Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Yeni yılınız kutlu olsun kızlar 2013 uğurlu gelsin hepimize bol bol iş kapıları açsın inşallah

Kızlar üniversite sınavına girmeyi düşünen var mı? Ben girsem mi diye düşünüyorum belki tıp kazanırım Şaka bir yana iş bulma veya atanma garantisi olan bölümleri araştırmaya başladım kafama yatan olursa girebilirim. :26:

Çok dertliyim sabrım tükeniyor sanki
Herkes iş buluyo geliyo bana söylüyo
Arkadaşım katiplik için torpil bulmuş 20 bin istemiş adam
Arıyo bana sana da yaptırıyım "para bulabilirsen" dedi
Hayatımda bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim kendimi..

evet ben gireceğim hedefim sağlık..

hadi yaa, bu çok ciddi bir karar.. olumsuz yönleri çok ama aslında, yaşımızın geçmesi yaşlanmak.. oradan mezun olunca yeniden iş arama telaşı.. 4 sene daha okumayı ben hiç tercih etmem mesela. o kadar zaman kaybetmek istemem hayatımda.

vay anasını... ne işler dönüyor böyle.. sıkma canını, sen de ben de hepimiz bulacağız elbet..

Kızlar yarın bir iş görüşmem var, düşündüğüm kadarıyla oldukça kıytırık bir yer.. ama çoğu yere kıytırık deyip görüşmelere bile gitmiyorum. bu bence çok büyük hata. gidip görüşmek lazım, belli olmaz.. bu huyumu bırakıp, yarın gidiyorum.

gerçi departman fena değil. sosyal medya uzmanı ve e-ticaret için aradılar.. bölümümle alakalı değil ama bu konu üzerine 3 4 tane sertifikam vardı, herhalde ondan dolayı. maaşı falan merak ediyorum. bir de eve yakın, yarın sabah gidip görüşeceğim. yazarım buraya şartları neymiş.

Chloen, insanın zoruna gidiyor ya okul zamanı deli gibi çalıştık çalışmayan gezen aylak insanlar şuan iş sahibi bizler işsiziz.
İnşallah seninde gönlündeki olur hayırlı bir yerdir

İş arama telaşı olmayan bir bölüm okumak için girmeyi düşündüm zaten yine aynı şeyleri yaşayacaksam niye gireyim deli miyim :) tıp kazanabilirsem okurum valla 6 sene 28 yaşında doktor olurum nolcak

Tıp hedefimde hiç bir zaman olmadı, olacağını da sanmıyorum gerçekten isteyerek okunması gereken bir bölüm
Tusu var osu var busu var
Ben hemşirelik istiyorum senelerdir istiyorum da kısmet olmadı gittik iibf okuduk sürünüyoruz
Olmazsa yetmezse 2 yıllık sağlık düşünüyorum 4 sene biraz gözümü korkutuyor

İş arama telaşı olmayan bir bölüm okumak için girmeyi düşündüm zaten yine aynı şeyleri yaşayacaksam niye gireyim deli miyim :) tıp kazanabilirsem okurum valla 6 sene 28 yaşında doktor olurum nolcak

aslında düşününce ben de hukuk okumak isterdim, pek bir içimde kaldı zaten

Ben mühendisliği isteyerek yazdım ama pişmanım o zaman bu kadar bilinçli değildim özelde devlette iş imkanlarını bilmiyordum bu kadar kıt ve zor olduğu bilseydim hiç yazmazdım 2 yıllık dış ticaret okuyorum şimdi belki bir faydası olur özelde

sevgi aslında sen çok şanslısın cnm..iibf yı bıtırmek üzeresın...2014 kpss ye adam akıllı çalışırsan istedıgın memurluğa atanırsın...bak bana fef okudum boşa şimdi başa sar en bastan iibf oku...of of

Ben de tıp kazanabilir miyim acaba diye düşünüyorum ama her şeyi boş verip ciddi ciddi çalışmam gerek onun için hatta geç bile kaldım çalışmaya. Garantisi olan başka bir meslek var mı bilmiyorum.

Doktorluk garanti meslek diye değil de aşkla yapılmalı...
Niye çalışmaya geç kalmış olasınız ki, diğer yıl denersiniz şansınızı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…