Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacım sen niye sürekli fotoğraflarını ekleyip fiziksel bir özeliğini beğenmiyor gibi yapıp “aa hayır tam tersi çok güzelsin” “kilon muhteşem”gibi yorumlar almaya çalışıyorsun muhtişim ötesisin

Ben konuşunca insanlar dinler zaten malum sen gibi boş boş konuşmuyorum burda herkes senle dalga geçiyor düştüğün durumdan da utanmiyorsun üzücü gerçekten
senle benle tartışıyorsun asıl sen utanmıyorsun teyze bence sus sen haklısın

Rosa, Merve gündüz buradaydı, iftar öncesi baktım hâlâ laf yetiştiriyor, iftar geçti, yemekler yendi, sohbetler edildi, hâlâ burada kesinlikle durmadan nonstop hakaretlere devam ediyor. Banlanmazsa sahura kadar da durmayacak sanırım. Kendisiyle barışık olmadığı ve psikolojik olarak iyi durumda olmadığı çok bariz, sebeplerini düşünerek üslubuna rağmen bir yandan üzüldüm, bir yandan dediğin gibi hırsından bunları irdeleyecek durumda değil. Kendi de zamanında veya hâlâ onu zorbalayanlar gibi, önüne gelene hakaretler ederek aynı davranışı devam ettiriyor.

annem yaşındaki kadın bana laf sokuuyor ya sabır
Şu yaş mevzusu çok sıkmadı mı ya Allah ömür vermişse siz de o yaşa geleceksiniz o zaman ben kartım perte çıktım falan diye mi düşüneceksiniz
Kendinizi savunun ama yaştan vurmak çok saçma

Kocanı da böyle sorularla darlıyorsan (darlıyorsun gibi) Allah yardım etsin o kocaya

Sen 28 yaşında değil misin annen 16 yaşında mı yapmış seni iyi bir şey gibi millete annem yaşındasın diyorsun bu hesapla senin liseye gidecek çocuğunun olması gerekiyor sanki çok küçüksün
aynen 10 yaşında anne olsaydım olurdu haklısın küçük beyinli

Yani evet, şaşırtıcı bir durum. Dış görünüşüm üzerinden 27 sayfa yorum yapılsa inanılmaz rahatsız olurdum ben şahsen. Konu sahibi oldukça rahat baksanıza.
Ben psikolojik olarak zor zamanlar geçiriyor, zor bir hayatı olmuş gibi bakmıyorum artık insanlara ya. Sanki kötü davranışlara bahane bulur gibi hissediyorum. Bazı insanlar böyleler, böyle olmak istedikleri için böyleler. Böyle oldukları için de tam olarak böyle karşılıklar alıyorlar.
Ya şimdi hangimizin travmasız hayatı olmuştur Black hanım? Sizin de olmuştur, benim de oldu. Ben sizi hiç durmaksızın birine hakaret ederken görmedim. Siz beni gördünüz mü hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…