adı baba olsa da en nihayetinde o da insan
onun da duyguları var ve belki de hayatta seni en çok seven kişi
sanırım otoriter dediğine göre aranızda biraz duvarlar oluşmuş.
bu saatten sonra belkı cok zor ama o duvarları yık..
daha dostane olmaya calıs onunla
yavaş yavaş,yavaş yavaş sanki izin almaya çalışıor gibi değil de
onunla birşeyler paylaşıormuş fikrini alıormuş gibi sorarsan bence herşey daha güzel sonuçlanır
anladığım kadarıyla buradaki herkesin erkek arkadaşından ailesinin haberi olmuyo.iş evlenme noktsına gelince söyleniyo.ben bi şey merak ediyorum.uzun bi süre nasıl saklayabiliyosunuz?erk.arkadaşınız telefonla sizi arayınca felan şüphelenmiyolar mı?
kim arıyo diye felan sormuyolar mı?
ya da gizli gizli nasıl buluşuyosunuz?bi tanıdık görünce ne diyosunuz?
3ay oldu sanırım hala ses seda yok umudum kırılıyo artık ama asla vazgeçmiycem mezhebimizde farklı şehrimizde farklı olsada aslaaa:1no2:
Canımm asla vazgeçme..Benim de iki ay olmuştu tam rest çekip evden gitmeyi düşünüyordum ki perşembe günü babam tamam gelsinler demiş hihoyyyt bugün akşam da geliyorlar ve söz kesilecek... Allahımmm inşallah senin de istediğin gibi olur herşey ve çoook mutlu olursun :1hug:
canım senin durumuna çok sevindim. gözün aydın. Allah tamamına erdirir inşallah. darısı pıtırcığın başına :)
inşallah güzel sonuçlanır da ondan sonra resimlerinizi de bekleriz :)
Aminnnn tatlımm inşallah pıtırcık da hayırlısıyla görür bugünleri...Allahıma şükür herşey çok güzel geçti, babam kesinlikle zorlamadı karşı tarafı, hatta tanıdık çıktılar kaydirigubbakcemile3 haliyle kız isteme olayı sanki tanıdığa ziyarete gelinmiş gibi bi duruma döndü 4.5 saat boyunca ( ben bu kadarını hiç beklemiyordum çoook şaşırdımm) oturuldu muhabbet edildi. Çok güzeldi...Allahım bundan sonrasında da inşallah zorluk üzüntü göstermesin bize :Saruboceq:
tatlım merak ettim ne yaptın bi orta yol bulabildiniz mi?Off neden böyle bu aileler?bu kadar korumacı olmak aslında bizi daha kötü yapmıyo mu?? :sinifsinif:
bir arkadaşımın ablası 6-7 yıldır sevgilisi vardı ama babası bunların bir ilşkisi olduğunu duysa hayatta kabul etmezdi,kızı eve falan kapatırdı böyle psikopat bir adamdı
neyse bunlar da sanki kıza görücü geliyormuş biri gibi yaptılar uzaktan,sonra kız da bu çocuğu beğendi gibi yaptılar ve sanki görücü usulu evlendiler diye biliyor babası halaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?