• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O değil de şimdi dikkat ettim, maksat kilolu muyum diye kilo takıntısı ile ilgili öneri almak olsa yüzünü gizleyip kiloyu ya da vücut hatlarını belli edecek bir foto yüklemesi yeterli olurdu. ama konu sahibi şık şıkıdım makyaj yaptığı ve muhtemelen çok güzel hissettiği bir fotoğrafı yüzü açık bir şekilde yükleyip güya kilolu muyum diye soruyor asdsfsf.

O değil de şimdi dikkat ettim, maksat kilolu muyum diye kilo takıntısı ile ilgili öneri almak olsa yüzünü gizleyip kiloyu ya da vücut hatlarını belli edecek bir foto yüklemesi yeterli olurdu. ama konu sahibi şık şıkıdım makyaj yaptığı ve muhtemelen çok güzel hissettiği bir fotoğrafı yüzü açık bir şekilde yükleyip güya kilolu muyum diye soruyor asdsfsf.
Nasıl yani ben her zaman böyleyim

kız sen de dönüyon dolaşiyon biz kezban, kiskanc kadinlara soru sorup duruyon
1000072595.webp
1000072593.webp
1000072591.webp
1000072589.webp

Kilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
Objektif, eleştirmeden yorum yapın: sadece övgü kabul ediyorum.

Kendisinin değilse başı çok ağrır.
Instagramda bu kadının bir fotoğrafını buldum, fake hesabım olmadığı için hesaba ulaşamıyorum. İsteyene özelden atarım o bu şahıs mı diye teyit ettirelim. Eğer o değilse aynı şey bize de yapılabilirdi, burada boy boy pozları paylaşılıyor çok rahatsız edici.

Instagramda bu kadının bir fotoğrafını buldum, fake hesabım olmadığı için hesaba ulaşamıyorum. İsteyene özelden atarım o bu şahıs mı diye teyit ettirelim. Eğer o değilse aynı şey bize de yapılabilirdi, burada boy boy pozları paylaşılıyor çok rahatsız edici.
bana yazarsanız sizi şikayet edeceğim bilginize

Adın Merve midir bilmiyorum ama bu daha önce attığın fotoğrafları Google görsellerden arattım. Bir kuaför sayfası çıktı karşıma. Başka birisinin fotoğrafını izinsiz kullanmak paylaşmak yasaktır ve bu bir suçtur ne yaptığının farkında mısın sen????
Başkasının fotoğrafları mı sahiden? İletişime geçip buranın linkini atsaydınız keşke. Ben olsam bilmek isterdim fotoğraflarımın kullanıldığını.

Başkasının fotoğrafları mı sahiden? İletişime geçip buranın linkini atsaydınız keşke. Ben olsam bilmek isterdim fotoğraflarımın kullanıldığını.
Evet kuaför sayfasında bir gelinin fotoğraflarını paylaşmış. O kişiye ulaşmaya çalışıyorum fotoğraf tıpatıp aynı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back