- 18 Ekim 2014
- 7.767
- 35.504
- 748
- Konu Sahibi ecem728299377
-
Fazla dillendirme setiran furyası başlatacaksın yoksa3-5 yıla doğurup bir kızım olursa duyarsınızEva neva normallesti bu da normallesir eşim Kürt ona söylemiştim bir ara onlarda da setiran türkü ,şarkı demekmiş.
Ben de bilmiyordum eşime guvenemedim ( çoğu kelimeyi benim gibi kıçından salliyorAaa çok ilginç ben bilmiyordum
Yani İpek inci Neva Asel mihra o tarz isimler
Fazla dillendirme setiran furyası başlatacaksın yoksa
İşte onu diyorum aaa anlamı da ne güzelmiş deyip başlayacaklar koymayaEva dan iyi bence , güzel de anlam buldum zaten kelimeler ve anlamları böyle böyle turemiyor mu ? Biri ortaya bir kelime atıyor anlamı da bu diyor öyle kalıyor kaşığa kaşık dememiz gibi ( eşime bu savunmayı yapmıştım setiran anlamını uydurdugumda. Eşim de kıyamam ;" ne diyo la bu" modunda dinliyordu )
Konu sahibi beni engellemeden susuyorumİşte onu diyorum aaa anlamı da ne güzelmiş deyip başlayacaklar koymaya
Evadan bence de iyi en azından daha yakın bir kültürden geliyor
İki isim koysaydımız bir o bir siz. Bu isim konusunda erkekler ve erkek aileleri genelde çok saçmalıyor. Ne demek yaa içinize sönmeyen bir ismi doğurup büyüteceğiniz canınıza verememek. Boşanma sebebi bu cidden. Mesele ismin a ya da b olması da değil. Saygısızlık değersizlestirme ne ararsanız var.Kızım yeni doğdu ben modern bir isim istiyordum eşim ise klasik eşimle surekli anlaşmazlıklar yaşadık bu yüzden bende tmam dedim o an bisey oldu farketmez gibi geldi isim sonucta diye klasik bir isim koyduk ama alisamadim bir türlü degistirmeli miyim ?
Siz ne istiyorsunuz eşiniz ne olsun diyor? İki ismi birden kullansanız kimlikte?Kızım yeni doğdu ben modern bir isim istiyordum eşim ise klasik eşimle surekli anlaşmazlıklar yaşadık bu yüzden bende tmam dedim o an bisey oldu farketmez gibi geldi isim sonucta diye klasik bir isim koyduk ama alisamadim bir türlü degistirmeli miyim ?
Eşim artık farketmez diyor ama hamileyken çok kafamı karıştırdı annesinin ismini falan istemişti ben kabul etmedim tabi ki beraber koyalım dedim o Ayşe Fatma dedi bende yeni isim dedim o yüzden anlaşmazlıklar oldu hepSiz ne istiyorsunuz eşiniz ne olsun diyor? İki ismi birden kullansanız kimlikte?
Annesinin ismini istemesi saçmalık, hangi devirdeyiz yaEşim artık farketmez diyor ama hamileyken çok kafamı karıştırdı annesinin ismini falan istemişti ben kabul etmedim tabi ki beraber koyalım dedim o Ayşe Fatma dedi bende yeni isim dedim o yüzden anlaşmazlıklar oldu hep
Eski sevgilisi mi nedir
Yaw ne bilim bizim orda nenemin bi arkadaşıydı bu kadın.Mefaret ne ayol
Mihra dan ise Betül çok daha güzel. İpek ve inci zaten eski klasik isimlerden. Hiç moralinizi bozmayın bence. Çok güzel bir ismi var bebeğinizin.Yani İpek inci Neva Asel mihra o tarz isimler
Neva, Asel her yerdeler bir jenerasyon bu isimle büyüyünce nefret edecekler bence . Mihra da güzel ama ağır bir isim Betül daha modern Inci ve İpek te Betül kadar önceden kullanılan isimler ikinci isim olarak bir isim seçip ekleyin. Başta eşinizin size bırakmaması çok ayıp olmuş .Yani İpek inci Neva Asel mihra o tarz isimler
Şu an seksenlerini süren ipek ve inci teyze kardeşler var tanıdığım. Gayet eski ve klasik isimler. Asel ve neva çok ayağa düştü üç çocuktan beşi ya asel ya neva. Mihrayı bilmiyorum ama söylenişi zor hoşlaşmadım. Betüle nötr kaldım.Yani İpek inci Neva Asel mihra o tarz isimler
2 isim koysaydin.. Betül inci, Betül ahsenMihra betulden daha klasik ,neva zaten bence uydurma bir isim (anlamını bilmiyorum ama yanlış anlama lütfen) ipek inci çok güzel ama Asel de çok var ya. Betül-inci-ipek pek fark yok modernlik bakımında. Sen yine de içine sinmiyorsa eşinle ortak karar verip gerekli işlemleri yap. Çocuk sizin çocuğunuz içinize sinsin güzel sağlıklı bir ömrü olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?