• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Merhaba jasse,
bir kitap okur gibi 99 sayfayı bir nefeste okudum telle girmeme ragmen..

O emre senin olacak burda bunu hepimiz görecez...

bu arada yazdıklarını o kadar ictenlikle yazıyorsun ki..
ba_yıl_dımmmmmmmm sana :KK54::KK15:

bu arada sabaha karsı oldu gunaydınnnnn herkese....

Elaa... yavriii.. nerelerdesin sen :KK3::KK3: Nasıl gidiyor bakalım sınavlar olsun, staj olsun? maşallah süper anne..Helal olsun hepsine bir arada nasıl yetişiyorsun süpersin:KK76::KK76:

Kızlr yorumlarınızı sırıta sırıta okuyorum, içim heyecan doluyor.. :oops::oops: ama sonra da şöyle oluyorum :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Emrenin taktik insanı oldugunu ben de düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim ama kesinlikle emin oldugum bir şey Emre duygularını gizlemede,profesyonel davranmakta çok profesyonel nomıssızz :KK67::KK67:
Sinavlar berbat gecti stajda berbat geciyor. Oglum babasiyla kaliyor her dakika beni ariyolar aglaşıyoruz telefonda:KK14: keske super anne olsamda yetistirsem ama maalesef:mad: taktiklere drvam jasse. Is yerinde yazamiyorum ama girip okuyorum bazen demistin. Simdi emreye bi sen kimsikli bakisi at bakalim:KK70: konunu okurken hayal ediyorum surekli ben ki kitap okumayi sevmeyen birisiydim ama senin yorumlarini okumadan once uzunluguna bakiyorum lutfen uzun olsun diye cok zevkli ask heyecan entrika:confused:

Sinavlar berbat gecti stajda berbat geciyor. Oglum babasiyla kaliyor her dakika beni ariyolar aglaşıyoruz telefonda:KK14: keske super anne olsamda yetistirsem ama maalesef:mad: taktiklere drvam jasse. Is yerinde yazamiyorum ama girip okuyorum bazen demistin. Simdi emreye bi sen kimsikli bakisi at bakalim:KK70: konunu okurken hayal ediyorum surekli ben ki kitap okumayi sevmeyen birisiydim ama senin yorumlarini okumadan once uzunluguna bakiyorum lutfen uzun olsun diye cok zevkli ask heyecan entrika:confused:
Ay o bende de var. Jass yazmış mı? Yazmışsa uzun mu?:KK53:

Merhaba jasse

Konunun 17. Sayfasina kadar okudum
Sonra 100 ü görünce direkt 100 den 85e falan baktım. :)
Sen ekim başlarından beri ordasın.
2 buçuk aydır yaklaşık, zaman gecmiş ve hala bi adım yok karşı taraftan.
Zaten dikkat ettim, bir kız karşı tarafın ne yapmak istedigini anlamıyorsa, bence 90 % bisey hissetmiyordur.
Ve hala bisey olmuyorsa, sürekli aynı yerde dönüp dolaşmanın bir anlamı yok.
Sen aylarca kafanı yor dur, sonra da elde var sıfır.
Bu yüzden en güzeli artık ondan bir beklenti icinde olmayıp, açık kapı bırakmamak..
Bugüne kadar kk da okudugum konularda da böyle oldu zaten.

Senin samimiyetine inandığım icin sana nacizane kendi fikrimi, tavsiyemi sundum..

Back