Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Alta yazdım cevabını.

Haber bekleyenlerden biri olarak bu msja cevap verme gereği duydum. Haber de beklerim ağıt da yakarım bu sizi niye bu kadar ilgilendiriyor.

Jasse bi ara yazarım sana. Görüşmek üzere. .
Viviane burada bizi üzecek, gerecek birşey söylemedi. Gayet açık ve netki ofistekileri kast etti. Jassnin dediği gibi akbabaları.

Analizlerini çok beğensem de fevri çıkışların var jane. Üzmeye üzülmeye gerek yok.

Höyttt!! 96 sayfadır kimsecikleri tartıştırmadım burda Bakın tartışanı vallahi 1 saat dilberin "konuşmasına" maruz bırakırım,çığlıklarınıza da acımam
Canlarım yanlış anlamalar var sanırım.. Allahım ya benim ölü toprağım konuma da sıçradı Ne pis enerji düşüklüğü yaşıyorum yeminle..
Pişttt hadi hepinize benden tavşan kanı çay,

çaylarr!!!
he bir de bakın şu şarkı hepinize gelsin

Keyfinizi kaçırdığım için kusura bakmayın. Bu konuyu ben yanlış anlamışım. Rahatsız ettiğim arkadaşlardan özür diliyorum.

Jasse canım senden ötürü değil benden ötürü.
Yanlış anlattım herhalde ama arkadaş sert yorum yapıyor bazen, beni de yanlış anlamış harcayıvermiş vallahi
Aman aman 10 düşünüp 1 söylemek lazım kızlar ağzımızın tadı kaçmasın
Bugün o seste ali desideroyu dinledim kendime gelemedim bir de bu şarkıyla paralel yıldırma operasyonu mu yapıyorsun şimdi bana
Aslında Emre'yr bir şarkı yollamak lazım ama ne olsun??

Keyfinizi kaçırdığım için kusura bakmayın. Bu konuyu ben yanlış anlamışım. Rahatsız ettiğim arkadaşlardan özür diliyorum.

Kimse kimsenin keyfini kaçırmaz kaçıramaz burada
He bak az önce arkadaşın teki konuma limon sıktı nikini de vereyim halo34, bak ona keyfim kaçtı yalan yok şimdi O ayrı..
De bakayım hele sen, kuantum diyordun, ne diyordun?.. yaz bakayım hepimiz detayları merak ediyoruz

Kızlar konu dağıtıcı arkadaşa da hak vermek lazım, sohbet topiği sanmış olabilir bunca sayfalık ilişki hoşlanma yaşayan arkadaşımızın dizi tadındaki hayatına vakıf değilse
Olacak bu iş, bu kadar yazdı kız burada, canımızı dişimize taktık taktik konuşuyoruz, o Emre buraya gelecek!
Hatta gelecekte evlenirseniz falan buradaki girileri alıp hikayeleştirebilirsin Jasse, olur mu olur

Canım kuantum konusu bayagi uzun bi konu burda hiç girmeyelim "bence". Konudan uzaklaşıp yönetimden tepki almayalim. Kısacası "olumlu düşün olumlu olsun"un bilimcesini ispata çalışıyorlar. İyi geceler

Tabi ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…