Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Götürcem valla daha önce bu şekilde dava açtım çoğu avukat bu davaların peşinde parasını da kaybeden ödüyor malum. Bir de benim şehrime gelip gidecek uğraşsın dursun kocasıyla
seni de görücem orda saglam kalırımısın orası malum

Götürcem valla daha önce bu şekilde dava açtım çoğu avukat bu davaların peşinde parasını da kaybeden ödüyor malum. Bir de benim şehrime gelip gidecek uğraşsın dursun kocasıyla
Kocası ne uğraşcak koyar kapıya, sen sağ ben selamet.

İşte bu sebeble kendisine hakaret edilenler beraber bir dava konusu edebiliyorsa bu durumu bir araya gelip bir fikir alsalar iyi olur.
Küfür mahiyetinde fazlaca yazdıkları var zaten en azından eşinin mesleğine bile yansiyorsa daha güzel.
Gerçekten kendisine ağır küfürler edilen kişiler bu işi bir düşünsün derim.

İşte bu sebeble kendisine hakaret edilenler beraber bir dava konusu edebiliyorsa bu durumu bir araya gelip bir fikir alsalar iyi olur.
Küfür mahiyetinde fazlaca yazdıkları var zaten en azından eşinin mesleğine bile yansiyorsa daha güzel.
Gerçekten kendisine ağır küfürler edilen kişiler bu işi bir düşünsün derim.
seni de görücem orda saglam kalırımısın orası malum
G gisla bunu da lütfen ss alın sizi tehdit ediyor.
Bu kişinin eşine de bir ulaşmak lazım ben bir sordurayim fotosundan.

aç bakalım bende mesajlarını gösteririm durduk yere hakeret etmesin sonuçta

Sağlam kalır mısın diyerek tehdit de etti kadını. Hakaretten de geçti mevzu artık. G gisla lütfen bunu da ciddiye alın.

Yapmayin 2 kocasida kapı önüne kiyar sonra iyice başımıza kalır 2022 den beri kıskanç kadinlar diye konusu var

Senin şehrine gelmez ki,görüntülü olarak halledersiniz.Birde 50bin lira gibi büyük bir meblağ alacağınızı sanmıyorum,hani dava vs uğraşmamak için uzlaştırmada genelde alınıyor bu 10binlik rakamlar dava açılmasın kafamız rahat olsun gibisinden yani,birde genelde adli kontrolü olanlar uzlaştırmada para ödüyor sonrasında başım yanmasın diye.Güzeller güzeli mervenin sicili temizse en fazla hagb alır muhtemelen ha birde dosya giderlerini yine merve öder. Ama 50bin tazminat diyorsanız o zor ya,dava görülüp bittikten sonra açılıyor zaten hakaret için tazminat davası.Yani iki ayrı davadan bahsediyorum,ama 50k sanmıyorum 10-15 falan,çünkü çalışmıyor ve eşi asker.Burada gelir durumu önemli bu kıza 10bin çıkacağını bile sanmıyorum zaten. Bu dediğim süreçte 2-3 sene falan.Bu konuda uzman olduğum için yorum yapıyorum

Bence eşler bilmeli bu tarz konuları. Benimki internette sağda solda millete küfrediyorsa bunu bilmek isterim Bibi. Sen istemez misin?
Zaten eşinin de ogrenmemesi imkansız haliyle internet faturasını ödeyen o :)
Muhtemelen kendisine gidebilir ilk bilgi.
Haliyle faturasını ödediği modemin ip nosundan ilk çağrılacak kişi o

tamam çok ütopik yaşıyorsunuz

Tazminat değil ama avukat ve dosya masraflarını yükleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…