Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Benzetmeye koptum yangında iplenmeyecek dolap
Bu hafta Dilbere en ufak birşey demedim emreye dair..O da bana demedi işin garibi
Kı..mı döndüm çalışıyorum

Beyza benden 3 ay kadar daha eski kızlar.Yani bilmiyorum gerçekten..
Emrenin ofisteki kadınlarla arası iyi..Herkesle muhabbeti var.
Ama bilmiyorum,benim gibi başka birisine de başbaşa bulunma teklifinde bulundu mu?..
Emre ilgi budalası kızlar..Çok hoşlanıyor ilgiden..Bayılıyor.

Ahahah olaylar olaylaaar :))) Safkelebek kanepe production olarak kara geceye ve leylalık meselesine dair "ben haklıydımmm " adlı şarkımı söylüyorum hunharca

Cumadan dönen Emre konu sonunda fasıla nasıl geldi lan bu nasıl bir senaryo, hakkaten gerçek hayat dizilerden daha enteresan, izlesek böyle şey mi olur deriz ama oluyo tabi

Kara geceye inandığım kadar, bembeyaz geceye de inanırım jasse, why not yani? Nasıl olsa kaybedeceğin bir şey yok, artık durulmuş ve farkındalıklı biri olma yolundasın, güzel geçerse ne ala, güzel geçmezse de felekten bir gece işte, beklenti az, daha tecrübelisin, kısmet bence, aynen böyle devam derim. Sen ceo olurken, emrenin hazin öyküsünü de okumak isteriz bize hava hoş, senin havan yerinde olsun dude yeter ki, ondan önemlisi yok

ekleme: ama senin de dilin dönmüyordu kısmına da ayrı güldüm, iyi yapmışsın!!! eline sağlık, böyle böyle kendi silahlarıyla vuruldukça anlayacaklar.

Son düzenleme:

Sevgili derindenizlerden, asfalta yapıştırma kısmına özellikle bayıldım.Süpermiş.
Senden biraz detay alabilir miyim?
Teşekkür ederim canım..

Var ya,tamam bu hafta birşey olmayacak bomboş geçti diyorum birşey oluyor
Senaryo değil canım %100 gerçek hayat..Evet emrenin öyle ikili bir dünyası var.Cumaya gider,masasında arapça Allah yazan bir dekor bulunur filan ama fasılları,barları da iyi bilir.eğlence ortamı,bodrumda köpük partileri... hep bunları facebookta tesadüfen gördüğüm fotoğraflarından biliyorum.İlginç bir arkadaşımız.Ben de çok şaşırıyorum
Değil mi?..
Değil mi..kara geceyi yaşadıysam kendime bir beyaz gece de yaratabilirim..
yapabilirim değil mi...
Hiçbir zaman emrenin bu olaydan hüzünle çıkacagına inanmıyorum yalnız..
Kalbi kırılan aşık olan benim çünkü..

Canim bir gelisme var mi merak ettimde

Kızlar..birşeyler olmadı ama..döktüm yine içimi..

Harika bir söz..
Gönülden katılıyorum canım..teşekkürler

Çok teşekkürler arkadaşım..
Çok teşekkürler..

Yok yaw, tabi ki böyle ikili yaşamlar var gerçek hayatta, senin yazdığına inanmadığımdan değil kesinlikle. Hep kafamızdaki ideal gibi düşündüğümüzden sorun yaşıyoruz onu yapan bunu yapmaz vs. gibi lakin ki değil işte.

Aşık olan sensin diye ne olmuş allasen, Emre de kaybedenlerden olsun ne var yani en kötü ihtimalle, sen acırsın biz acırız, onun hüznüne gerek kalmaz :) Hemen fırsat buldun diye arabeske bağlama lenn :) Dur bi; olsa da olur, olmasa da olur rahatlığının bir keyfini sür iki dakka.

Etrafımda çok fazla gri karakter var..Farklı farklı yaşamlara da şahit oluyorum..Beni pek şaşırtmadı aslında.
Mesela beni görenler de bir zamanlar Arapçadan Kuran okuyabilen bir insan olduğuma inanmıyorlar.Kafamızda insanları çok fazla kodluyoruz..herneyse burdan sosyal bir yaraya parmak basmak istemiyorum şimdi,gerek yok

Neydim,neydim kelebeğim..
Gitsem mi gitmesem mi..Allahım ya ne zaman Emreyle fasıla gitmeye kadar geldi bu iş..

Canım geçmiş olsun öncelikle, özlüyoruz vallahi
Dikkatimi çekti cuma namazı,masadaki Allah yazısı falan... Hımmm. Benden emreye bir artı.
E hadi dilberi de eş geçmeyim ama puan yok.
Bir şeylerin yanlış olduğunu anlamaya başlamıştır. Güzel

Ilgi budalası olduğundan sen fazla net geldin emreye bünye alışık değil
kaldıramaz mazaAllah

Sen kendini çektikçe jasscim, kader ağlarını örüyor. Ben de noluoz lan dedim.fasıla kadar gidiyor bu iş, rezervasyonlar, karşıdaki sarının tamam demeleri.. gerçekten o günün tadını çıkar. İnşallah gidersin kuzum son gülen iyi gülsün.

Ya Emre,din ile ilgilenen bir insan.Bir yanı öyle..
Ama öteki yanını sorma..
He bir de,masasında Ayetel Kürsi duasının oldugu bir küçük dekor daha var,geçen dikkatimi çekti.
Ama Emre budala..

