Cok mu ?

ecem728299377

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
8
0
34
Kızım yeni doğdu ben modern bir isim istiyordum eşim ise klasik eşimle surekli anlaşmazlıklar yaşadık bu yüzden bende tmam dedim o an bisey oldu farketmez gibi geldi isim sonucta diye klasik bir isim koyduk ama alisamadim bir türlü degistirmeli miyim ?

Son düzenleme:
İsmi ne ? Modern isim dediginiz hangisi ? İkisini de koysaydiniz. Mesela ben şuan oğluma başka isim yakışmaz gibi hissediyorum sanki x ismi için doğmuş ve sadece ona aitmiş gibi geliyor halbuki cok var siz sevmediyseniz eskisi kadar kolay değil ama eşinizle ortak kararla düşünebilirsiniz.

Yani İpek inci Neva Asel mihra o tarz isimler
Mihra betulden daha klasik ,neva zaten bence uydurma bir isim (anlamını bilmiyorum ama yanlış anlama lütfen) ipek inci çok güzel ama Asel de çok var ya. Betül-inci-ipek pek fark yok modernlik bakımında. Sen yine de içine sinmiyorsa eşinle ortak karar verip gerekli işlemleri yap. Çocuk sizin çocuğunuz içinize sinsin güzel sağlıklı bir ömrü olsun.

Isim konusu bazı ailelerde kriz sebebi oluyor malesef Betül ismi klasik ama çirkin bir isim değil. 2 isim olayi ise tam bir fiyasko çünkü 2 isim kullanan hickimse görmedim hepsi birini seçip onu kullanıyor çok zorlama duran çift isimler var . Zeynep zannettim bu arada

Benim oglanin okulunda benim oğlan hariç 15 kişi iki isimle hepsi iki ismiyle cagriliyor ,çocuğa ismin ne diyorsun iki ismini soyluyor Ahmet Efe, Asel sena , deniz mila...

Bende maksude ya da ne bilim mefaret falan sandım sandım.
Betül ismi ipek ismi kadar güzel değil bence.
İçinize sinmiyorsa değiştirin.
Eşiniz bencillik yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…