- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Sana bi dava açayım da gör küçük beyinli kimaynen 10 yaşında anne olsaydım olurdu haklısın küçük beyinli
açSana bi dava açayım da gör küçük beyinli kim
Sen cidden korkunç bir vakasın.aynen 10 yaşında anne olsaydım olurdu haklısın küçük beyinli
annem sağolsunSen cidden korkunç bir vakasın.
Allah şerrinden korusun sen ve senin gibilerin.
İşte o KART dediğin kadın kendisiyle barışık, kendi hayatında bir şeyler başarabilmiş, onu zamanında zorbalayanlara karşı içinden bambaşka bir kadını inşa ederek çıkarmış. Sen de otuzuna merdiven dayamış bir kadınsın, gül goncası değilsin, ağzım yüzüm demeden Bibi’nin yaşına gideceksin, zaman çabuk geçiyor; sana tavsiyem o kart(!), teyze(!), erkek tıraşlı(!) dediğin kadından ders al, kendini sevmeyi öğren.ben senle kendimi kıyaslamam için eşit olmamız lazım ama sen biraz KART olmussun
sizin gibi şeytanların şerrinden aminnnnnnSen cidden korkunç bir vakasın.
Allah şerrinden korusun sen ve senin gibilerin.
aynı wifi yüzünden ceza alanları araştır bakalım kocanın mesleği sıkıntıya giriyor mu
aç bakalım bende sana aynı şekilde dava açarımaynı wifi yüzünden ceza alanları araştır bakalım kocanın mesleği sıkıntıya giriyor muneyine güvenip hakaret ediyorsun?
Tam olarak ne için? Ona hakaret eden sensin, kadın sana hakaret etmemiş.aç bakalım bende sana aynı şekilde dava açarım
Ahanda valla yapıyorum banlanmadan içek hadi bu küçük şirine beni eğlendirdi akşam akşam
Ben sana hakaret etmedim neyime açıyorsun:) aynı wifiden işlenmiş suçlarda koca sıkıntısız mı kalacak bu konularda ceza alıp işten atılan asker dolu ortalık. Ne olacak koca eve gelen celpte hesabı da görecekaç bakalım bende sana aynı şekilde dava açarım
Azmi var ama işte güZellik yok sıkıntısı o ablasıAboo 28 sayfa olmuşkiiz sen hâlâ banlanmadın mi :)) ne güzellik azmi varmış sende.
aynen açabilirsin sorun yok diyorum hala devam ediyorBen sana hakaret etmedim neyime açıyorsun:) aynı wifiden işlenmiş suçlarda koca sıkıntısız mı kalacak bu konularda ceza alıp işten atılan asker dolu ortalık. Ne olacak koca eve gelen celpte hesabı da görecek
Açıcam zaten 50 binimi hazırlayınaynen açabilirsin sorun yok diyorum hala devam ediyor
sende var mı teyze kendini benle neden kıyas yapıyorsun sen çok mu güzelsin ben baktım da pek güzellik görmedimAzmi var ama işte güZellik yok sıkıntısı o ablası
ahahahahaAçıcam zaten 50 binimi hazırlayın
Bizi de haberdar eder misiniz acaba süreçten?Açıcam zaten 50 binimi hazırlayın
Kaç 50000, burada hakaret etmediği kadın kalmadı.Açıcam zaten 50 binimi hazırlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?