- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
Ben olsam okutur torunlarıma saklarım hatta çıktısını alıp, temel aşk stratejileri dersi niyetine okusun bilinçlensin gelecek nesiller
kara geceden sonra senin oldugun ortama kesinlikle gelmezdi.
Hahaha evet ya konuyu okuyunca baktim o geceye kara gece diyosunuz bende oyle devam ettimEla, en kısa sürede umarım moralin yerine gelir
ama kusura bakma çok güldüm hemencecik bu lafa alışmamıza, yazmadan duramadım
Sinavlar berbat gecti stajda berbat geciyor. Oglum babasiyla kaliyor her dakika beni ariyolar aglaşıyoruz telefondaElaa... yavriii.. nerelerdesin senNasıl gidiyor bakalım sınavlar olsun, staj olsun? maşallah süper anne..Helal olsun hepsine bir arada nasıl yetişiyorsun süpersin
Kızlr yorumlarınızı sırıta sırıta okuyorum, içim heyecan doluyor..ama sonra da şöyle oluyorum
Emrenin taktik insanı oldugunu ben de düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim ama kesinlikle emin oldugum bir şey Emre duygularını gizlemede,profesyonel davranmakta çok profesyonel nomıssızz
Ay o bende de var. Jass yazmış mı? Yazmışsa uzun mu?Sinavlar berbat gecti stajda berbat geciyor. Oglum babasiyla kaliyor her dakika beni ariyolar aglaşıyoruz telefondakeske super anne olsamda yetistirsem ama maalesef taktiklere drvam jasse. Is yerinde yazamiyorum ama girip okuyorum bazen demistin. Simdi emreye bi sen kimsikli bakisi at bakalim konunu okurken hayal ediyorum surekli ben ki kitap okumayi sevmeyen birisiydim ama senin yorumlarini okumadan once uzunluguna bakiyorum lutfen uzun olsun diye cok zevkli ask heyecan entrika
Jasse ne zmn gelir ki.
Galiba bugun gelmiyecek 11 olduGenelde geç geliyor
Ondan sonra falan
Galiba bugun gelmiyecek 11 oldu
Ayyy bak benim sansa yaa daha yeni kesfetmiştim topigi...Günlerdir ugramadigi da oluyor tabi
Ayyy bak benim sansa yaa daha yeni kesfetmiştim topigi...
Evet inşallah..Ama bundan sonra beraberiz demi ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?