Merhaba dostlar, umarım herkesler iyidir..
Akşam için kusura bakmayın, el otu ile toto silinmez misali el bilgisayarı ve interneti ile ancak o kadar kalabildim..
Faturalıya geçtiğimden beri bi türlü fatura ödemeye de alışamadığım gibi yine ödemeyi unutunca tel.deki begenmediğim internette gitmiş.. affola
En son söyleyeceğimi en baştan yazıyorum arkadaşlar..
Desteğiniz,yorumlarınız,güzel esprili sohbetleriniz ve takipleriniz için çok memnunum ve çok teşekkür ederim her birinize, etmeye de devam edeceğim.
Fakat, bu Emre denen denyo arkadaştan ben vazgeçmeye karar verdim.Bazılarınız neden diye sorma gereği duymayacaklarını biliyorum.çünkü kendi çevrelerinden,tecrübelerinden vs. biliyorlar sebebi..
Geçen haftadan biraz anlatmaya çalışayım.Hafta başından bu yana Emre'den yana belirgin bir gelişme yok;umursamaz tavırlarla ortada dolaşarak canımı sıkması dışında..
Fakat Dilber çok garip davranıyor kızlar..
Yani Ya Rabbim kadın evli, saçmalamak ve kimsenin günahını almak istemiyorum.Ama Emreyle biraz 'fazla' ilgileniyor.
Çarşamba sabahı işe giderken yolda tesadüfen derya ile karşılaştık.Biraz muhabbetten sonra bana aynen şöyle dedi;
-Ya jasse sana birşey diyeyim mi?Bu dilber ve emre bişeyler çeviriyorlar galiba. Çok şaşırdım bunu söylemesine.Çünkü Derya yaşça bizlerden büyük ve ortamdaki en ciddi aynı zamanda da güvenilecek insanlardan birisidir.Birşeyin farkında değilmiş, sadece işe odaklı gibi görünür genelde.İşkoliktir,kuralcıdır aynı zamanda da anaç bir insandır.Daha önce de kendisiyle bazı birtakım dertleşmelerim de dilberden şüphelendiğimi,emre ile bazı şeylerin olmasına bilerek ya da bilmeyerek engel olmuş olabileceğini ima etmiştim.O zaman Derya objektif ve tam ortada durarak mantıklı yanıtlar vermeye çalışmıştı.Fakat şimdi Derya böyle birşey diyorsa demek ki haklıyım diye düşündüm.
-Ben sana demiştim Derya.
-Ne oldu biliyor musun? Emre ile seni nöbete yazmışlar ikinizi.Bunu görünce Dilberle ikisi yok kahve içeriz aman da fal bakarız filan diye konuştular.Haklıymışsın onlar birşeyler çeviriyor.
Evet buraya da biraz yazdım hatırlıyorum ama son hafta özellikle dilber iyice abarttı işi.Ağzımdan da lafı aldı ya dangalak..
Ertesi sabah bu kez dilberle sabah karşılaştık işe giderken.Bir önceki akşam eve de ikimiz döndüğümüz halde bişey sormayan hatun ertesi sabah soru yağmuruna tuttu durduk yere..
d:-Eee jasse ,Emreyle nasıl gidiyor?
j:-Birşey gitmiyor dilber, o nerden çıktı?
d:-Hani bir ara görüşecekmiştiniz ne oldu o iş..
j:-Hımm arada yazıyor görüşmek istediğini ben pek oralı olmuyorum (dur dedim içimden kekleyeyim şunu)
Dilber,gecen gün ne konuştunuz Emreyle?
d:ya işte emre jassenin sevgilisi geldi galiba dedi.Ben de yok canım ne sevgilisi,kimse yoktu onun hayatında dedim.Elinde çiçekle bi çocuk geldi ben gördüm dedi,mutfakta konuşuyolar galiba dedi.
j:Oha takip etmiş resmen
d:yok canım direk görünüyodunuz zaten.
jiç ses: takip etmiş ulan işte.) dış ses:he he he he
d: emre gün geçen gün diyoki, gelsin sarışınlar gitsin esmerler hihihiih (emrenin çapkınlığını ima ediyor aklınca)
j:dilbercim biliyosun insanda olmayınca çeneye vurur derler hahhahahha (şuut ve goool)
d: doğru diyosun.
-Sonraki günler dilber iyice saçmalamaya başladı kızlar.Burdan sonraki hareketlerini yorumsuz yazıyorum.-
Oturuyoruz mesela zırt pırt emrenin yanına gidip birşeyler sormalar..
Oturduğu yerden eften püften sebeplerle Emreye seslenmeler çocuk sesiyle..
