- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.634
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Ben demiştim birşey yazarim anlamaz diyesen nesin peki torun sev sen teyzem
tamam 44 yaşındaki ablamız konuşacak saygı duruşuBen demiştim birşey yazarim anlamaz diye
Bacım sen niye sürekli fotoğraflarını ekleyip fiziksel bir özeliğini beğenmiyor gibi yapıp “aa hayır tam tersi çok güzelsin” “kilon muhteşem”gibi yorumlar almaya çalışıyorsunKilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
benim yok burdakilerin varbirakin Allah aşkina belliki arkadasin problemleri var konu ne cok uzamis boyle
Ben konuşunca insanlar dinler zaten malum sen gibi boş boş konuşmuyorum burda herkes senle dalga geçiyor düştüğün durumdan da utanmiyorsun üzücü gerçektentamam 44 yaşındaki ablamız konuşacak saygı duruşu
kiz tm sen cok guzelsin burdakiler seni kiskandi o yuzden boyle konustular bakma sen onlara tmmi cnm benim hadi uyu artiktamam 44 yaşındaki ablamız konuşacak saygı duruşu
senle benle tartışıyorsun asıl sen utanmıyorsun teyze bence sus sen haklısınBen konuşunca insanlar dinler zaten malum sen gibi boş boş konuşmuyorum burda herkes senle dalga geçiyor düştüğün durumdan da utanmiyorsun üzücü gerçekten
Kız kadına teyze diyorsun bu yaşta 2 koca alıyorsun ya?senle benle tartışıyorsun asıl sen utanmıyorsun teyze bence sus sen haklısın
Rosa, Merve gündüz buradaydı, iftar öncesi baktım hâlâ laf yetiştiriyor, iftar geçti, yemekler yendi, sohbetler edildi, hâlâ burada kesinlikle durmadan nonstop hakaretlere devam ediyor. Banlanmazsa sahura kadar da durmayacak sanırım. Kendisiyle barışık olmadığı ve psikolojik olarak iyi durumda olmadığı çok bariz, sebeplerini düşünerek üslubuna rağmen bir yandan üzüldüm, bir yandan dediğin gibi hırsından bunları irdeleyecek durumda değil. Kendi de zamanında veya hâlâ onu zorbalayanlar gibi, önüne gelene hakaretler ederek aynı davranışı devam ettiriyor.Bu kadar özveri ile yazmış olduğunuz paragrafa gelecek olan cevap, snne be geber tarzında bir şey olacaktır üzgünüm. :/
Yoksa her zamanki gibi oldukça mantıklı, kapsamlı bir yorum yapmışsınız Black hanım.
Aynen böyle kabul et ve artık çekilebilirsin huzurumdansenle benle tartışıyorsun asıl sen utanmıyorsun teyze bence sus sen haklısın
Sen 28 yaşında değil misin annen 16 yaşında mı yapmış seni iyi bir şey gibi millete annem yaşındasın diyorsun bu hesapla senin liseye gidecek çocuğunun olması gerekiyor sanki çok küçüksünannemle yaşıtsın 45 yaşında annem
Şu yaş mevzusu çok sıkmadı mı ya Allah ömür vermişse siz de o yaşa geleceksiniz o zaman ben kartım perte çıktım falan diye mi düşüneceksinizannem yaşındaki kadın bana laf sokuuyor ya sabır
Üstüne başına, hiçbir şeyine uymamış, ondanAyakkabıyı tek ben mi sevdim ya
Kocanı da böyle sorularla darlıyorsan (darlıyorsun gibi) Allah yardım etsin o kocayaKilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
Konudan bağımsız olarak bir soru sorabilir miyim acaba?Fotoğraflarınızı herkese açık platformlarda açık paylaşmanızı tavsiye etmem( bir avukat uyarisi)
Yan bağlamamışEyvallah genç seninde eşarbın
aynen 10 yaşında anne olsaydım olurdu haklısın küçük beyinliSen 28 yaşında değil misin annen 16 yaşında mı yapmış seni iyi bir şey gibi millete annem yaşındasın diyorsun bu hesapla senin liseye gidecek çocuğunun olması gerekiyor sanki çok küçüksün
sorKonudan bağımsız olarak bir soru sorabilir miyim acaba?
Yani evet, şaşırtıcı bir durum. Dış görünüşüm üzerinden 27 sayfa yorum yapılsa inanılmaz rahatsız olurdum ben şahsen. Konu sahibi oldukça rahat baksanıza.Rosa, Merve gündüz buradaydı, iftar öncesi baktım hâlâ laf yetiştiriyor, iftar geçti, yemekler yendi, sohbetler edildi, hâlâ burada kesinlikle durmadan nonstop hakaretlere devam ediyor. Banlanmazsa sahura kadar da durmayacak sanırım. Kendisiyle barışık olmadığı ve psikolojik olarak iyi durumda olmadığı çok bariz, sebeplerini düşünerek üslubuna rağmen bir yandan üzüldüm, bir yandan dediğin gibi hırsından bunları irdeleyecek durumda değil. Kendi de zamanında veya hâlâ onu zorbalayanlar gibi, önüne gelene hakaretler ederek aynı davranışı devam ettiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?