• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

bende tekrar ıse basladım hemde nereye bilin bakalım cok yakındıgım cagrı merkezine(!)

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ama o kadar okuyup haketmedıgın yerlerde asgarı ücrete calısmak ınsana cok koyuyor

Son durum nedir kimler başladı işe? Ben 2014 kpss için kursa yazılacağım :31:

ben başladım bu ay, o bahsettiğim yerde.. şu anlık güzel gidiyor, tabi daha yeniyim.

bir de ek işe başladım hatta. bağımsız olarak bir yeminli tercümanlık bürosu için çeviri yapıyorum. işten gelip geceleri bir de çeviri işiyle uğraşıyorum açıkçası, ama çok sevdim. eylül sonunda notere kaydım yapılacak yeminli tercümanlık için. güzel bir ek gelir olacakmış gibi geliyor.. keşke iş bulamadığım zamanlarda aklıma gelseydi de, evde oturduğum yerde çeviri yapıp para kazansaymışım.

cidden tavsiye ederim bu tercümanlık işini.

siz de ne var, ne yok? herkes ne durumda?

Dünyanın en kısmetsiz insanı olarak ben tabi ki hala işsizim. Bir sene oldu artık almazlar sanırım beni. Zaman aleyhime işliyor resmen. Yeni mezunlar da geldi. Özel sektör sayfasını kapattım. Devleti zorlayacağım bakalım, A kadro olmazsa 2014 benim de son durağım. :ssz:

öyle gerçekten dilim çeviri yapacak kadar ileri değil keşke olsa. Artık kadere boyun eğip son şansı da zorlamak istiyorum.
Gareng, kıymetsizlik değil de her insanın şansı dönmüyor işte. Ben sekreterliğe bile razı oldum girdim ama lise mezunu patronum beni beğenmedi...:50:

özel bir okula

dershane,etüt , meb tecrübesi ve bu yerde bir eski öğretmen tanıdığı bir -arkadaş öğretmen tanıdığı varken .. Giyimi öğretmene benzeyen , özgüvenli olan , biraz heyecan yapan kişi yerine

yeni mezun daha önce hiç o alanda öğretmenlik yapmamış , öğrenci gibi giyinen birini nasıl alırlar ..diğer davranışlarını bilmiyorum ???

görüşmeye çağırıldım gün daha önce görüştüğüm bir yerle sözleşmeye gidiyordum . Sırf özel okul istiyorum diye reddettim.

ama benden daha tecrübeli birini alsalardı bu kadar üzülmezdim .daha önce sunum için bile ikinci kez çağırılmadığım yer yoktu . Burası .. çağırmadı bile .

özel okula öğretmen alımı hangi koşullar aranır başka ..

BENİM GİBİ TECRÜBE VE ARADA TANIDIK OLMASINA RAĞMEN ÇAĞIRILMAYAN KISMETSİZ KAÇ İNSAN VAR ACABA.. YETERİNCE KUVVETLİ DEĞİL SANIRIM TANIDIKLARIM

Son düzenleme:
özel bir okula

dershane,etüt , meb tecrübesi ve bu yerde bir eski öğretmen tanıdığı bir -arkadaş öğretmen tanıdığı varken .. Giyimi öğretmene benzeyen , özgüvenli olan , biraz heyecan yapan kişi yerine

yeni mezun daha önce hiç o alanda öğretmenlik yapmamış , öğrenci gibi giyinen birini nasıl alırlar ..diğer davranışlarını bilmiyorum ???

görüşmeye çağırıldım gün daha önce görüştüğüm bir yerle sözleşmeye gidiyordum . Sırf özel okul istiyorum diye reddettim.

ama benden daha tecrübeli birini alsalardı bu kadar üzülmezdim .daha önce sunum için bile ikinci kez çağırılmadığım yer yoktu . Burası .. çağırmadı bile .

