- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
Şu ablanın kumral,uzun saçlı ve de güzel yüzlüsünü düşünebilirsiniz..Fizik bu ama..
Emre bence Dilber konusuna uyanmış, görürsün bak zamanla yakasını silkmeye bakacak, iyi niyetli olduğunu düşünse bile işini tehlikeye atacak bu tür toplara girmez bence Emre.
Dilberi kendi haline bırak, hareketleri dikkat çekecektir.
Katılıyorum. Dilbere tek diyeceğin söz böyle olmalı. Kesin tavrını gördükçe vazgeçecek. Hiç bir açıklama yapma. Kendi çalıp oynasın. Sen işine odaklan. Artık burdan yükseliş haberlerini de duyarız inşallahKesinlikle katılıyorum ben de buna, eğer ki bu saftirik bu hareketlerini sürdürürse tamamen yangında hiç iplenmeyecek dolap haline gelecek. Jasse'nin konuşmaması, kendini geri çekmesi şu aşamadan sonra tamamen hayrına olur. Bir dahaki sallantıda toparlayamazsın batarken seni de götürür bu. Direnirken Ayık ol Jasse!! Ona bir şey belli etmeyi mesaj vermeyi vs. de tamamen unut, senden gelecek ufak bir mesajı bile çok çarpıtabilir etraftan kendi için "ne yapıyor bu değişik?" sinyallerini aldıkça. Olur da bir şey söylerse tavrın "canım, bu emre muhabbeti beni baydı, seni hala neden baymadı?" olsun, ötesi değil. Bir şey mi ima ediyorsun? diye celallenirse de dosya diyorum dilber, çalışıyorum diyorum dilber diye konuyu işe getir bırak orada ama her seferinde.
Jasse canım Game Of Thrones capsi ha
Azıcık seni savundum kızlar sana ne oluyor moduna girmişler hemen, iki gün girmedim hemen lafı yemişim vallahi
Az sakin kızlar bunlar gerçek hayat, sizi e-kitap paylaşımına davet ediyorum asdfakfnjndk
Aman kızlar ağzımızın tadı kaçmasın x 2
Emre bence Dilber konusuna uyanmış, görürsün bak zamanla yakasını silkmeye bakacak, iyi niyetli olduğunu düşünse bile işini tehlikeye atacak bu tür toplara girmez bence Emre.
Dilberi kendi haline bırak, hareketleri dikkat çekecektir. Emre'ye soktuğun laflara bayıldım, yerinde olmuş. Ben Emrenin ulaşılmaz aşkların adamı olduğunu sandığını düşünüyorum.
Şu an onun için Beyza ulaşılmaz, bence hoşlanıyor olma ihtimali var jasse.
Ki bir iş yeri ortamından çıkıp hafta sonu da bir erkek kadını arıyor merak ediyorsa şüphelenirim ben. Grup görüşmeleri ortak arkadaşlıklar haricinde başbaşa iş hayatı dışında genç bir kadın ve genç bir erkek... Bence ihtimal var. Kesin kimse diyemez şu an ama ihtimal var...
Ben de dün Beyza ile Emre olabilir mi acaba diyordum çünkü emre başta jasse e nasıl davranıyorsa şimdi beyza ya öyleymiş hissi uyandı ... Fakat jasse onun 6 aydır orada olduğunu yazmış kendisi 3 aydır orada sanırım öyle bir hoşlanma olsa jasse i gözü görmezdi emrenin ... bu yüzden acaba arkadaşlık anlayışı bu mu dedim ama böyle arkadaşlık anlayışı da olmaz
Ayrıca emre dediğin gibi ya uyanmış ya da uyanmak üzere olmalı yoksa durumu zor
Kesinlikle katılıyorum. Üniversite yıllarım geldi aklıma, ben de bir benzerini yaşamıştım bu olayın. Ne mi oldu? Dengesiz hareketleriyle karşılaşıp şok yaşadığım anın ertesi değmez dedim, gardımı aldım,Kızlar anlatmadı diyorsunuz ama gerçekte bu dizi değil, bende buradaki muhabbeti seviyorum ama Emre'nin aklı başına geleceği varsa bunun ancak jasse vazgeçtikten sonra olacağını biliyorum.
