• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Bakın ben hayatımda kimseye peşin hüküm vermedim,önyargılı yaklaşmayı da uzun zaman önce bıraktım.sonuçta birisi gönle düşerken,birisine aşık olurken kalbimiz bize sormaz değil mi?
onu tanıdıkça,konuştukça güven konusu sonradan gelir.
Ben neden güven konusunu dert etmeyeyimki?sonuçta ben lay lay lom bir ilişki peşinde değilim.Sadece şu anda güvenme konusunu düşünmüyorum.Çünkü emreyle oturup da bu konunun muhasebesini yapmadım,konuyu ondan ciddi ciddi dinlemedim.o yüzden bir kahve molasında öylesine konuşulan şeyler üzerinde birisi şöyledir böyledir diye yaftalamak istemiyorum.sevmiyorum bunu çünkü.
yoksa bu konuları konuşmayı da gerekli yerleri irdelemeyi de iyi bilirim.sadece herşeyin bir yeri,zamanı ve sırası var.[. Tamam canım bundan sonra yorum yapmamın bir önemi yok .

Sizden yaşça büyük olarak söylüyorum, bir erkek evli yada sevgili hayatında biri varken başkasına bakabiliyorsa bakışabiliyorsa hayatındaki kadını mutlu edemez, ha mutlu olayım olmayayım o beni bağlar diyorsan evet orası sizi bağlar

yazdığınız şey doğru evet,ama
bir yerde dedimki emre o ara bana pek bakmıyordu,ilgilenmiyordu kısa süre sonra sevgilisi oldugunu öğrendim.
Yani bakıştıgımız dönemde sevgilisi var mıydı, yok muydu bunlardan cok emin değilim.orası cok belirsiz.
açık açık soramadıgım için de nerden ne topladıysam kendim de yorum katarak onu yazdım buraya.

Ben açıkçası Emre konusunda o kadar umutlu olamadım, birincisi herkesle hali hazırda samimi ve rahat muhabbeti var. İkincisi göz göze gelmeler, ortak noktaların bulunmasıyla yaşanan minik mutluluklar mı diyim artık ne diyim, bir gönül ilişkisinde karşılıklılık oluşturmaz benim için.

Çalışılan yerde elbet zamanla arkadaşlık, samimiyet, kimi zaman da aşka, evliliğe dönen şeyler vs. eksik olmaz imza atılsa dahi ama bu gibi durumlarda - iş yerinde gönül işi- ilk imanın her zaman karşı taraftan gelmesi taraftarıyım, aksi durumlarda erkeğin bir şeyler hissedip, kadının sadece arkadaşça veya samimiyetten karşılık verdiği durumlarda, "olur mu öyle şey, yanlış anlamışsın." deme hakkını kadın tarafı dolu dolu kullanabilsin, öteki türlü o güya modern ofis, dedikodu yuvasına dönüyor, saçma sapan bir biçimde.

ilk cümlenize katılıyorum ama bunu rahatlıktan değil de sıcakkanlı oldugu için yaptığını düşünüyorum.o herkese yardımcı olmaya çalışan ve de sevilen birisi.yani 1 aydır gözlemlediğim şey bu.ama haklı da olabilirsiniz elbette tam tanımıyorum henüz çünkü.
sadece göz göze geldiğimiz ve ortak noktalardan dolayı karşılıklı oldugunu düşünmüyorum. bakın bugün beraber nöbet tutmasaydık bu konuyu hiç açmayacaktım.ama bugün bana yaklaşımı ve söylediği,sordugu bazı şeyler beni düşündürdü..
pazartesinden itibaren kendimi geri çekip beklemem söylendi zaten,kaldıki ilk hareketi yapacak kadar cesaretli olmadım hiçbir zaman.yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

neden yorum yapmanızın bir önemi olmasın yahu?
öyle birşey demedim kesinlikle

yazdığınız şey doğru evet,ama
bir yerde dedimki emre o ara bana pek bakmıyordu,ilgilenmiyordu kısa süre sonra sevgilisi oldugunu öğrendim.
Yani bakıştıgımız dönemde sevgilisi var mıydı, yok muydu bunlardan cok emin değilim.orası cok belirsiz.
açık açık soramadıgım için de nerden ne topladıysam kendim de yorum katarak onu yazdım buraya.
Yorum yapmıycam diyorum ama neyse sın yorum olsun, siz işe gireli bir ay olmuş Emre sevgilisine yemek yapıyor, bir haftalık değildir heralde bu sevgili , bir haftalıksa Emre'nin ilişkileri kısa sürüyor demektir. Mantık dersi gibi oldu :)) Şuan uykusunda mışıl mışıl uyuyan Emre için daha fazla yorum yapamıycam, zaman her şeyi netleştiler nasıl olsa ...iyi geceler

Yorum yapmıycam diyorum ama neyse sın yorum olsun, siz işe gireli bir ay olmuş Emre sevgilisine yemek yapıyor, bir haftalık değildir heralde bu sevgili , bir haftalıksa Emre'nin ilişkileri kısa sürüyor demektir. Mantık dersi gibi oldu :)) Şuan uykusunda mışıl mışıl uyuyan Emre için daha fazla yorum yapamıycam, zaman her şeyi netleştiler nasıl olsa ...iyi geceler

