• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Arkadaşlar;
Yemin ederim bu iş,brezilya dizisine döndü..Aşk,entrika,yalan,hırs,tutku,... bir cinayeti eksik :KK17:
Karşımda ne yaptığını bilmeyen ya da benim anlamadığım evli bir kadın var.
Yaptıklarından nasıl bir anlam çıkarmalıyım kestiremiyorum, ne istiyor benden..Neyimden rahatsız oluyor da bu kadar karışıyor bana?herşeye burnunu sokmak,nispet yapmak ne demek..
En önemlisi ben nasıl sıyrılacagım bundan?
Hadi Emreden vazgeçtim,ama bu bir süre daha tantanalı bir şekilde ilerleyecektir..
Dilbere gidip artık saçmalamayı kesmesi için Emreden vazgeçtiğimi söylesem; elde edemeyince hoşlanmıyorum artık ayağına yatıyor diye düşünebilir..
Sussam, tantana devam edecek üstelik dozu da artabilir.
Birilerine şikayet etsem ;ne diyeceğim?Ayrıca sonunda bana dönme ihtimali çok yüksek..
Kavga etsem,hır gür çıksa işimi kaybetme ihtimali var..
Off.. :KK42::KK42: Korkuyorum bir yandan,evli bir kadınla ilgili böyle düşünmekten,böyle demekten korkuyorum söylemek istemiyorum ama bişeyleri de nasıl gözardı edeceğim yahu?..
Şu olanlardan sonra hiç olmadığı kadar aklınıza,fikrinize,yorumunuza,mantığınıza ihtiyacım var..
Yardırın kızlar...:KK62:

jasse zor durumdasın ama emre de zor durumda sanki o_O ayrıca nöbeti olmadığı gün geldi diyorsun insanlar aman çalışmıyım tatil yapıyım der emrenin gelmesi gerçekten tuhaf :110:belki de gerçekten bu işin peşini bırakmalısın yani hislerin doğruda çıkabilir bir anda çok üzülebilirsin ... emre zaten dilberle uğraşır yani ne demek üzerime parfüm gelmesin böyle bir tedirginliğin varsa montunu başka yere as :110: çiçek göndermekte istiyorsan önce güzel bir hikaye uydur önceden tasarla her şeyi belli ki kurnazlar şöyle derlerse şöyle yaparım gibilerinden ...

Ayrıca bu konunun dizi ya da film olmadığının herkes farkında zaten dizi olsa senariste ulaşıp sitem ederdik ki yapmamış kişi de değilim birçok arkadaş konu sahibine değer verdiği için merak ediyor . bu güzel bir şey ve konu sahibi rahatsızsa bu durumdan kendisi şikayet etmeli :oops:

Canım nöbet günü Emrenin gelmesinde özel bir sebep yok..ortamı sevdiği ve de sevildiği için hele de kankaları kahvaltıya gel dediyse onları kırmaz..
Canım emre neden zor durumda sence?

Beyza konusu beni düsündürdü emre`nin karakteri malum ilgi sever özellikle kadinlarin ilgisi onun acisindan cazip bunu net olarak anladik.Belki Emre`de böyle bir beklenti vardir.Tahmin edebilecek olan sensin aslinda hersey beden diline ve konusmalarina sahit olmana bakar..
Insallar Dilberi bu olaganüstü ilgisini farkederler ve sutlanir böyle kadinlar hicbir yerde barinmamali

Bilmiyorum..Beyza,sadece aklıma gelen bir ihtimal.Çok samimi bir arkadaşlıkları var.Ne bileyim..
Beden dillerine baktıgımda Emreden ya da Beyzadan öyle net bi şekilde hoşlantıvari hareketler görmedim.Daha çok kanka vari tarzda.Mesela dün beyza emreye , "os...uk gibi olmuşsun" dedi birlikte güldüler falan.Ne bileyim,Emrenin yerinde olsam onca yıllık sevgilisi varken birden aklına başkası düşen ve 2 erkek arasında kaldıgını söyleyen bir kıza güvenipte ona umut bağlayamam.
Kocasını aptal yerine koyuyorsa Dilber'in Allah cezasını uygun şekilde verir umuyorum.

ne bu yaa?jass neyin icine dustun sen??
Yalan dolan entrika kurnazlik ne desen war kadinda..
Yazdiklarini sindire sindire okudum we wardigim tek kani dilberin senin hislerini alaya aldigi oldu..dusun senin hosladigini biliyor ama kasitli olarak emreye dawetkarca cumleler dizeler siraliyor..bunun sebebi aslinda onun emreden hoslanmasi degil--ki hoslaniyr da olabilir..--emrenin sen konusunda ona tawiz wermesi senin uzerine rahatca muhabbet etmis olmasi--bunun ne kadari olumlu konusulmus hala bilmiyoruz--
Ayrica aralarinda bir sey olmadigini dusunuyorum hala olsaydi acik wermeye calismazdi ozellikle dikkat ederdi anlasilmasin diye..bu tur insanlar garanticidir cunku ewliligi bosanma boyutunda olsaydi bile we iliskisi olsaydi emreyle bunu gizlemek icin cabalardi ama kadin acik kart koyuyor senin onune..bak sen ulasamiyorsun ama bizim ayrimiz gayrimiz yok demek istiyor aslinda..
Ozetle jassim bu iki ergenin--emre we dilberin --odak noktasi senin hayatin su an..gardini al we gercekte kim oldugunu gostrr onlara...

