Ben bir şey sorucam ? Hoslandığım cocukta benle ilgileniyodu sonra birden geri çekti kendini bahanelerle buda bende merak uyandırdı daha bi hırs yaptım kesin yarıyo bu ilgilenip geri cekme olayı yani :)) sorucagım sey ise burdan ben kendime olumlu sonuc cıkarabilirmiyim yani cocukta bi taktik yapmış olabilir mi bana karşı ?
Viviane burada bizi üzecek, gerecek birşey söylemedi. Gayet açık ve netki ofistekileri kast etti. Jassnin dediği gibi akbabaları.Haber bekleyenlerden biri olarak bu msja cevap verme gereği duydum. Haber de beklerim ağıt da yakarım bu sizi niye bu kadar ilgilendiriyor.
Jasse bi ara yazarım sana. Görüşmek üzere. .
Haber bekleyenlerden biri olarak bu msja cevap verme gereği duydum. Haber de beklerim ağıt da yakarım bu sizi niye bu kadar ilgilendiriyor.
Jasse bi ara yazarım sana. Görüşmek üzere. .
Alıp da nişan atmak var kafasına.. neyse bunlar çok sonra
Höyttt!! 96 sayfadır kimsecikleri tartıştırmadım burdaBakın tartışanı vallahi 1 saat dilberin "konuşmasına" maruz bırakırım,çığlıklarınıza da acımam
Canlarım yanlış anlamalar var sanırım.. Allahım ya benim ölü toprağım konuma da sıçradıNe pis enerji düşüklüğü yaşıyorum yeminle..
Pişttt hadi hepinize benden tavşan kanı çay,
çaylarr!!!
he bir de bakın şu şarkı hepinize gelsin
Sorun değil olur öyle arada :)Keyfinizi kaçırdığım için kusura bakmayın. Bu konuyu ben yanlış anlamışım. Rahatsız ettiğim arkadaşlardan özür diliyorum.
Keyfinizi kaçırdığım için kusura bakmayın. Bu konuyu ben yanlış anlamışım. Rahatsız ettiğim arkadaşlardan özür diliyorum.
Aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın
Jasse canım senden ötürü değil benden ötürü.
Yanlış anlattım herhalde ama arkadaş sert yorum yapıyor bazen, beni de yanlış anlamış harcayıvermiş vallahi
Aman aman 10 düşünüp 1 söylemek lazım kızlar ağzımızın tadı kaçmasın
Bugün o seste ali desideroyu dinledim kendime gelemedim bir de bu şarkıyla paralel yıldırma operasyonu mu yapıyorsun şimdi bana
Aslında Emre'yr bir şarkı yollamak lazım ama ne olsun??
Düğünde arka fonda Kadınlar Kulübü'nün de katkılarıyla diye yazı geçirmek lazım, altta bizim nickler, içerik olarak kuantum fiziği, burçlar, aşk, tatikler ve stratejiler..
Süper süperrr
Tabi ki bu
Benim de aklımdan acaba emreyle olursa okutur mu diye geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?