Çok mu kadın kadınım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cansusu59

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
12
4
6
Arkadaşlar fazla mı kadınsıyım yaşıma göre büyük görünmek rahatsız ediyor 23 yaşındayım ama çevremde abla diyen çok oluyor bu durumdan çok rahatsız oluyorum çok mu kadın kadınım biraz daha genç kız gibi olmak istiyorum, aşağıya foto bıraktım

Eklentiler

• IMG-20250320-WA0001.webp
    IMG-20250320-WA0001.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 1.381
  • IMG-20250320-WA0000.webp
    IMG-20250320-WA0000.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 1.376
Arkadaşlar fazla mı kadınsıyım yaşıma göre büyük görünmek rahatsız ediyor 23 yaşındayım ama çevremde abla diyen çok oluyor bu durumdan çok rahatsız oluyorum çok mu kadın kadınım biraz daha genç kız gibi olmak istiyorum, aşağıya foto bıraktım
Fotoğrafını kaldır, çünkü kötü niyetli insanların eline geçebilir.

Koca kadın gibi görünmüyorsun. Yaşını gösteriyorsun. Sadece biraz kilon var gibi. Onu da diyetle ve sporla halledersin. :)

Fotoğrafını kaldır, çünkü kötü niyetli insanların eline geçebilir.

Koca kadın gibi görünmüyorsun. Yaşını gösteriyorsun. Sadece biraz kilon var gibi. Onu da diyetle ve sporla halledersin. :)
Teşekkür ederim omuzlarım geniş olduğu için kilolu gibi duruyorum kemik yapısından olabilir

Ağzını yüzünü o şekle sokmazsan, saçını da böyle yapmazsan daha iyi olur, kadınsı değil, gençte değil daha çok ergen gibi görünüyorsun, lütfen bir de temizlik yap... :KK51:
Niye bu kadar kızdınız

Ayy neden aynaya battı gözüm. Temizlik takıntım da yok halbuki. Gayet güzel bir genç kızsın yaşından büyük göstermiyorsun bence. Ama sitede erkekler de var ziyaretçi olarak bakanlar var. Fotoğrafını silmen iyi olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X