Ne kadar güzel yazmışsın;evet..evet dilber benim hislerimi alaya aldı.o kadından bana asla dost olmazmış her ne kadar ilk geldiğimde bana ilk yakın davranan kişi olsa da..
Ve gerçekten de benim ulaşamadıgımı biliyor, ama bak biz ne kadar da samimiyiz havası veriyor.çok düşmanca bir hareket,böyle birşey yapması için bende kıskandıgı,sinir oldugu birşeylerin olması gerekir.
Aklım almıyor,işhayatında 4. senem ben ne zaman şu entrikacı tiplerden olmayı başarabileceğim bilmiyorum..
Ama tabii ben de birkaç savunma stratejisi geliştirdim kafamda

En başından beri dilberden şüphelenmiştik zaten, haklı çıktık. Emre'nin taa o ilk ters hareketinde dilberle konuştuktan sonra oldu dikkat et laf taşıyor olabilir demiştim, kesinleşti şimdi gözümde. Jass boş ver bence artık, sen 1 hatta 2 beden büyüksün bunlara. Bırak kendi pisliklerinde debelensinler. Dilber tamam kötü kadın da Emre de adam olsa evli bir kadının flörtünü terslemesi gerekirdi. İkisi de midemi bulandırdı. Bence dilbere de hiçbir şey söyleme, bırak laf mı sokuyor ima mı ediyor ne yaparsa yapsın sen tepki vermezsen konuşur konuşur susar.Umarım daha iyileriyle karşılaşırsın.

:KK14::KK14:
Haklısın canım..
Emre de adam değilmiş, ben çok farklı görmüşüm onu gönlümün gözünden.Şurda bebek sesiyle kendisine yalakalık yapan birini adamakıllı terslemedi.Tamam belki,karşılık vermedi.Sustu,cevap vermediği oldu ama yine de terslemesini beklerdim ben.Umarım bu hareketler ikisinin deayağına dolaşır işyeri ortamında.

Açıkca rahatsız oluyorum benimle ilgili birşey söyleme lütfen diyeceğim.
Ama Emreden artık hoşlanmadıgımı söylersem belki bu saçmalıklara beni karıştırmaya son verir diye düşündüm ne bileyim :KK14:

Evet haklısın ben olsam herkesin yanında söylerdim bunu. O zaman tam güzel rezil olurdu. Her lafı niye Emreye çekiyorsun, benim Emreyle ne alakam var rahatsız ediyorsun derdim.

Ne kadar güzel yazmışsın;evet..evet dilber benim hislerimi alaya aldı.o kadından bana asla dost olmazmış her ne kadar ilk geldiğimde bana ilk yakın davranan kişi olsa da..
Ve gerçekten de benim ulaşamadıgımı biliyor, ama bak biz ne kadar da samimiyiz havası veriyor.çok düşmanca bir hareket,böyle birşey yapması için bende kıskandıgı,sinir oldugu birşeylerin olması gerekir.
Aklım almıyor,işhayatında 4. senem ben ne zaman şu entrikacı tiplerden olmayı başarabileceğim bilmiyorum..
Ama tabii ben de birkaç savunma stratejisi geliştirdim kafamda

Jass seni sewmediginden yada cekemediginden yapmiyor bunu..sadece birilerinin hayatinda etkili olmak soz sahibi olmak insanlari yonlendirmek vs hosuna gidiyor tahminimce..yksa seni cokca kotulemis olsaydi seninle takilmazdi seni ezmeye calisirdi..ama o.sqdece senin duygularinla ilgili konuda sana catiyor li bu da kontrolcu olmaya calistigiji gosteriyor kanimca..
Fikirlerinize ihtiyqcim war demissin..inan bana yapman gereken tek bir sey war tamamen uc maymunu oynamak..is yerinde is disinda hicbir seyle muhattap olma..bi sire kafa dinlemece..birak sana ulasmaya calisainlar..onlara gercekte kim oldugunh gostrr..ne bu yahu yetiskin insanlarin edalarindan utaniyor insan onlar da tik yok..

Emre neden zor durumda olsun ki?
Beyza ya aşık olduğunu mu düşünüyorsun?

