Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Şu saatten sonra bence de vazgeçmen gerekiyor en azından vazgeçmiş 'gibi ' davranman gerekiyoor
Bu Dilbere anlam veremedim yahu ne istiyor bu kadın ibrahim tatlısesin capsını armagan ediyorum ona buradan salak kadın amacı bariz belli nefret dderim bu tarz insanlardan ya
Bence anlacım artık normal arkadas gibi davran dilber sğrekli seni sıkıstırırsa yok hoslanmıyorum falan derim demissin ya aynen onu de bence de .Emre sevilmeyi seven bir adam bence de yani nasılsa herkes pesimde istesem sevgili yaparım havalarında hep komple ilgiyi kesin iş dısında sizde tersler gibi konusun olursa olur zaten

Bence hiç Karışma jassem
Ne halleri varsa görsünler sen bu üçgenden soyutla kendini...
Zira Emre bey istese bu münasebete dur diyebilir dilbere çanak tutan Emre
Kusura bakma is Emre de bitiyor
Gerek sen gerek dilber meselesinde
Hiç yaşanmamış say
Yoluna bak bence
Fuat tan ne haber peki???

Maşallah hatun belgelerle geliyor onca sayfa arasından alıntıları bulmuş ya la resmen Tebrikler cınıms..
dinliyorum tabii, dinlemez olur muyum hiç?..
Tamam yani sadece 1-2 yerde dürtülerimle hareket ettim,masayı kırdım fırlattım falan ama genelde burdaki tavsiyeleri çok dikkatli okuyup ciddiye alıyorum
ceketimi üstüne atsın kadını mı? iyiydi bu..Derya fazla çakal değil gercekten yani çakalsa bile kötü niyetli, oldugunu düşünmüyorum...Derya bundan sonra Dilberi ablukaya alacak bence..hissediyorum.

Evet ya bu col mantıklı gerçekten. Derya bastan beri olumsuzdu bu konuda. Aslinda Dilberin ortaligi karistirdigi buradan bile bariz belli oluyorken Deryanin anlamasi da gayet dogal bir durum

Ya soulfly o değil de avatarına çok gülüyorum senin
Ehm..neyse,derya olumsuzdan ziyade hep temkinliydi.herşeyde temkinli o kadın.İşte, ofiste,belki özel hayatında bile..
İlk ben bunu ona ima ettiğimde, hayır dedi,hayır dilber niye öyle yapsın desin? demişti.niye öyle bir garezi olsun kızın demeye getirdi falan.
Ama sonradan yanılgısını farkedip bana söylemesi gururumu okşadı açıkçası..Şimdi dilberi ablukaya alır belki de.
Ama ilk fırsatta kendisine emre konusunun benim için kapandıgını söyleyeceğim.
Çünkü kendisi işyerinde kilit konumlardan birinde.Operasyon müdürünün kendisine fikir falan danıştıgını tahmin ediyorum performanslarımızla alakalı..İşler sarpa sarmadan bunu ona anlatıp sadece işime odaklandığım fikrini yerleştirirsem yarın öbürgün bu saçmalık patlarsa ben kenarda kalıp ıslanmam diye tahmin ediyorum

Jasse proje grupları hep aynı mı kalıyor. Rotasyon oluyor mu? Dilberden uzaklasmanin bi yolu yok mu? Kadın bizi bile rahatsız etti burda..

Canım şöyle ki,performanslara ve kabiliyete göre farklı projelere geçme şansı var.Ama ortam hep aynı..
En fazla beni saha ekibi içerisine vs. verirlerse onları görme şansım azalmış olur.
Yakın meslekleri icra ediyoruz o yüzden ondan çok uzağa gidebilir miyim emin değilim..
Çok rahatsız edici değil mi?
Ama onu görsen mesela ilk anda ya da tanıma evresnde.Ne kadar sevimli,düzgün bir kız dersin..
Ben vay be diyorum şu an..

Elbette en büyük suçlu Emre..
Bişey için bana kızdıysa bile bunu onlara yansıtmamalıydı..
Ama hoşuna gidiyor..İlgi budalası.
Fuat.. fuat ne yapsın beni geri kazanacagına kendisini inandırmış.Fakat onu kovarcasına gönderdiğim için epey kırgın oldugunu tahmin ediyorum.O da çeksin acısını bir süre..

Herkes payına düşeni almalı tabi
Neyse yolu açık olsun...

Aklimdakini yazmak istiyorum
Emreyle açık açık konuşan mi acaba

Tamam tamam saçmalıyorum şu an

Ben de dilbere cok sinir oldum okurken... Demekki hep ona yilisiyormus bastan beri..
Ne kadar bayagi bi kadin öyle.. Ofis ortaminda sacma sacma bagirmalar..
Acayip sinirlendim okurken, sana nispeten yapiyor ya

Bir yandanda vazgecme kararina sevindim. Cünkü biliyorum ki sen vazgectiginde eminim onda bi farkindalik olacak.
Ve belki de seninle ilgili olacak..
Belki simdi dersin ki, artik Emre ilgilense de farketmez, fakat bu duruma sevinirim yinede.
Sen hep onu düsünüp durdun, birazda o düsünsün seni artik..

