- 30 Aralık 2009
- 23.179
- 91.136
- 1.123
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
İlk kocası muhtemelen bundan dolayı koydu kapıya.Kaç 50000, burada hakaret etmediği kadın kalmadı.
Kimse açmıyo diye güveniyor herhalde. Bunun suç olduğunu bilmiyor bile olabilirKaç 50000, burada hakaret etmediği kadın kalmadı.
Açsana rezil oldugunla kalırsın başka da bir şey olmazKimse açmıyo diye güveniyor herhalde
Mükemmelim, kusursuzum, mankenim, dünya güzeliyim iddiası yok zaten; kendinin en iyi versiyonu olmaya çabalayan bir kadın. Kendi özelinde de büyük iş başarmış, kendi kusurlarıyla yeri gelip alay eden biri; o yüzden çok seviliyor olsa gerek.sende var mı teyze kendini benle neden kıyas yapıyorsun sen çok mu güzelsin ben baktım da pek güzellik görmedim
Yooo tazminat alır.Açsana rezil oldugunla kalırsın başka da bir şey olmaz
Kadìn kadínın DuSmanìDır sìZ BeNí yAnísí GùzZellígıMı kìsKanìyorsunuz !!!???!!!aç bakalım bende sana aynı şekilde dava açarım
haddini bileceksin kimse sana durduk yere bir şey demediKimse açmıyo diye güveniyor herhalde. Bunun suç olduğunu bilmiyor bile olabilir
derdin ne senin hayırdır ?Kadìn kadínın DuSmanìDır sìZ BeNí yAnísí GùzZellígıMı kìsKanìyorsunuz !!!???!!!
Facebbok 2014 style Merve Karanfil and gül koklamalı postHayırlı cumalar
Konuşsun dursun, eve celbler gelince aklı başına gelir.Kimse açmıyo diye güveniyor herhalde. Bunun suç olduğunu bilmiyor bile olabilir
Bnm BìR dErdìm yOk yhaaa !!! KísKaníYorùz sEnì !!!!¿¿¿derdin ne senin hayırdır ?
Sen öğrenirsin haddini artıkhaddini bileceksin kimse sana durduk yere bir şey demedi
Lütfen lafta kalmasın gerçekten dava sürecine götürün bu durumu.Sen öğrenirsin haddini artık
bence sen öğrenSen öğrenirsin haddini artık
Kocacım mahkeme benim güzelliğimi kıskanmış celp o yüzden yemin ederimKonuşsun dursun, eve celbler gelince aklı başına gelir.
kendini kanıtlamana gerek yok güzelsen guzelsindir bananeBnm BìR dErdìm yOk yhaaa !!! KísKaníYorùz sEnì !!!!¿¿¿
aynen SananeKocacım mahkeme benim güzelliğimi kıskanmış celp o yüzden yemin ederim
Götürcem valla daha önce bu şekilde dava açtım çoğu avukat bu davaların peşinde parasını da kaybeden ödüyor malum. Bir de benim şehrime gelip gidecek uğraşsın dursun kocasıylaLütfen lafta kalmasın gerçekten dava sürecine götürün bu durumu.
Mahkeme yuzu görsün.
Eşinin işi az sallantiya düşsün.
Bazılarının bu şekilde dersini alması gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?