- 15 Şubat 2013
- 25.153
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.452
- 798
- Konu Sahibi mervekaranfil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kudurmuş gibi fotolarını atıp kendini burda sergileyen insan mi söylüyor bunu. KomiksinAynen sizin gibi kuduruklar yüzünden maalesef
sjshhsshhshshshsjsEki Görüntüle 3553644 Aha böyle şişkosun![]()
Memen sünsün yaktın bizi bdhdhOha konu sahibini raporlamıştım özür olsun![]()
kız sen kendin best of model birincisi falan mı sanıyosun acaba sadece meraktan soruyorumAynen sizin gibi kuduruklar yüzünden maalesef
aynen görende tayt falan giydin sanar şaka gibisinizKudurmuş gibi fotolarını atıp kendini burda sergileyen insan mi söylüyor bunu. Komiksin![]()
Merve tamam erkek gibisin dedikte sana aşık falan olmadım dalyan gibi kocam var yapıştın kaldın ayolbenim gibi değilsin ondan saldırıyorsun kıskançlıktan kudurrrrrrrr
Kız Merve çok gülme yüzün kırışmasın. Gül cemalin solmasınsjshhsshhshshshsjs
tayt giyenler sergiliyo mu ben her gun giyiyorum dontt yaniiiaynen görende tayt falan giydin sanar şaka gibisiniz
ya tamam kes yeter Öf zırlamaMerve tamam erkek gibisin dedikte sana aşık falan olmadım dalyan gibi kocam var yapıştın kaldın ayol
Kız şaka yapmadım kancık mesajını ilettim bu arada ağlama sonra kocana şimdiden söyle eve kâğıt gelecek diye hahshshshsya tamam kes yeter Öf zırlama
bilerek konu acığ gelene gecene of yeter zırlama defol diyosun, obsesifsin ve daha sayacagım cok hastalıga sahipsin kg vermeden önce uzmandan destek almanı öneririmya tamam kes yeter Öf zırlama
tamam benim kocamda yakışıklı da sen neyin yarısındasın ?Merve tamam erkek gibisin dedikte sana aşık falan olmadım dalyan gibi kocam var yapıştın kaldın ayol
Azcık yaratıcı olamaz mısın yaya tamam kes yeter Öf zırlama
Aboo bunlar nasıl beddular sjsjsskkMemen sünsün yaktın bizi bdhdh![]()
simdi de kocasını yarıstırıcak ahhahahhaha fotosunu falan atma he askeri personel madem yasak kıztamam benim kocamda yakışıklı da sen neyin yarısındasın ?
Ne dediğimi bile algılamamışsın koca yarıştırdığımı düşünmüşsün hayret yavtamam benim kocamda yakışıklı da sen neyin yarısındasın ?
Sizin gibi kenar mahalle karılarıyla yarışmam kibAzcık yaratıcı olamaz mısın ya![]()
bbNe dediğimi bile algılamamışsın koca yarıştırdığımı düşünmüşsün hayret yav