Herkes payına düşeni almalı tabi
Neyse yolu açık olsun...
Aklimdakini yazmak istiyorum
Emreyle açık açık konuşan mi acaba
Tamam tamam saçmalıyorum şu an

Canım her türlü fikrini paylaşabilirsin.Burada konuşuruz,tartışmaya açarız.Sıkıntı değil.
Şöyle söyleyeyim,inan şu an için Emreyle açık açık konuşulacak herhangi bir durum yok. Evet arada saçmalıyor,evet bana çiçek geldiğinde triplere girdi vs. Ama bunlar konuşmak için yeterli bir sebep değil..
Beni belki tanımışsındır biraz biraz,ortada bana düşen ve konuşmam gereken bir konu varsa kasmam.Sağdan soldan dolanmam.Nedir,ne değildir sorgularım.Ama türkiye buna hazır değil zaman zaman görüyorum..
Ayrıca biliyorsun "KARA CUMA" gecesi ben ona açıkça konuşmak için yaklaştım.Konuşmaya da çalıştım..Ne demişti?
Önce inkar.. Bastırınca,sonra konuşuruz demişti.
Yani konuşacak birisi varsa ortada, o da kendisidir.Ben ona ne ayaksın diye açıkça sordum çünkü.
Ama şu an böyle totosu kalkmış pozisyonlarda ve de Dilbere tepkisiz kalmaları,bazı şeyleri onunla paylaşması vs.
Şu an için Emreye mıçımı dönüp oturacagım için mutluyum bile

ceketimi üstüne atsın kadını mı? iyiydi bu..

Göndermeyi bilerek mi güldün bilmiyom, gerçi bu haliyle de komik zaten ama "üstüne ceket atsan hamile kalır." diye gerçekten bir tabir var.

Al kadının mikili nevresimlerin de bir sebebi varmış, onu da çözdük ekip olarak :))))

Yok yok bi yüz sayfa da Emrenin, senin nasıl peşinden kostugunu yazıp çizip, 2 dalyayi da yapmamız farz oldu artık

Evet canım..Ben de kendisine 1-2 haftadır çok kızgınım.Rahatsız oluyorum..Dikkat ettim,ettikçe rahatsızlığım arttı.
Kim ne derse desin, evli olmasını bırak bir kadına yakışmıyor o şekilde abartılı yılışıklıkları..
Şunu farkettim.Artık onu düşünürken mutsuz oluyorum,içim kararıyor..Radyoda hüzünlü şarkılara sarıyorum vs..
Kestim bıçak gibi..Ama işte bunu net olarak belirtebilir miyim konuşmadan da..o var.
Benim peşime artık aklı varsa düşmez yani... Bazı manevralarım vardır; zamanında Fuatta da sonlara doğru kullanmıştım.Adam şimdi Mecnun a döndü ama geç kaldı..

Evet tahmin ettim..
Uvvv ne fantazi aslında değil mi? Montun montuma değsin..bak kocamı bile bırakırım senin için zbam bam bam..
işte o nevresim:

Dilber nasil bir bayan? fiziksel olarak ona göre daha farkli (veya üstün gerek boy pos gerek yüz güzelligi ile sivrilebilen) özelliklere sahipsen muhtemelen seni düsman ilan etmesi normaldir zaten (kadinlar arasi sacma rekabet durumu etkisi)
Senden önce o emreye göz koydugu icin emrenin kendine ait oldugu düsüncesinede sahip olabilir ilk ben buldum kaptim(cocuk sanki oyuncak kapiyor)
Berbat bir ortam uzak dur hic muhattaba alma bu saatten sonra tek derdi dedikodu ve emrenin tekrar ilgisinin sana kaymasini engellemek bunu muhafazaa etmek ..Onun korkusu bu yani ..
Ama bir yandan emreyi düsününcede elbette ondanda tiksiniyorum .Karakterleri birbirini dengeliyor demekki.

Yok yok bi yüz sayfa da Emrenin, senin nasıl peşinden kostugunu yazıp çizip, 2 dalyayi da yapmamız farz oldu artık

yok yahu.. böyle can alıcı bir gelişme,olay vs. olmadan buraya yazmayacagım yarından itibaren.çok üzgünüm aslında,yaralıyım da bir parça..zaten internetim de malum.bugün kuzenin bilgisayarını ele geçirdim.

Evet tahmin ettim..
Uvvv ne fantazi aslında değil mi? Montun montuma değsin..bak kocamı bile bırakırım senin için zbam bam bam..
işte o nevresim:
/QUOTE]

E o zaman bu mızıldak çakal Emre ile yanyanayken ne konuşuyo, "İmri, o sana bakmaz, bu sana yar olmaz fekat ben burdayım." falan mı.
"Ofisde dehşet; Dilber'in saçma salak yolu." tarafını da merak etmiyor değilim buradaki balyanın yanında. Sen yaz ama ya, hem senin healing sürecine de katkısı olur, bizim merakımızı giderme misyonunu salla ama daha 3. kişi olarak bakabileceksin olaylara artık. Aşk olmazsa, ceo olursun fena mı :)

Ben 170 im,Dilber boy olarak benden uzun 1.77 e yakındır ama bir o kadar da kilolu.Yani at gibi kadın aslında.
Ben normal kilomdayım.Güzel bir yüzü var ama,doğruya doğru.Emre açısından bakarsak Dilberle ikisi asterix ve oburix gibi kalırlar.
Ne istiyorsa yapabilir,bakalım etraftan farkedildiğinde ne halt yiyecek hoş,farkedenler eminim ki vardır.Zira dün nöbette dilber o hareketleri yaparken benim beyzaya bikaç kez "noluyoruz ya,napıyo bu liseli" bakışı attığım doğrudur.

Her gün bakyayim o zaman topige

Jasse "bence" işine odaklan ve bir an önce şirkette aranan biri ol. Bu haliyle sen zaten yenisin diye at koşturuyor bunlar. Veya başka bir işe falan gir. Böylesine lakayt bi ortama seni hiç konduramadim. Montunu asma falan, ne kadar basitce. Dusunmek bile bayagilikken ulu orta dile getirilisi.. Ne desem bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…