Doktorluk garanti meslek diye değil de aşkla yapılmalı...
Niye çalışmaya geç kalmış olasınız ki, diğer yıl denersiniz şansınızı ?
Hukuk mezunlarının da işi zormuş öyle duydum çevremde yok ama bilen biri demişti
sevgi aslında sen çok şanslısın cnm..iibf yı bıtırmek üzeresın...2014 kpss ye adam akıllı çalışırsan istedıgın memurluğa atanırsın...bak bana fef okudum boşa şimdi başa sar en bastan iibf oku...of of
iibf mezunuyum, adam gibi çalışsam da 2014 kpss ümidim sıfır
neden peki( ben hıc okumayayım o zaman ...en fazla atama ondan ama...
Ben mühendisliği isteyerek yazdım ama pişmanım o zaman bu kadar bilinçli değildim özelde devlette iş imkanlarını bilmiyordum bu kadar kıt ve zor olduğu bilseydim hiç yazmazdım2 yıllık dış ticaret okuyorum şimdi belki bir faydası olur özelde
Yok ben seviyorum zaten tıp ı kardeşim okuyor arada onunla derslere gidiyorum hattaHarcadığım yılları çöpe atacak cesaretim olsaydı okurken bırakıp girerdim sınava ama yapamadım işte. Yapan arkadaşlarım var imrenerek bakıyorum şimdi daha yıllar var mezun olmalarına ama olsun mutlular en azından
29 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, 6 yıl kendi dalımda çalıştıktan sonra bana göre olmadığına karar verip meslek değiştirmeyi düşünüyorum, ders çalışmaya da çoktan başladım, yeniden gireceğim sınava...29 dedim yaşımı, duydunuz değil miEminim geç kalmadınız, kalmadık...Deneseydim keşke diyeceğinize neden bunu yapmıyorsunuz ki, hadi silkelenin
29 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, 6 yıl kendi dalımda çalıştıktan sonra bana göre olmadığına karar verip meslek değiştirmeyi düşünüyorum, ders çalışmaya da çoktan başladım, yeniden gireceğim sınava...29 dedim yaşımı, duydunuz değil miEminim geç kalmadınız, kalmadık...Deneseydim keşke diyeceğinize neden bunu yapmıyorsunuz ki, hadi silkelenin
ne istediğinle alakalı aslında tamamen cnm, sen kamuda hangi alanda çalışmayı istiyorsun? iibf atamaları çok fazla dediğin gibi.. çalışınca mutlaka bir yere girilir, orası kesin.
ama ben kpss ile bir yere gireceksem, kendi bölümümle ilgili en iyi yer olmasını isterim. devlet olacaksa, devlet olmasına değsin diye düşünüyorum, dışişleri veya ab bakanlığına girmek isterdim sadece, o nedenle çalışsam da olmaz dedim.. ikisi için 4 5 dil ve deli gibi torpil lazım, artı min 90 puan kpss.
Merhaba kızlar benimde derdim aynı:/ Temmuz ayında Türkiye'nin ilk üçünde dediğimiz üniversiteden gayet keyifli bi bölümden mezun oldum. Kpss ye istemeden öylesine girdim, kpss hakkında bi fikrim olmadığından pekte başarılı bi puan alamadım. Mesleğimle alakası olmayan işlere geçici olarak başvuruyorum çoğundan geri dönüyorlar fakat 'yok daha erken, yok maaşı iyi değil, yok bekle kendi mesleğinle uğraş' diye geri çeviriyorum, sonrada kızıyorum kendime. bu arada yüksek lisans için sınavlara hazırlanıyorum, sıkıntılı bi süreç. Bi yandan evde oturmak koyuyo, diğer yandan başka bi mesleği yapmak düşüncesi hoş gelmiyo. Dilerim bir an önce hepimiz aradığı işe kavuşuruz.
sevgi aslında sen çok şanslısın cnm..iibf yı bıtırmek üzeresın...2014 kpss ye adam akıllı çalışırsan istedıgın memurluğa atanırsın...bak bana fef okudum boşa şimdi başa sar en bastan iibf oku...of of
Süpersin valla helal olsun ne diyimHangi bölüm istiyorsun?
Hiçbir şey için geç değil 29 ne ki daha hayatın başlangıcı...
Bende 22 yaşına girdim kasımda
Hafta sonu sınavım biter bitmez fen çalışmaya başlıyorum
Yeter ki gerçekten sevdiğimiz mesleğe girelim
Sürekli kendimi hemşirelik kıyafetinde hayal ediyorum yaşıyorsak ümit var..
Aslında biran acıdım şu halimize
O kadar oku sonra tekrar okumak zorunda kal
Hayırlısı...
Bayıldım azmine.. Arada buraya uğrayıp hepimize örnek olan cesaretini paylaşsan hiç fena olmaz :)
Kesinlikle... Çalışma grupları oluşturulsa aslında, ben yeni ayrıldım işimden, 3 hafta kadar oluyor, geçen haftada aşil tendonumu kopardım ameliyat oldum 4 ay kadar kalkamayacağım pek yerimden, bu sürede sıkıca çalışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?