• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınlar kulübünde bir merve karanfil'in yıllık döngüsü:

güzel miyim diye konu açıp fotoğraflarını yüklemek ---> güzel olmadığını söyleyenlere hakaret ve küfürler etmek --> banlanmak ---> ban süresi boyunca ayna karşısında yeni fotoğraflar çekilip faceapp'in anasını ağlatmak ---> banı kalkasıya kadınlar kulübüne gelip yeni fotoğraflarla yeni konu açmak ---> yine güzel bulunmayıp yine hakaret ve küfür yoluna başvurmak ve "kudurun ka...k karılar" diye cono dansı yaparken banlanmak---> ban süresince ayna karşısında yeni fotoğraflar...
yani Sanane seni ilgilendirmez

başlatma erkeğine de fazlasına yorum yazın diye bokunu çıkarmayın
Ohhh olsun sanaa. Daha böyle konular açarsan daha da fazlası gelecek. Dinsizin hakkından imansız gelir. Sen kimsin ki burada millete ahkam kesiyorsun. Fikrinizi sordun söyledik. Yine söylüyorum aklına kazı tamam mı.

GÜZEL DEĞİLSİN!!!

Ohhh olsun sanaa. Daha böyle konular açarsan daha da fazlası gelecek. Dinsizin hakkından imansız gelir. Sen kimsin ki burada millete ahkam kesiyorsun. Fikrinizi sordun söyledik. Yine söylüyorum aklına kazı tamam mı.

GÜZEL DEĞİLSİN!!!
güzelim çatla da patlaaaaaaaaaaaaaaaaaa

52 kilo kadın güzel olmaz demişsin, şimdi de kilo takıntım var diyosun🤣

Eklentiler

• 1000057136.webp
    1000057136.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 69
güzelim çatla da patlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Güzelim diyorsanız ben saygı duyarım da, neden üçüncü kişilerin onayına ihtiyaç duyuyorsunuz o zaman? Bu kaçıncı konu, bilerek mi dalga konusu ve eğlenceye meze oluyorsunuz?

Merve hiçbirimiz seni kıskanmıyoruz burda yorum yapan kadınların senden güzel olduğuna eminim. Fotoğraf atıp onay bekleyen sensin. Bir sürü konu açanda sensin. Seni gördük ve baktım senden çok daha fazla güzelim. Oldu mu? “Kancık, mal” lafları senin iç çirkinliğinide ortaya koydu. Sana hakaret edecek bir kelime kullanmadım. Ama bu laflar senin karşına çıkacak. Kilon fazla evet, burnunda estetik gibi durmuyor. Göz aranda çok fazla. Gerçekçi düşüncelerim bunlar. Bu yorumlar belki aklını başına getirir.

Merve hiçbirimiz seni kıskanmıyoruz burda yorum yapan kadınların senden güzel olduğuna eminim. Fotoğraf atıp onay bekleyen sensin. Bir sürü konu açanda sensin. Seni gördük ve baktım senden çok daha fazla güzelim. Oldu mu? “Kancık, mal” lafları senin iç çirkinliğinide ortaya koydu. Sana hakaret edecek bir kelime kullanmadım. Ama bu laflar senin karşına çıkacak. Kilon fazla evet, burnunda estetik gibi durmuyor. Göz aranda çok fazla. Gerçekçi düşüncelerim bunlar. Bu yorumlar belki aklını başına getirir.
belki defolman gerekir biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back