Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yılınız kutlu olsun kızlar 2013 uğurlu gelsin hepimize bol bol iş kapıları açsın inşallah
Yeni yılınız kutlu olsun kızlar 2013 uğurlu gelsin hepimize bol bol iş kapıları açsın inşallah
Kızlar üniversite sınavına girmeyi düşünen var mı? Ben girsem mi diye düşünüyorum belki tıp kazanırım Şaka bir yana iş bulma veya atanma garantisi olan bölümleri araştırmaya başladım kafama yatan olursa girebilirim. :26:
Kızlar üniversite sınavına girmeyi düşünen var mı? Ben girsem mi diye düşünüyorum belki tıp kazanırım Şaka bir yana iş bulma veya atanma garantisi olan bölümleri araştırmaya başladım kafama yatan olursa girebilirim. :26:
Çok dertliyim sabrım tükeniyor sanki
Herkes iş buluyo geliyo bana söylüyo
Arkadaşım katiplik için torpil bulmuş 20 bin istemiş adam
Arıyo bana sana da yaptırıyım "para bulabilirsen" dedi
Hayatımda bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim kendimi..
evet ben gireceğim hedefim sağlık..
hadi yaa, bu çok ciddi bir karar.. olumsuz yönleri çok ama aslında, yaşımızın geçmesi yaşlanmak.. oradan mezun olunca yeniden iş arama telaşı.. 4 sene daha okumayı ben hiç tercih etmem mesela. o kadar zaman kaybetmek istemem hayatımda.
İş arama telaşı olmayan bir bölüm okumak için girmeyi düşündüm zaten yine aynı şeyleri yaşayacaksam niye gireyim deli miyim :) tıp kazanabilirsem okurum valla 6 sene 28 yaşında doktor olurum nolcak
Tıp hedefimde hiç bir zaman olmadı, olacağını da sanmıyorum gerçekten isteyerek okunması gereken bir bölüm
Tusu var osu var busu var
Ben hemşirelik istiyorum senelerdir istiyorum da kısmet olmadı gittik iibf okuduk sürünüyoruz
Olmazsa yetmezse 2 yıllık sağlık düşünüyorum 4 sene biraz gözümü korkutuyor
Tıp hedefimde hiç bir zaman olmadı, olacağını da sanmıyorum gerçekten isteyerek okunması gereken bir bölüm
Tusu var osu var busu var
Ben hemşirelik istiyorum senelerdir istiyorum da kısmet olmadı gittik iibf okuduk sürünüyoruz
Olmazsa yetmezse 2 yıllık sağlık düşünüyorum 4 sene biraz gözümü korkutuyor
aslında düşününce ben de hukuk okumak isterdim, pek bir içimde kaldı zaten
Hukuk mezunlarının da işi zormuş öyle duydum çevremde yok ama bilen biri demişti
Ben de tıp kazanabilir miyim acaba diye düşünüyorum ama her şeyi boş verip ciddi ciddi çalışmam gerek onun için hatta geç bile kaldım çalışmaya. Garantisi olan başka bir meslek var mı bilmiyorum.