• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben senle kendimi kıyaslamam için eşit olmamız lazım ama sen biraz KART olmussun 😅🤣
İşte o KART dediğin kadın kendisiyle barışık, kendi hayatında bir şeyler başarabilmiş, onu zamanında zorbalayanlara karşı içinden bambaşka bir kadını inşa ederek çıkarmış. Sen de otuzuna merdiven dayamış bir kadınsın, gül goncası değilsin, ağzım yüzüm demeden Bibi’nin yaşına gideceksin, zaman çabuk geçiyor; sana tavsiyem o kart(!), teyze(!), erkek tıraşlı(!) dediğin kadından ders al, kendini sevmeyi öğren.

aç bakalım bende sana aynı şekilde dava açarım
Ben sana hakaret etmedim neyime açıyorsun:) aynı wifiden işlenmiş suçlarda koca sıkıntısız mı kalacak bu konularda ceza alıp işten atılan asker dolu ortalık. Ne olacak koca eve gelen celpte hesabı da görecek 🤣

Ben sana hakaret etmedim neyime açıyorsun:) aynı wifiden işlenmiş suçlarda koca sıkıntısız mı kalacak bu konularda ceza alıp işten atılan asker dolu ortalık. Ne olacak koca eve gelen celpte hesabı da görecek 🤣
aynen açabilirsin sorun yok diyorum hala devam ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back