Çok Mu Geç?

Konuyla biraz alakasiz olucak ama bende tercih donemimdeyim ve gastronomi dusunuyorum neden yapmak istemiyorsunuz bu meslegi? Cok agir bir meslek benimde kafami karistirmiyor degil

Konuyla biraz alakasiz olucak ama bende tercih donemimdeyim ve gastronomi dusunuyorum neden yapmak istemiyorsunuz bu meslegi? Cok agir bir meslek benimde kafami karistirmiyor degil
Canım şöyle söyleyeyim. Dediğin gibi ağır bir meslek bu birinci neden bu zaten. İkicinsi ise ben işime gidip gelirken güzel güzel giyinip kuşanmak,üstüm başım kokmadan gidip gelmek,makyaj yapabilmek,oje sürebilmek istiyormuşum. Mutfak gerçekten bana göre değilmiş. Elini kessende,kolunu yaksanda,ağır kaldırmaktan belin,boynun da ağrısa bir şekilde hala çalışmaya devam etmen bekleniyor. Ayrıca bütün gün ayaktasın. Çalışma ortamı çok erkek ağırlıklı. Bir yerden sonra gerçekten kadın olduğunu unutuyorsun.

Sınıf arkadaşlarımın çoğu ya akademisyen ya da öğretmen oldu. Ya da bıraktı. Aşçılığa devam eden çok çok az bende dahil olmak üzere. Sırf yemek yapmak için 4 sene okumana gerek yok. İlla okuyacam diyosan da git 2 yıl aşçılık oku. Boşuna fazladan 2 yılını heba etme.

Seni cok iyi anliyorum bende oyle şıkır şıkır gitmek istiyorum sanirim yapamayacagim tek fedakarlik makyaj yapmamak olur. Hic yapilmasina izin verilmiyor mu ya ne biliyim pudra fondoten azicik bronzer yapsak onu bile mi kabul etmiyorlar (dogal duranlar) yani insan kotu hissediyor ozen gostermeden gidince.

Bana biraz fikir verebilr misn? Yoga eğitmenliği düşünüyorum şu sıralar uzun zamandır aklımda vardı ama eyleme gecemedim. Yaşımda konu sahibinden oldukça fazla sürekli bir geç kalmışlık hissi var.

yoga eğitmenliği konusunda bilgim yok ama bireysel olarak dersler, danışmanlıklar verebileceksen
ve bu konuya halkın ilgili olduğunu düşünüyorsan
yani her şart her koşulda müşteri bulurum diyorsan
online kanalları kullanarak kendi markanı yaratıp tanınırlık bilinirlik kazanabileceksen başla derim
yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum
tekrar söylüyorum bilgim yok ama tahminimce yoga işlerine meraklı olan kesim paralı kesimdir
bu insanlara satış yapma konusunda pek zorluk yaşamazsın gibime geliyor

Yo izin vermemek değilde o tempo içinde ne makyaj kalır ne bir şey :) pastane bölümünde çalışırsan bir ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…