Ama öteki yanını sorma..
He bir de,masasında Ayetel Kürsi duasının oldugu bir küçük dekor daha var,geçen dikkatimi çekti.
Ama Emre budala..
bir şey itiraf edeyim mi
emre yi kendime benzettim şu kadar sayfa yazdıklarından sürekli
ve kendime benzettiysem anladığım kadarıyla bu çocuk bir ciddi ilişkiden tırım tırım tırsıyor demedi deme

Ya çatlax..Ne ara fasıla geldik yav biz,ben totomu dönmüş işime bakıyodum.O da haftaçi telefonda bişey sorunca dişlerinin arasından cevap veriyodu filan..
Yani aslında bu tamamen Eylemin planlayıp hayata geçirdiği bişey.Kızın birşeyden haberi yok..
Ama gidersem çok ilgisiz davranarak epey şaşırtmayı düşünüyorum.
Hatta alkol alırsam da bir yudum alkol+1 yudum su şeklinde yapacagım ki öyle olunca alkol etki yapmıyormuş.bir de yanıma tereyağlı ekmek alıp bir kenarda yersem yine o da alkolün bünyeyi etkilemesini engelliyormuş.
Böylece bunlar da alkol alıyor deyip Emreyi uyuştururken kendim acaip ayık kafayla sinsi bir plan yapmayı düşünüyorum

bir şey itiraf edeyim mi
emre yi kendime benzettim şu kadar sayfa yazdıklarından sürekli
ve kendime benzettiysem anladığım kadarıyla bu çocuk bir ciddi ilişkiden tırım tırım tırsıyor demedi deme

Tatlım,ciddi ilişkiden hepimiz bir dönem tırsmışızdır çeşitli sebeplerden..Onu anlarım.
Anlarım da,alnımda ciddi ilişki düşünmeyen yaklaşmasın şeklinde bir tabela yok ki.
Yani hiçbir ilişki çok ciddiyiz diye başlamaz zaten.Hoşlanırsın,tanımak istersin..Sonra duruma göre ilerler,biter vs.
Kısacası ciddi ilişki istediğimle ilgili hiçbir ifadede bulunmadım ya da göstermedim.
Kaldı ki,hiçbir isteği yoksa o halde bana her ne sebeple olursa olsun "yürümeyecekti."

Ama öteki yanını sorma..
Ama Emre budala..

Hepimiz bocaliyoruz aslinda nefis başka diyor iman başka neyse konumuza dönelim biz
Fasıl derken bende anlamadım hakkaten
Ayyy sonradan malum kadro dahil olmasın rica edicem
Farklı ortamlarda onlar olmadan nolacak bakalım
Acaba farklı davranmasın sebebi ne
Neyse boşver ne hali varsa görsün
Hem budala hem de ne yapacağını ne istedigini bilmiyor
Yanlış hatırliyorsam beni düzelt
"Ben laylaylom ilişkilerin adamıyım" diye tescillemisti zaten.
Karmaşık!

yok yok hayır anlatamadım
o senden gerçekten hoşlandığı için kaçtı bence
gerçekten hoşlanıyorsan ciddi ilişki düşünmez misin ? hemen evlenceksiniz anlamında değil bu...
seninle laylaylom zaman geçiremez çünkü hoşlandı bence...
ve bana öyle geliyor ki o ciddi ilişki isteyeceği kişiyi biraz daha farklı istiyor ailesi gibi
bence onun ailesi mutaasıp bir aile , dindar....
bilmiyorum ben böyle düşündüm... saçma belki ama zaman gösterir bak ciddiyim :)

Şimdi daha net anladım canım.
Evet gerçekten hoşlandıysan bir şeylerin ilerlemesini istersin,uyumlu olmayı umut edersin..
Canım bir yerlerde Emrenin deryaya bazı söylediklerini yazmıştım bilmiyorum okumuş muydun..son yazdıklarına benzer şeyleri zaten demiş.Anneme tanıştırabileceğim bir kız bulamıyorum,etrafta gezecek çok kız var ama "onu" bulamıyorum..şeklinde bazı açıklamaları olmuş bir ara.
Ama yaprağım,çiçeğim beni tanıma zahmetine girseydi derinlerde belki de ne kadar aynı oldugumuzu farkedecekti..
Kaçtı...

yok onu okumamıştım
bence onun gözünde içki de kullanmayan bir kız olmalı
ondan bulamıyorum demiştir
evet belki seni keşfetseydi bir şans verseydi o zaman çoktan bulmuş olacaktı "onu" :)

Geçmiş olsun Jasse. Kader dediğimiz bizim planlayarak yaptıklarımız değil işte böyle başkalarının yarattığı tesadüflerden oluşuyor. Siz kendi çabanızla bir araya gelemediniz ama Eylem sizi fasıla götürüyor. Bence ayarlanırsa muhakkak git, fasıl güzeldir eğlencelidir, olsa da gitsek. Emre'ye dilber olayından dolayı hala negatifim o yüzden onunla ilgili yorum yapmayacağım. Ama senin psikolojini kurtarmak adına böyle hamleleri gerekli buluyorum. Neticede bir ilişki başlamasa bile kendince alacağın ufak intikamlarla içine su serpilir sen de yoluna devam edersin böylece. Haa fasıldan sonraki iş günü, dilbere ballandıra ballandıra anlatmayı unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…