- 10 Şubat 2025
- 70
- 70
- 3
- 26
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
KİB ASDFGHNJMÖÇSDŞALFJADLIGHDASLKGVSizin gibi kenar mahalle karılarıyla yarışmam kib
Ölü taklidi yapmak için geç kaldık...Memen sünsün yaktın bizi bdhdh
Gıcık olduğun birinin fotoğraflarını alıp onu rezil etmeye mi çalışıyorsun acaba artık bunu düşünüyorumbir insan devamlı kendini atıp bir de böyle kavga çıkartır mı ya hiç normal bir durum değil. Fotoğrafını aratınca instagramda hesap çıkıyor artık sormayı düşünüyorum o kişi siz misiniz diye
kib sçs aeo bb
Sizin gibi kenar mahalle karılarıyla yarışmam kib
Ama bu karıların fikrini soruyorsun. Güzel miyim diyeSizin gibi kenar mahalle karılarıyla yarışmam kib
Eki Görüntüle 3553646 Hahahahahshshs
Ben de bi hareket biliyom elle yapılan da işte site içine atamıyom Merve.
Haketti. Zırt birt zırt birt geliyor. Yok güzel miyim yok bilmem ne. Yeterr daaa. Biz de canızNeyse bacikolar hanımefendi uzaklaştı bence dayanamadı.. Başka bir konusunda buluşuruz yine bu açar böyle konular ahhshshs
Durduk yere kancık olduk yav hayret hahahahshsHaketti. Zırt birt zırt birt geliyor. Yok güzel miyim yok bilmem ne. Yeterr daaa. Biz de canız
Ama normal ki o erkeksi olduğu için sana bunu demesine takılmaDurduk yere kancık olduk yav hayret hahahahshs
Hahahshshshs ay çok güldüm bugünAma normal ki o erkeksi olduğu için sana bunu demesine takılma
başlatma erkeğine de fazlasına yorum yazın diye bokunu çıkarmayınAma normal ki o erkeksi olduğu için sana bunu demesine takılma
Off bu en iyisiydi. Tebriklerimi sunuyorum
mallığına mı ?Hahahshshshs ay çok güldüm bugün
ov bide mal dedin bunu da ekliyorum hahshshshshdhdmallığına mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?