Çok mu kadın kadınım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar fazla mı kadınsıyım yaşıma göre büyük görünmek rahatsız ediyor 23 yaşındayım ama çevremde abla diyen çok oluyor bu durumdan çok rahatsız oluyorum çok mu kadın kadınım biraz daha genç kız gibi olmak istiyorum, aşağıya foto bıraktım
Mune Mune abla konu sahibi üyelik iptali yapmış. Fotoğrafları silebilir misin acaba 💕

Öncelikle fotoğrafını sil ve az makyaj yap

Arkadaşlar fazla mı kadınsıyım yaşıma göre büyük görünmek rahatsız ediyor 23 yaşındayım ama çevremde abla diyen çok oluyor bu durumdan çok rahatsız oluyorum çok mu kadın kadınım biraz daha genç kız gibi olmak istiyorum, aşağıya foto bıraktım
Her yere foto bırakma bebemmm
Birde saçları iki yandan toplayıp dudağı büzmek yaşı küçültmüyor. Giyim tarzı aslolan.

Önceki konuları da hep dış görünüşü ile ilgili fena halde kafaya takmış aslında psikolojik destek alsa keşke
Evet mesela burnunu yaptirdigini yazmis ama bu fotodaki (anladigim kadariyla) yapili bir burun degil, gayet kemikli bir burun. Vucut algi bozuklugu yasiyor galiba?

Kaaaaddddiiiin kadiiiiin ben bir kayinbabama yemek götürüp geleyim

Aynanın kiri arkadaki kanepenin dağınıklığına takıldım .Gece evi toplamadan gündüz evi düzenleyip toplamadan çıkamayan biri olarak burdan oraya atlayıp toplayasım geldi.Çocuk gibi duruyorsun.Ağzını da büzmüşsün sanki ondan herhalde

Arkadaşlar ciddi ciddi stil tavsiyesi vermişsiniz de üye dümdüz erkek bence. önceki konularda yüzünü paylaşmış ve ben bizimle dalga geçen bir erkek diye düşündüm... çok mu kadın kadınım diye başlık açması bile bir şeyleri gösteriyor zaten 🙄
Benden başka kimse fark etmedi mi? Yoksa ben tek kişilik bir hezeyan içinde miyim?

Arkadaşlar ciddi ciddi stil tavsiyesi vermişsiniz de üye dümdüz erkek bence. önceki konularda yüzünü paylaşmış ve ben bizimle dalga geçen bir erkek diye düşündüm... çok mu kadın kadınım diye başlık açması bile bir şeyleri gösteriyor zaten 🙄
Benden başka kimse fark etmedi mi? Yoksa ben tek kişilik bir hezeyan içinde miyim?
Bende inceledim de, konularında da vücut şekline takmis, kendini beğenmeyen genç bı kız diye üzerinde durmadım, emin olamadım 🤷🏻‍♀️

Ben bu konularda yorum yapamiyorum, anlayamiyorum cunku.Bu tipte kadin da cok. Mesela Oyku owl diye bir internet unlusu var, erkek oldugunu ogrenince sok gecirmistim.

Anladığım tek sey kesinlikle sevdiği kisilerden şefkate ihtiyacı var. İcindeki büyük boşluk onu fiziksel olarak kendisiyle aşırı meşgul olmaya itmis. Güzel olursam istediğim ilgiyi ve sevgiyi üzerime cekebilirim diye bir düşüncesi var gibi yorumladım.

Ağzınıza ne oldu . kalıcı bir hasar mı. Allah şifa versin.

Fotoğrafın size ait olduğu bile kesin değil. Belki de gıcık olduğunuz birinin fotoğrafını aldınız koydunuz gelen yorumlarla kafa bulacaksınız. Üyelik iptali yapıp gitmiş zaten. Adminler fotoğrafları silse iyi olur gibi.

Bende öyle düşünüyorum.
çok mu kadın gibi kadınım diye düşüneceği bir dişiliği yok ,anca bir erkeğe göre kadın gibi kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X