• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gıcık olduğun birinin fotoğraflarını alıp onu rezil etmeye mi çalışıyorsun acaba artık bunu düşünüyorum 🤔 bir insan devamlı kendini atıp bir de böyle kavga çıkartır mı ya hiç normal bir durum değil. Fotoğrafını aratınca instagramda hesap çıkıyor artık sormayı düşünüyorum o kişi siz misiniz diye

Gıcık olduğun birinin fotoğraflarını alıp onu rezil etmeye mi çalışıyorsun acaba artık bunu düşünüyorum 🤔 bir insan devamlı kendini atıp bir de böyle kavga çıkartır mı ya hiç normal bir durum değil. Fotoğrafını aratınca instagramda hesap çıkıyor artık sormayı düşünüyorum o kişi siz misiniz diye
👎🏻👎🏻👎🏻

Sizin gibi kenar mahalle karılarıyla yarışmam kib 👋🏻
IMG_8771.webp

Kadınlar kulübünde bir merve karanfil'in yıllık döngüsü:

güzel miyim diye konu açıp fotoğraflarını yüklemek -->güzel olmadığını söyleyenlere hakaret ve küfürler etmek--> banlanmak-->ban süresi boyunca ayna karşısında yeni fotoğraflar çekilip faceapp'in anasını ağlatmak ---> banı kalkasıya kadınlar kulübüne gelip yeni fotoğraflarla yeni konu açmak ---> yine güzel bulunmayıp yine hakaret ve küfür yoluna başvurmak ve "kudurun ka...k karılar" diye cono dansı yaparken banlanmak---> ban süresince ayna karşısında yeni fotoğraflar çekmek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back