E o zaman bu mızıldak çakal Emre ile ne konuşuyo, "İmri, o sana bakmaz, bu sana yar olmaz fekat ben burdayım." falan mı.
"Ofisde dehşet; Dilber'in saçma salak yolu." tarafını da merak etmiyor değilim buradaki balyanın yanında.
E o zaman bu mızıldak çakal Emre ile yanyanayken ne konuşuyo, "İmri, o sana bakmaz, bu sana yar olmaz fekat ben burdayım." falan mı.
"Ofisde dehşet; Dilber'in saçma salak yolu." tarafını da merak etmiyor değilim buradaki balyanın yanında.Sen yaz ama ya, hem senin healing sürecine de katkısı olur, bizim merakımızı giderme misyonunu salla ama daha 3. kişi olarak bakabileceksin olaylara artık. Aşk olmazsa, ceo olursun fena mı :)
Ben dilberi çıtı pıtı cadaloz bir şey gibi hayal ederken kadın Adele çıktıBen 170 im,Dilber boy olarak benden uzun 1.77 e yakındır ama bir o kadar da kilolu.Yani at gibi kadın aslında.
Ben normal kilomdayım.Güzel bir yüzü var ama,doğruya doğru.Emre açısından bakarsak Dilberle ikisi asterix ve oburix gibi kalırlar.
Ne istiyorsa yapabilir,bakalım etraftan farkedildiğinde ne halt yiyecekhoş,farkedenler eminim ki vardır.Zira dün nöbette dilber o hareketleri yaparken benim beyzaya bikaç kez "noluyoruz ya,napıyo bu liseli" bakışı attığım doğrudur.
Geri zekalı. (Emre tabi kiBence Emre ile kanka olmaya çalışıyor.İlgisi var ama emrenin güzel kızlara bakışını falan yakaladıgını söylüyor ona karşı,eski sevgililerini mi takip ediyosun instagramdan vs. diyerek gülüyor yüksek sesle..
Keşke sizler de orda olsanız..Manzarayı görseniz..
Ah bak perşembe günü bişey oldu anlatmayı unuttum.Bu entari vesilesiyle anlatayım;
Ben yemekten gelince dilber çıkıyor yemeğe aynı projede oldugumuzdan birlikte çıkamıyoruz.O gün direktör ofis dışında,proje adamı dilberle ikimiziz.Herneyse bu salak yemeğe çıktı. bundan yarım saat sonra Emre yemeğe cıkıyor.Emre gitti yemeğe.. normalde Dilberin gelmesi lazım.10 dk geçirdi halen yok.Dedim tamam muhabbette bunlar ben bizim projede yalnız bir şekilde ofiste oturuyorum.Kalktım yerimden,dedim ben bu oyunu bozarım,ben bu kovana çomak sokarım,ben!! ben ben...! neyse..her zamankinin aksine yemekhaneye gittim kahve almak için.Neyse girdim alıyorum yandaki masa kalabalık,herkesler orda..Emresi, deryası,dilberi,dominantı...
Derken bir ses Emreden:
Emre: Off..ne kadar kalabalık oldu ya bu yemekhane bir rahat bırakmıyorlar yemek yerken.
Ben anladım,bana diyor.Yavaş hareketlerle kahvemi karıştırmaya devam ettim arkam dönük.masadakiler gülüyor,gülümsüyor..
Emre:Bak bak hiç üstlerine de alınmıyorlar..
Jasse: ......
Emre: Bak ya tepki de vermiyorlar efendim..
Ağır hareketlerle arkamı döndüm. İçeriye at sineği mi girdi diye sordum.Masadakiler kırıldı..
Emre:Sen burda mıydın Jasse?
Jasse: Birisi kızını mı getirdi işyerine bir çocuk sesi geliyor sanki..
Kahkahalar arttı.Emre sustu.Hiç bakmadım ona.
Sonra kahvemi alıp hiç kimseye bakmadan dışarı çıktım.Arkamdan dilber koşup geldi.Gitmesem orda oturmaya devam edecek dangalakis..
Jasse "bence" işine odaklan ve bir an önce şirkette aranan biri ol. Bu haliyle sen zaten yenisin diye at koşturuyor bunlar. Veya başka bir işe falan gir. Böylesine lakayt bi ortama seni hiç konduramadim. Montunu asma falan, ne kadar basitce. Dusunmek bile bayagilikken ulu orta dile getirilisi.. Ne desem bilemedim.
Ben dilberi çıtı pıtı cadaloz bir şey gibi hayal ederken kadın Adele çıktı
Bence Emre ile kanka olmaya çalışıyor.İlgisi var ama emrenin güzel kızlara bakışını falan yakaladıgını söylüyor ona karşı,eski sevgililerini mi takip ediyosun instagramdan vs. diyerek gülüyor yüksek sesle..
Keşke sizler de orda olsanız..Manzarayı görseniz..
Ah bak perşembe günü bişey oldu anlatmayı unuttum.Bu entari vesilesiyle anlatayım;
Ben yemekten gelince dilber çıkıyor yemeğe aynı projede oldugumuzdan birlikte çıkamıyoruz.O gün direktör ofis dışında,proje adamı dilberle ikimiziz.Herneyse bu salak yemeğe çıktı. bundan yarım saat sonra Emre yemeğe cıkıyor.Emre gitti yemeğe.. normalde Dilberin gelmesi lazım.10 dk geçirdi halen yok.Dedim tamam muhabbette bunlar ben bizim projede yalnız bir şekilde ofiste oturuyorum.Kalktım yerimden,dedim ben bu oyunu bozarım,ben bu kovana çomak sokarım,ben!! ben ben...! neyse..her zamankinin aksine yemekhaneye gittim kahve almak için.Neyse girdim alıyorum yandaki masa kalabalık,herkesler orda..Emresi, deryası,dilberi,dominantı...
