- 25 Ağustos 2014
- 20.730
- 49.276
- 798
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Herkesin burnunu estetikli sanması hakkında? HdjsjdkskdHem de uzman çavuş yareni sdkdkdk
ben gayet mutluyum sizin gibilere havlamak düşüyorTeyze gibi olan şey senin profil fotondaki çanta ve ayakkabı
Ne kadar terbiyesizsin.
Cringe denizlerinde yüzmek için derin ve köklü bir araştırma tavsiye ediyorumAyy hemen bakmalıyım nasıl kaçırmışım bunu
Ben şaşı mıyım konusunu hatırlıyorum.
Gelip gidip havlayan biri var da o biz değiliz canikoben gayet mutluyum sizin gibilere havlamak düşüyor
Ayy baktım da bakmaz olaydım. Eski üyelikleri de birbirinden betermişCringe denizleride yüzmek için derin ve köklü bir araştırma tavsiye ediyorum
Ayy baktım da bakmaz olaydım. Eski üyelikleri de birbirinden betermiş
Allah’a tekrar şükrettim bu akıl fikirle doğduğum için, kendimi rezil eden biri de olabilirmişim şükürler olsun
sana yazıkAy bi de evli mi?
O zaman daha beter yazık.
Hafî sevgilisi olmayan bir kızcağız olsa ondan gelip burada iltifat bekliyor ilgi arıyor derim de evliyse demek kocadan da ilgi göremiyor yazık
Eski uyeligi neymis?Ayy baktım da bakmaz olaydım. Eski üyelikleri de birbirinden betermiş
Allah’a tekrar şükrettim bu akıl fikirle doğduğum için, kendimi rezil eden biri de olabilirmişim şükürler olsun
yorum yaparak ediyorsun zatenAyy baktım da bakmaz olaydım. Eski üyelikleri de birbirinden betermiş
sana yazık
kkde olup kendini akıllı zannetmen o da ayrı çelişkiAyy baktım da bakmaz olaydım. Eski üyelikleri de birbirinden betermiş
yorum yaparak ediyorsun zaten
Sende boş yorum yapan birisin çok şey zannetme kendiniGelip gidip havlayan biri var da o biz değiliz caniko
Eski mesajlarına bakarsan mirta bir konusunda yazmış. O zaman açıkmış yine güzel miyim diye konular açıyormuş, evlenince kapanmış hala aynıEski uyeligi neymis?
TamamSende boş yorum yapan birisin çok şey zannetme kendini
evetHoşgeldin merve. 1.70 olduğuna emin misin?
Sende aynısın biraz olgun olmayı deneseneEski mesajlarına bakarsan mirta bir konusunda yazmış. O zaman açıkmış yine güzel miyim diye konular açıyormuş, evlenince kapanmış hala aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?