Anlatacak bir şey yok şu an anladığım kadarıyla, ama kaybedilen zaman ve buna değmeyen biri var karşısında belki de. Böyle de bakmak lazım.
Hayatına bak jasse, fırsatın olursa sohbet ederiz burada, anlatmasan da olur konuyu, sana destek olmak buradaki amaç zaten.. Özletme ama kendini
Kesinlikle katılıyorum. Üniversite yıllarım geldi aklıma, ben de bir benzerini yaşamıştım bu olayın. Ne mi oldu? Dengesiz hareketleriyle karşılaşıp şok yaşadığım anın ertesi değmez dedim, gardımı aldım,içimde ki tüm olurunu kestim attım, onu hiç yerine koyup ben yükseldim ortak ortamımızda ve yeniden peşimden koşmaya başladığında da silindirle üzerinden geçerek onu asfalta yapıştırdım, dümdüz oldu kerata.
Jasse canım, konunu baştan sona okudum artık sen de birçok şeyi anlamışsın bunca yaşananlar sonucunda, hakkında hayırlısı olsun.
Canim bir gelisme var mi merak ettimdeO da doğru.. kankigiller gibilerse gidip aynen dediğin gibi; ay sana artık ilgi duymuyomuş yedim ben de kıskandı bizi hihohahah diye havlayadabilir.
En iyisi komple görmezden gelmek.Birşey sorarsa da "konuşma yasağım var" deyip imalı imalı güleceğim.ne anlarsa anlasın denyo..
Jassenin samimiyeti bu konunun her sayfasinda hissediliyor..bu yuzden o yazmayinca bu sayfayda buyuk bosluk oluyor..ama yasadiklari we yazdiiklari film falan degil o yuzden bizim sadece merakimiza karsilik ona surekli niye yazmadigini sormak baskiya donusebilir onun uzerinde..
Bir gelisme olursa bize heyecanla yazacagini dusunuyorum..
Teşekkürler canım. Allah, Jasse arkadaşımız için de vicdanlı, tutarlı, dürüst, samimi birini versin.Ooo maşallahiniz var ne deyim
Ben jassenin zaten bu adamla mutlu olacağını, jasseyi tasiyabilecegini düşünmüyorum, ciddiyetten hoslanmiyor.
Ergen ruhlu
Teşekkürler canım. Allah, Jasse arkadaşımız için de vicdanlı, tutarlı, dürüst, samimi birini versin.
Bu arada Adam Fawer'in sevdiğim bir sözünü paylaşmak isterim;
"Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen sistemini yavaşlatır"...
Fevkaladenin fevkinde
Jasse canım Game Of Thrones capsi ha
Azıcık seni savundum kızlar sana ne oluyor moduna girmişler hemen, iki gün girmedim hemen lafı yemişim vallahi
Az sakin kızlar bunlar gerçek hayat, sizi e-kitap paylaşımına davet ediyorum asdfakfnjndk
Aman kızlar ağzımızın tadı kaçmasın x 2
Dilberi kendi haline bırak, hareketleri dikkat çekecektir. Emre'ye soktuğun laflara bayıldım, yerinde olmuş. Ben Emrenin ulaşılmaz aşkların adamı olduğunu sandığını düşünüyorum.
Şu an onun için Beyza ulaşılmaz, bence hoşlanıyor olma ihtimali var jasse.
Ki bir iş yeri ortamından çıkıp hafta sonu da bir erkek kadını arıyor merak ediyorsa şüphelenirim ben. Grup görüşmeleri ortak arkadaşlıklar haricinde başbaşa iş hayatı dışında genç bir kadın ve genç bir erkek... Bence ihtimal var. Kesin kimse diyemez şu an ama ihtimal var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?