teşekkürler yorumunuz için.iyi geceler

ilk cümlenize katılıyorum ama bunu rahatlıktan değil de sıcakkanlı oldugu için yaptığını düşünüyorum.o herkese yardımcı olmaya çalışan ve de sevilen birisi.yani 1 aydır gözlemlediğim şey bu.ama haklı da olabilirsiniz elbette tam tanımıyorum henüz çünkü.
sadece göz göze geldiğimiz ve ortak noktalardan dolayı karşılıklı oldugunu düşünmüyorum. bakın bugün beraber nöbet tutmasaydık bu konuyu hiç açmayacaktım.ama bugün bana yaklaşımı ve söylediği,sordugu bazı şeyler beni düşündürdü..
pazartesinden itibaren kendimi geri çekip beklemem söylendi zaten,kaldıki ilk hareketi yapacak kadar cesaretli olmadım hiçbir zaman.yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Rica ederim, açıklık getireyim; bdv yüzünden rahatlığa yüklenen olumsuz anlamda kullanmadım, sıcakkanlı dediğiniz gibi daha uygun olurdu. Sorduğu bazı şeyleri siz bilirsiniz tabi ama hayatınızda biri olup olmadığını sorması mesela özneldir yüzdeler kişiye göre değişir biliyorsunuz zaten, benim için hiç ölçüt değil (yazınızda geçtiği için örneğim ordan olsun). Evli olduğunu baya bir sonradan öğrendiğim birinin de ilk zamanlarda durduk yere sormasında da herhangi bir niyet aramamıştım, neyse onu söylemiştim. Sorularının gerçekten samimiyetten olduğu, karısını anlattığında gülen gözleri vs. mesafe oluşturmamamı sağladı. Öteki türlü, artık her sorusunu kötüye yoracağımdan ofiste mesaiye kaldığımız durumlarda böyle ikircikli bir hal hissederdim, devamlı mailleşmemizi, konuşmamızı gerektiren bir iş ilişkimiz olduğundan sevgilime açıklamakta zorlanırdım vs.

uç nokta mı?neden böyle düşündünüz? neleri gözden kaçırdığımı görme amaçlı soruyorum.
aslında çok efendi duruyor.

Mesela karşılaştırma yapalım .. sen ki bakismalari bile çok çocukça buluyosun. Gittiğin ortamda ilk başlarda hemen bi sevgili yapmış gibi olmayı istemiyosun . O ise arkadaşlarına sevgilime yemek yaptım lafını bile anlatmış ve bence öyle biri de yok. Tek amacı seni kiskandirmak yada ne biliyim belki vardır. Ama nasıl hemen bitebiliyo bitti diyelim nasıl hemen sana umut verebiliyo hadi hepsini geçtim madem biri vardı sana nasıl bakabiliyo ... biri varken senle bakisan sen varken de başkasıyla bakışır ....... Lütfen kendine yazık etme sen böyle basit inanlarla muhattap olacak bi insan değilsin

Senin Emre aynı benim adam gibiymiş.
Aylarca yol yaptı, yol yaptı ama ne bir kere mesaj attı, ne telefon etti.
Bir bayram günü "iyi bayramlar" yazdım yolladım. Ondan sonra susturabilene aşkolsun orhun yazıtları gibi mesajlar atmaya başladı.
Biraz daha bekle, telefon numarasını ele geçir. Uygun bir anda patlatacağın sms hayat kurtarır.

Valla uyuz oluyorum bu erkeklere artik ya neysen net ol işte ggeliyorlar bizimde aklimizi karistirip ortadan kayboluyolar sanirim erkekler zevk aliyo ya bu şekilde milletin aklini karistirmaya konu sahibi sana değil lafimda ben önce kendime kiziyorum bizimde derdimiz neyse bi hoslansak derdine dusuyoz adamlar halimizi görse bize güler herhalde umarim en kisa zamanda nasil ilerliycegniz belli olur çünkü zor bir süreç. Biliyorum

Bence senin ilgini fark etmiş ve ağzını arıyor gibi.Niyeti çok ciddi gibi gelmedi bana seni üzebilir son zamanlarda moda bu seni tavlayacak ve sen hoşlandığını söyleyince tüyecek.Senin yerinde olsam Cool kızı oynarım hiç ilgilenmiyo gibi davranırım hatta benimle ilgilenen birinin olduğunu ama karar vermediğimi söylerim bu işleri hızlandırır

işyerinde flört diye bir durum,sıfat ya da fantazi vs. var mıdır ben bilemem.
Bugüne kadar çalıştıgım hiçbir işyerinden kimseye bakmadım böyle bir durum olmadı.
Ama burada böyle denk geldi, birisinden hoşlandım.aşkın,sevginin insanı bulacağı yer mi var Allah aşkına neden bunu mekanlara hapsediyorsunuz?
ne yapabilirim yani?

Farzetki çıkmaya başladınız sonra ayrildiniz. Bunu ister istemez isyerinizd yansitirsiniz ikinizde.

Farzetki çıkmaya başladınız sonra ayrildiniz. Bunu ister istemez isyerinizd yansitirsiniz ikinizde.

Ben karsi degilim isyerinde florte, tanisip evlenenler var.

Lakin dediginiz gibi sonuc kotu oldugunda basa dert acilip acilmamasi karsidaki insana bagli bence.

Benim basima tonla dert acildi mesela.

Bu nasil bir erkek diye dusundu insanlar, benim salak oldugumu dusunenler, bana aciyanlar oldu ama ozel hayatim 100 kisilik bir isyerinin onune dokuldu, ne kadar utandim anlatamam. Millete doktugu sadece benim degil kendi de ozel hayatiydi, nasil yapti bilmiyorum. Insanlar cok serefsizlesebiliyor, o kadar ki inanamiyorsun. Bu nasil bir hirs, neyin kini anlayamadim, ben ona bir sey yapmadim ki. Yani soylemeye calistigim sey, dikkatli olmakta fayda var, kim ne halt yer insan bazen goremeyebiliyor.

Son düzenleme:
Bu işin oluru yok..
İyiliğin için kendini uzak tutmalısın bence...

Back