Cuma günü sanırım koridordan birisi geçti.Emrenin kafa o tarafa mı döndü artık görmedim.Dilber hemen; -Emre sen de güzel kızları kaçırmıyosun hiç" dedi.Ben şöyle bir dönüp baktım dilbere.. hayır amaç ne yahu?Sonra bana eğilip açıklama yapma gereği duydu herhalde "-
jassecim niye öyle baktın?emrenin tepkisini ölçüyorum koridordan kızlar geçiyor emre onlara bakıyor böyle" tepki vermedim.hayır yahu kadın sanane?sana ne oluyor kim seni böyle birşey için vekil atadı ki?Mal.
Bu arada Emrenin masası değişti kızlar..
Dilber önceden yerinden kımıldamak istemiyordu,bakalım şimdi onun tarafına geçmeye çalışacak mı?..
Ertesi gün ben,dilber ve başka bir arkadaş nöbetçiydik ama onun işi varmış gelemeyecekti.Yanımıza 3.kişi gerekiyordu.Dilber ordan atladı,
-Emre gelsin,emre gelsin nöbete.
Emre sahaya gitmişti.gecen hafta da o nöbet tuttugunu ve bu durum olursa isyan edeceğini söyleyerek beyzayı yazdılar nöbete.Kızlar ben o andan itibaren "DİLBERİN BU EMREYE OLAN AŞIRI İLGİSİNİ İZLEMEYE VE ANLAMAYA" çalışmaya başladım..
Cuma akşamı işlerim bitmediği için kaldım biraz ofiste,Emre de kaldı.birkaç kişi daha var.Zırrr telefon, baktım dilber.
-
Alo jasse napıyosun bitti mi işlerin?
-Hayır dilber bitmedi.
-Hmm Emre orda mı?
-Hayır değil
-Hadi hadi orda o..
-Hayırdır nerden biliyosun onunla mı konuştun dilber?
-Hayır tabiki jas. Ama orda ikiniz başbaşa hı? hehehhhe
-Saçmalama canım,çiğdem burda.işleri toparlıyoruz. Hem sen niye bu meseleyle bu kadar ilgileniyosun?
-Senin için ilgileniyorum jasse.
-ilgilenme canım lütfen.Neyse görüşürüz. Küfürleri savurdum sakince..
Cumartesi; nöbet günü..
Herşey güzel başlamıştı.beraber kızlarla oturduk kahvaltı sohbet vs. yine neşeli kimliğimi takındım,kinimi akıttım gülümsüyorum..
Derken Beyzanın telefonu çaldı.Arayan Emre'ydi..Emreyle Beyza iyi kankalar bu arada kızlar,söylemiştim.beyefendinin dershanedeki hocası gelmemiş,güzel kahvaltı varsa işyerine ugrayıp gelmek istiyormuş.Gelsin gelsin diye çınladı dilber..
Geldi..
Ben işe gömüldüm ama sadece izliyorum.
Dilberde yine aşırı bir ilgi.
-Emreeeaa napıyossuuaan?
-Emreeaa hadi geç kahvaltı et içerde güzel şeyler var..
-Emreeaa tüh!geleceğini bilsem film getirirdim izlerdik beraber..
Veee Kızlar şu lafa dikkat;
-Emreeaaa ya bir daha montunu benimkinin yanına asma
-Neden dilber? dedi Emre.
-Ya parfüm kokuyo çok güzel.Benim montuma da geçmiş.Senin yüzünden kocamla kavga ettim akşam. Bu lafı duydum oldugum yerde dondum kızlar.Ofis dondu,hayat dondu..Emre hiçbir şey demedi içeriye doğru yürüdü.
Yahu ne saçmalıyordu bu kadın Allah aşkına?
Emre giderken Emreeaa diye seslendi arkasından yine.Sinirlendim hafiften,dayanamadım döndüm;
-Noluyo kızım sana Emre Emre?Ne bu ilgi? dedim. Şımarıkça çarpıttı yüzünü.. -S
anane be, kıskandın mı?..
-Ne alaka yanlış anlaşılacaksın vs. diye sinirden ağır konuşmamak için gevelemeye başladım bişeyler.Derken onun telefonu çaldı ve dediklerimin büyük kısmını duymadı.
Sonrasındaki zaman içerisinde bu böyle devam etti. Muftak masasında hep beraber oturuyoruz,Emrenin telefonunu karıştırmalar vs.Bana göre Dilber Emreye resmen asılıyor.Birşey olacagından değil ama emrenin onunla konuşması vs.hoşuna gidiyor demekki.Emre ne yapıyor bu durum karşısında derseniz? Tepkisiz.Yani Dilbere kesinlikle karşılık vermiyor sandıgınız tarzda ama arkadaşlık ediyor yine de.
Devam edeceğim kızlar ...