BENİM GİBİ TECRÜBE VE ARADA TANIDIK OLMASINA RAĞMEN ÇAĞIRILMAYAN KISMETSİZ KAÇ İNSAN VAR ACABA.. YETERİNCE KUVVETLİ DEĞİL SANIRIM TANIDIKLARIM

muhtemelen onunda tanıdığı vardır, belki daha çok bastırmıştır :44:

hiç kendini üzme, sinir olman çok normal ama oluyor böyle şeyler

özel bir okula

Ben varım.. Denizbankta tanıdığım müdür cv mi verdim hala ses seda yok. Şanssızlık benceede bu:50:

Bayanlar Konuyu biraz hortlatmis gibi olacağım ama yazdiklarinizi okudum ve aynı durumda sadece kendimin olmadığını anladım. Tabiki tek ıssız ben değilim.2015 haziranda mezun oldum , bolumumle ilgili isimi yapabilmek için almam gereken sertifikayı da sınavında başarılı olrak almış bulunmaktyim. Ama anladım ki maalesef herşey yeni başlıyor. Yaklaşık bir aydır tabi sınavdan önceki zaman diliminide sayarsak evde oturmaktan o kadar sikildim ki anlatamam ,boğuluyorum artık.. Tecrübe tecrübe tecrübe aman allahım herkes ana karnında mi tecrübe edinmiste herseyd TECRÜBE. İşin kötü yanı iş gorusmesine gittiğim bir yerde adam bana çok küçük gosteriyorsun dedi. Napalim allah vergisi dedik tobe tobe.. Şimdi hepiniz nasıl işlerde çalışıyorsunuz bilmiyorum ama okuyanlara tek tavsiyem Mezun Olmayın :KK35: Çünkü hersey daha yeni başlıyor ..

Ayni dertten muzdarip bi cok insan var arkadaslar heleki bide ogretmenseniz isler dahada karmasaya donuyor okadar basvuru yaptigniz okul referansiniz yokken sadece cv alip ihtiyac halinde donus yapariz demekten ibaret kaliyor meselegime yakin isler yaptiysamda gecerli olamadigini anladim antalyada turizm sehri turizmde gorduguniz muanele icler acisi ama istikrarli olun cok sansli arkadslarinizi gordukce pes etmeye basliyorsunuz ama dua edin Allah herkezin gonline gore versin

Bayanlar Konuyu biraz hortlatmis gibi olacağım ama yazdiklarinizi okudum ve aynı durumda sadece kendimin olmadığını anladım. Tabiki tek ıssız ben değilim.2015 haziranda mezun oldum , bolumumle ilgili isimi yapabilmek için almam gereken sertifikayı da sınavında başarılı olrak almış bulunmaktyim. Ama anladım ki maalesef herşey yeni başlıyor. Yaklaşık bir aydır tabi sınavdan önceki zaman diliminide sayarsak evde oturmaktan o kadar sikildim ki anlatamam ,boğuluyorum artık.. Tecrübe tecrübe tecrübe aman allahım herkes ana karnında mi tecrübe edinmiste herseyd TECRÜBE. İşin kötü yanı iş gorusmesine gittiğim bir yerde adam bana çok küçük gosteriyorsun dedi. Napalim allah vergisi dedik tobe tobe.. Şimdi hepiniz nasıl işlerde çalışıyorsunuz bilmiyorum ama okuyanlara tek tavsiyem Mezun Olmayın :KK35: Çünkü hersey daha yeni başlıyor ..
bende 2015 mezunuyum ama maalesef iş yok. mesela bir kaç yer kendileri aradı cvmi görüp ben başvurmadan onlar bile olmadı mülakattan sonra aranmadm ble :(

bende 2015 mezunuyum ama maalesef iş yok. mesela bir kaç yer kendileri aradı cvmi görüp ben başvurmadan onlar bile olmadı mülakattan sonra aranmadm ble :KK43:
Allah hepimizin yardımcısı olsun .. Sıkıntıdan yüzüm sivilceden gözükmüyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Aileme yük gibi . Sende canını skma canım benim allah bir kapı açar inşallah. Gerçe benim iki ay olcak hemen hemen iki ay kısa bir sure ama genede iki ayda hiç mi iş bulunmaz ya :(

Allah hepimizin yardımcısı olsun .. Sıkıntıdan yüzüm sivilceden gözükmüyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Aileme yük gibi . Sende canını skma canım benim allah bir kapı açar inşallah. Gerçe benim iki ay olcak hemen hemen iki ay kısa bir sure ama genede iki ayda hiç mi iş bulunmaz ya :KK43:
benm ağustostan beri

Peki neler yapıyorsun canım . Kariyer vs bir ton iş bulma sitesi var onlara bakıyor musun? CV bu bilinçli bir skeilde yaptın mi yanı özenli vs ?
hepsini yaptm cnm ne kdr site varsa hepsine üyeyim günde 100 kere girip çıkıyrm başvuruyrm ama ya dönüş oluyr mülakattan sonra aranmyrm yada hiç

Back