Derken bir ses Emreden:
Emre: Off..ne kadar kalabalık oldu ya bu yemekhane bir rahat bırakmıyorlar yemek yerken.
Ben anladım,bana diyor.Yavaş hareketlerle kahvemi karıştırmaya devam ettim arkam dönük.masadakiler gülüyor,gülümsüyor..
Emre:Bak bak hiç üstlerine de alınmıyorlar..
Jasse: ......
Emre: Bak ya tepki de vermiyorlar efendim..
Ağır hareketlerle arkamı döndüm. İçeriye at sineği mi girdi diye sordum.Masadakiler kırıldı..
Emre:Sen burda mıydın Jasse?
Jasse: Birisi kızını mı getirdi işyerine bir çocuk sesi geliyor sanki..
Kahkahalar arttı.Emre sustu.Hiç bakmadım ona.
Sonra kahvemi alıp hiç kimseye bakmadan dışarı çıktım.Arkamdan dilber koşup geldi.Gitmesem orda oturmaya devam edecek dangalakis..
Şu ablanın kumral,uzun saçlı ve de güzel yüzlüsünü düşünebilirsiniz..Fizik bu ama..
Arkadaşlara katılıyorum sen bunlara 1 2 beden büyüksun
Duygularını bu kadar açık etmeseydin keşke ya
onlara göre Emre'ye aşık olan kızlar kategorisindesin
sinir oluyorum
bu havalarını söndürmen şart ki,
böyle devam edemesinler.
Yalnız bu durumu kendimin açıkladığı derya ve dilbere;ilk hareketin Emre kişisinden geldiğini özellikle vurgulayarak anlattım.Bazı dediklerini söyledim.Yani ondan öyle birşey olmasa dikkatimi bile çekmezdi açıklamasını yaptım.Yani şu anda ilk hareketi yapan emre olsa bile kendini kaptıran kişi ben olarak görünüyordumdur
Şu andan itibaren önerilere açığım..
Ilk yapman gereken Emre'ye olan duygunun, aslında gelip geçici bi heves olduğu hissini uyandirman gerek... acil uygulamaya koymalisin bunu...
Emre senin için ofis arkadaşı imajı...
Tamamen işine odaklan sonrasında duruma göre sekillendiririrsin bence
jasse sanki kitap okuyorum :) cok hosuma yazdiklarini okumak..
Peki bu hissi nasıl uyandıracağım?Dilberle konuşarak mı konuşmayarak mı?
Istedigini alana kadar tabi
ama dilberle,Emre' yi değil başka şeyleri...
Emre yok artık...
Rotani başka yöne cevirdin sen...
Boşluğu hayal gücüne gore doldur...
Akıllı bi kizsin.
Tabiki Emre ye uçacak bunlar.
Bilmiyorum benim fikrim bu.
Peki bu hissi nasıl uyandıracağım?Dilberle konuşarak mı konuşmayarak mı?
Canim şu Dilberle konuşma işini kafandan tamamen silsen. Farklı farkli kişiler neler neler söyledik bu kadından sana hayır gelmez. Başka şekillerde yap yapacaksan ama ne olur Dilberle hiç bir şekilde bu konularda konuşma.
Hayır gelmeyeceğini biliyorum canım,daha bu konuda da asla konuşmam ona zaten konuşmuyorum kendisi sorguya giriyor.
konuşarak mı diye sormaktan kastım emreye ilgimin kesildiğini söyleyip söylememekti..
Kendisi anlayacak kapasiteye cokta sahip değildir.Ama konuşmadan hissettireceğim bir şekilde.
Evet biliyorum canım, anladım bu şekilde bi söyleme şeklinden bahsettiğini fakat kadının ne yapacagi belli değil. Böyle bişey söylediğinde ya Emreye ilgisini daha çok abartır, daha çok sinirini bozar veya gidip Emreye saçma sapan şeyler söyleyebilir. "Sana ilgi duymuyormus, ben de yedim" falan şeklinde şeyler. Hiç bir şekilde olumlu düşünemiyorum bu kadınla ilgili.
Evet biliyorum canım, anladım bu şekilde bi söyleme şeklinden bahsettiğini fakat kadının ne yapacagi belli değil. Böyle bişey söylediğinde ya Emreye ilgisini daha çok abartır, daha çok sinirini bozar veya gidip Emreye saçma sapan şeyler söyleyebilir. "Sana ilgi duymuyormus, ben de yedim" falan şeklinde şeyler. Hiç bir şekilde olumlu düşünemiyorum bu kadınla ilgili.
O da doğru.. kankigiller gibilerse gidip aynen dediğin gibi; ay sana artık ilgi duymuyomuş yedim ben de kıskandı bizi hihohahah diye havlayadabilir.
En iyisi komple görmezden gelmek.Birşey sorarsa da "konuşma yasağım var" deyip imalı imalı güleceğim.ne anlarsa anlasın denyo..
O da doğru.. kankigiller gibilerse gidip aynen dediğin gibi; ay sana artık ilgi duymuyomuş yedim ben de kıskandı bizi hihohahah diye havlayadabilir.
En iyisi komple görmezden gelmek.Birşey sorarsa da "konuşma yasağım var" deyip imalı imalı güleceğim.ne anlarsa anlasın denyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?