Beyza ya aşık olduğunu düşündügümü söyleyemem ama yanlış hatırlamıyorsam konunun başlarında emre jasse e yaş ilerledi evlilik falan yok gibi şeyler söylemişti .şimdi jasse ne biliyim hafta sonu görüşüyorlar askerlikten vs. bahsediyorlar diyor .bir ara emre jasse de mesaj atıyordu görüşmek istiyordu . belki de roller değişti belki de emre baştan beri jasse i arkadaş gibi gördü belki de arkadaş anlayışı budur .

Canım nöbet günü Emrenin gelmesinde özel bir sebep yok..ortamı sevdiği ve de sevildiği için hele de kankaları kahvaltıya gel dediyse onları kırmaz..
Canım emre neden zor durumda sence?

Emrenin dilber yüzünden zor durumda olduğunu düşünüyorum .sonuçta derya bile farketmiş tutarsız durumlar olduğunu jassele paylaşmış böyle giderse çoğalır ve iş kötü bir boyuta gelir emre içinde .

Jass olanlari okudum :KK57: bu haldeyim. En basindan beri Dilberin bu isi bozdugunu dusunuyordum. Ve nitekim her seyi o bozdu. Emre de izin verdi. Yaptiklarina bir sey demmek istemiyorum evli bir kadin olarak tiksindim, onun adina ben utandim.

Sen bu durumda hicbir sey yapma bence zaten boyle abartili davranislari herkes farkediyordur. Gorme duyma. Ve inan vazgecme kararini yurekten destekliyorum. Sen bu Emreye cidden fazla geldin

Jass seni sewmediginden yada cekemediginden yapmiyor bunu..sadece birilerinin hayatinda etkili olmak soz sahibi olmak insanlari yonlendirmek vs hosuna gidiyor tahminimce..yksa seni cokca kotulemis olsaydi seninle takilmazdi seni ezmeye calisirdi..ama o.sqdece senin duygularinla ilgili konuda sana catiyor li bu da kontrolcu olmaya calistigiji gosteriyor kanimca..
Fikirlerinize ihtiyqcim war demissin..inan bana yapman gereken tek bir sey war tamamen uc maymunu oynamak..is yerinde is disinda hicbir seyle muhattap olma..bi sire kafa dinlemece..birak sana ulasmaya calisainlar..onlara gercekte kim oldugunh gostrr..ne bu yahu yetiskin insanlarin edalarindan utaniyor insan onlar da tik yok..

Mantıklı aslında canım.Bu mesela dışında hanımefendi normal davranmakta zira.
Cuma günü yerler değiştirildi ofiste cogu kişinin.Emre artık karşımda değil.. Ama bizimkilerin de değişme ihtimali yüksek.
Ve yeni yerimin yine Emrenin karşısında olma ihtimali var.Eger şimdiki yerimde kalırsam Emreye çok güzel totomu dönmüş bir konumdayım.:KK51:
Bundan sonra hem poker face hem de 3 maymun olmam gerek

Beyza ya aşık olduğunu düşündügümü söyleyemem ama yanlış hatırlamıyorsam konunun başlarında emre jasse e yaş ilerledi evlilik falan yok gibi şeyler söylemişti .şimdi jasse ne biliyim hafta sonu görüşüyorlar askerlikten vs. bahsediyorlar diyor .bir ara emre jasse de mesaj atıyordu görüşmek istiyordu . belki de roller değişti belki de emre baştan beri jasse i arkadaş gibi gördü belki de arkadaş anlayışı budur .

Emrenin dilber yüzünden zor durumda olduğunu düşünüyorum .sonuçta derya bile farketmiş tutarsız durumlar olduğunu jassele paylaşmış böyle giderse çoğalır ve iş kötü bir boyuta gelir emre içinde .

Canım insan arkadaşına; "o güzel yüzünü göremiyorum, senin yanaklarını sıkacağım sonra da öpeceğim" gibi laflar etmesin ama :KK59: yapmasın yani bunu arkadaş olarak görüyosa..
Heh bak Dilber yüzünden gerçekten zor durumda kalmasını sterim.En azından ikisi de arkadaşlar işyerindeki davranışlarımıza dikkat edelim lütfen tarzında bir uyarı alırlarsa içimin yağları erir..böyle kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi olurum..:KK53:

Jass olanlari okudum :KK57: bu haldeyim. En basindan beri Dilberin bu isi bozdugunu dusunuyordum. Ve nitekim her seyi o bozdu. Emre de izin verdi. Yaptiklarina bir sey demmek istemiyorum evli bir kadin olarak tiksindim, onun adina ben utandim.

