açtığım konuya ne çok benziyor. bende dün annme dedim rahatladım biraz. oda babama söyler umarım. ama benim babam anlayışlıdır. sorun olmaz umarım

canım babamla aramız çok iyi konuşmalarımız paylaşımlarımız falan ama gereginden fazla düşkün bize ablam ewlenirkende böyle sorunlar oldu ama ende daha farklı uzaklık olucağı için dayanamam yapamam diyo çünkü konyadan istanbula gidicem ayrıca mezhep farkımızda var durum biraz kötü yasakkelime

sana mı dert meraklı melahat :dilcikar:

3ay oldu sanırım hala ses seda yok umudum kırılıyo artık ama asla vazgeçmiycem mezhebimizde farklı şehrimizde farklı olsada aslaaa:1no2:

Canımm asla vazgeçme..Benim de iki ay olmuştu tam rest çekip evden gitmeyi düşünüyordum ki perşembe günü babam tamam gelsinler demiş hihoyyyt bugün akşam da geliyorlar ve söz kesilecek... Allahımmm inşallah senin de istediğin gibi olur herşey ve çoook mutlu olursun :1hug:

canım senin durumuna çok sevindim. gözün aydın. Allah tamamına erdirir inşallah. darısı pıtırcığın başına :)

inşallah güzel sonuçlanır da ondan sonra resimlerinizi de bekleriz :)

off benim de böyle bir derdim var.ben giresunluyum arkadaşım da bingöllü.5 yıl oldu tanışalı abim ve babam hariç herkes biliyor.bizim buralarda hep önyargıyla bakılıyor doğu ve g.doğu bölgelerine.ben de öyleydim ama onu tanıyınca tamamen düşüncelerim değişti.bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşalaaahh

canım senin durumuna çok sevindim. gözün aydın. Allah tamamına erdirir inşallah. darısı pıtırcığın başına :)

Aminnnn tatlımm inşallah pıtırcık da hayırlısıyla görür bugünleri...Allahıma şükür herşey çok güzel geçti, babam kesinlikle zorlamadı karşı tarafı, hatta tanıdık çıktılar kaydirigubbakcemile3 haliyle kız isteme olayı sanki tanıdığa ziyarete gelinmiş gibi bi duruma döndü 4.5 saat boyunca ( ben bu kadarını hiç beklemiyordum çoook şaşırdımm ) oturuldu muhabbet edildi. Çok güzeldi...Allahım bundan sonrasında da inşallah zorluk üzüntü göstermesin bize :Saruboceq:

Maşallah canım inşallah böyle devam eder. Tekrar hayırlı olsun

Benim babam da çok otoriterdi , annemle ablam söyledi beni istemeye geleceklerini, 3 yıl sonra izin verdi, temmuzda gelecekler kısmetse. Ama sen korkma her baba benim babam gibi yapacak değil, aklınca bize birbirimizi tanımamız için süre vermiş :) Ah bu babalar, çok kıskanç oluyorlar...

inanırmısınız 2 kez aralıklarla söyledi annem dinlemiyo bile konyada olursa olur diyo şehir değiştirmek kolaymı hadi buna ılımlı yaklaştı diyelim iş bulmak bu devirde kolaymı keşke herşey hayallerdeki gibi kolay olsa insan daha ne isterki benim korkum babamın ben hayır dedim onlarda ayrıldı diye düşünmesi sık sık da söyletmek istemiyorum çokta inattır kesin konuşursa dönmez korkumda var dua edin kızlar hevesim kırılıyo artık... bu arada bu konuyu açtığım gün babama söylemiştik yani şubatta(((((

çok sevindim adına canm inşallah bendede böyle olur umarım ters giden bişey olmaz:gitme:

tatlım merak ettim ne yaptın bi orta yol bulabildiniz mi?Off neden böyle bu aileler?bu kadar korumacı olmak aslında bizi daha kötü yapmıyo mu?? :sinifsinif:

gerçekten doğru söylüyosun iyi yaptıklarını sanıyolar ama bizi olumsuz etkiliyo insan kendine güvenini kaybediyosenağlama

bir arkadaşımın ablası 6-7 yıldır sevgilisi vardı ama babası bunların bir ilşkisi olduğunu duysa hayatta kabul etmezdi,kızı eve falan kapatırdı böyle psikopat bir adamdı
neyse bunlar da sanki kıza görücü geliyormuş biri gibi yaptılar uzaktan,sonra kız da bu çocuğu beğendi gibi yaptılar ve sanki görücü usulu evlendiler diye biliyor babası halaakaydirigubbakcemile3

ha ha güzel yöntem kaydirigubbakcemile3

bizde de böle durum olmuştu hatta düğün sırası damadın abisi bunların zaten ilişkisi olduna dair bi espiri yapmıştı da zor kıvırmıştık durumu ..

alışıolar merak etme üzülme sen. benim kuzende de oldu böle bi olay. 6 ay konuşmadılar .. öyle böyle ikna oluolar biraz da kızlarının durumlarına bakıolar sanırım.. ustune gıtme bence çok ısrarcı ya da agresif olma. zamanla onlarda ilişkinizi kabullenıolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…