- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
E o zaman bu mızıldak çakal Emre ile ne konuşuyo, "İmri, o sana bakmaz, bu sana yar olmaz fekat ben burdayım." falan mı.
"Ofisde dehşet; Dilber'in saçma salak yolu." tarafını da merak etmiyor değilim buradaki balyanın yanında.
Bence Emre ile kanka olmaya çalışıyor.İlgisi var ama emrenin güzel kızlara bakışını falan yakaladıgını söylüyor ona karşı,eski sevgililerini mi takip ediyosun instagramdan vs. diyerek gülüyor yüksek sesle..
Keşke sizler de orda olsanız..Manzarayı görseniz..
Ah bak perşembe günü bişey oldu anlatmayı unuttum.Bu entari vesilesiyle anlatayım;
Ben yemekten gelince dilber çıkıyor yemeğe aynı projede oldugumuzdan birlikte çıkamıyoruz.O gün direktör ofis dışında,proje adamı dilberle ikimiziz.Herneyse bu salak yemeğe çıktı. bundan yarım saat sonra Emre yemeğe cıkıyor.Emre gitti yemeğe.. normalde Dilberin gelmesi lazım.10 dk geçirdi halen yok.Dedim tamam muhabbette bunlar ben bizim projede yalnız bir şekilde ofiste oturuyorum.Kalktım yerimden,dedim ben bu oyunu bozarım,ben bu kovana çomak sokarım,ben!! ben ben...! neyse..her zamankinin aksine yemekhaneye gittim kahve almak için.Neyse girdim alıyorum yandaki masa kalabalık,herkesler orda..Emresi, deryası,dilberi,dominantı...
Derken bir ses Emreden:
Emre: Off..ne kadar kalabalık oldu ya bu yemekhane bir rahat bırakmıyorlar yemek yerken.
Ben anladım,bana diyor.Yavaş hareketlerle kahvemi karıştırmaya devam ettim arkam dönük.masadakiler gülüyor,gülümsüyor..
Emre:Bak bak hiç üstlerine de alınmıyorlar..
Jasse: ......
Emre: Bak ya tepki de vermiyorlar efendim..
Ağır hareketlerle arkamı döndüm. İçeriye at sineği mi girdi diye sordum.Masadakiler kırıldı..
Emre:Sen burda mıydın Jasse?
Jasse: Birisi kızını mı getirdi işyerine bir çocuk sesi geliyor sanki..
Kahkahalar arttı.Emre sustu.Hiç bakmadım ona.
Sonra kahvemi alıp hiç kimseye bakmadan dışarı çıktım.Arkamdan dilber koşup geldi.Gitmesem orda oturmaya devam edecek dangalakis..