Sen bu durumda hicbir sey yapma bence zaten boyle abartili davranislari herkes farkediyordur. Gorme duyma. Ve inan vazgecme kararini yurekten destekliyorum. Sen bu Emreye cidden fazla geldin

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Hayatım hep bir arabesk moda girmek zorunda zaten..
Ben de öyle düşünüyorum.Pis sarı,benim aşkım ona xl..
Yarından itibaren derin sularıma çekileceğim bir balık olarak :KK14::KK14::KK14::KK14:

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Hayatım hep bir arabesk moda girmek zorunda zaten..
Ben de öyle düşünüyorum.Pis sarı,benim aşkım ona xl..
Yarından itibaren derin sularıma çekileceğim bir balık olarak :KK14::KK14::KK14::KK14:

Şimdi sen vazgeçince Emre peşine düşer fakat iş işten geçmiştir. Hep böyle olur bu işler garip bi şekilde.

Korkuyorum bir yandan,evli bir kadınla ilgili böyle düşünmekten,böyle demekten korkuyorum söylemek istemiyorum ama bişeyleri de nasıl gözardı edeceğim yahu?..
Şu olanlardan sonra hiç olmadığı kadar aklınıza,fikrinize,yorumunuza,mantığınıza ihtiyacım var..
Yardırın kızlar...:KK62:

la sanki dinliyon :rolleyes:bak ne yazmışım daha önce resmen ortaçağ karanlığı oldu, kim kime duma :KK57: ceketimi üstüme atsın kadınlarından çıktı ya bebek sesli denyo ahahah.

Ofiste çatır çatır konuşmak istediğin şeyleri konuşmamanı öneririm kesinlikle, ilk yorumlarda yazmıştım sanırım o modern ortam birden bire ortaçağ karanlığına döner. Sığ tatlı sulardan ayrılma ama çok uzun zamandır ben bu sulardayım hafif ukalalığını kaybetme.

Daha beteri yolda gelirken derya abla durgunluğumu farketti.biraz sıkıştırdı beni o konuyu mu takıyosun deyince evet dedim.o da bana "yanlış anladığın için kendine kızıyosun şu an" değil mi dedi?ben de yanlış mı anlıyorum bilmiyorum deyip dünkü mesaj olayını söyledim. Tam bugün emrenin yaptığı muhabbeti anlatacakken yanımıza diğerleri geldi yarım kaldı. Üstüne derya ablanın dediklerine de takıldım.yani o benim yanlış anladığımı mı düşünüyor baştan beri anlamadım ki...??yani o günden beri bizi izleyip kendisi böyle bir sonuca mı vardı??
Offf kafayı yiyeceğim. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var..

O değil de ben şu alıntı yaptığım mesajı ararken yukardakine denk geldim, yaw Jasse bu Derya'nın böyle bir şeyden çok daha öncesinden haberi/farkındalığı olabilir... Kendisi (az) çakal olabilir yani. Dilber gibi dibine kadar çakal değil. Kadın bir nevi seni korumuş oldu aslında, cınım ben de sizi çok yakıştırıyorum demeyerek.

Canım insan arkadaşına; "o güzel yüzünü göremiyorum, senin yanaklarını sıkacağım sonra da öpeceğim" gibi laflar etmesin ama :KK59: yapmasın yani bunu arkadaş olarak görüyosa..
Heh bak Dilber yüzünden gerçekten zor durumda kalmasını sterim.En azından ikisi de arkadaşlar işyerindeki davranışlarımıza dikkat edelim lütfen tarzında bir uyarı alırlarsa içimin yağları erir..böyle kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi olurum..:KK53:

İnsanın dilber gibi iki üç arkadaşı varsa iş arkadaşı anlayışı değişiyor heralde ne bileyim jasse :110:seni tanıyıncada ne yapacağını şaşırdı mı ne o_O ... Ama çiçek yüzünden neden böyle trip yaptı :KK51: orasını da anlamıyorum ayrıca çiçek sonrası dilberin söylediği herkes gördügü hikayesi de doğru değil bence :KK20: çok iyi düşünülmüş bir masal :D

la sanki dinliyon :rolleyes:bak ne yazmışım daha önce resmen ortaçağ karanlığı oldu, kim kime duma :KK57: ceketimi üstüme atsın kadınlarından çıktı ya bebek sesli denyo ahahah.

O değil de ben şu alıntı yaptığım mesajı ararken yukardakine denk geldim, yaw Jasse bu Derya'nın böyle bir şeyden çok daha öncesinden haberi/farkındalığı olabilir... Kendisi (az) çakal olabilir yani. Dilber gibi dibine kadar çakal değil. Kadın bir nevi seni korumuş oldu aslında, cınım ben de sizi çok yakıştırıyorum demeyerek.
Evet ya bu col mantıklı gerçekten. Derya bastan beri olumsuzdu bu konuda. Aslinda Dilberin ortaligi karistirdigi buradan bile bariz belli oluyorken Deryanin anlamasi da gayet dogal bir durum

Back