Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Ofiste çatır çatır konuşmak istediğin şeyleri konuşmamanı öneririm kesinlikle, ilk yorumlarda yazmıştım sanırım o modern ortam birden bire ortaçağ karanlığına döner. Sığ tatlı sulardan ayrılma ama çok uzun zamandır ben bu sulardayım hafif ukalalığını kaybetme.

Kızlar farkında mısınız bazı ortamlarda bu iş böyle dönüyor. Sende ortamın fikirlerine göre geri plana çekiliyorsun, hem de o konuda aslında çok da fazla bilgiye sahip olmana rağmen. ilginç ama gerçek :)

hmm evet olabilir..
işte benim de beklentilerim yüksek sanırım biraz.hemen böyle ne bileyim sosyal medyadan beni takip etmek istesin, jasse cıkışta ne yapıyosun?ben şuraya gidicem sen de gelsene desin filan.. böyle alıştım ben çünkü.benimle ilgilenen kişilerden böyle gördüm hep
mesela ilk nöbete kaldıgımızda geleli 3 haftayı geçmişti.ilk günlerde soyadımı söylemiş olmama ve cc li maillerde de görünmesine rağmen bir muhabbet arasında soyadımı hatırlamamıştı. aman senin kriterin bu mu diyebilirsiniz kızlar fekat bendeniz kurduğu hayallerde bu vatandaş soyadımı öğrenir öğrenmez adımı facebooklarda instagramlarda aratmıştır kesin diye düşünmüş bir insanım.kendim öyle yaptığım için direk
he bak bir de şöyle salak bir kafam var benim.bir gün emreye bakarken emre dursun ve hayırdır ne bakıyorsun desin,ben de ona "sana bakınca mutlu oluyorum" diyeyim tüm içtenliğimle falan bu da şaşkınlıktan dilini yutsun filan..

ay hadi inşallah

Sitede bir arkadaşa daha yazmıştım boğalar zaten çok gözlemcilerdir benim abimde boğadır onlar için iş en önde gelir güzel yemekler mesela arkadaşlar diyor ya kurabiye bence iyi bir fikir bu

evet doğru..çok haklısınız kelebek.
hafif ukala mı nihahhh...

Ya çok güldüm :)
İçten içe her kadının isteği :) Direkt araştırmalara başlasın, peşinde koşsun. Aaaah ah eski zamanlar yok işte. Artık erkekleri takip eden kadınlar oldu nesil. Yapacak bir şey yok nüfus mu az nedir 1 erkeğe 3 kadın düşüyor :)

evet maalesef. bugün ofis yöneticim selin abla of bu spotify hata veriyor ya dedi.dominant kenardan böğürdü "o ne be??"
ben neydim şimdi... deyin bana sustum tabi ve 5 dk sonra dominanta adıyla hitap eden arkadaşına dominantın " bana .... deme hicran de" ... esprisine dıştan güldüm mesela.
çünkü senin de dediğin gibi bildiğin bir konuda dahi susacaksın,susmalısın.aptalca ama sırf bu yüzden rakip gibi bile görülebilirsin.

Sitede bir arkadaşa daha yazmıştım boğalar zaten çok gözlemcilerdir benim abimde boğadır onlar için iş en önde gelir güzel yemekler mesela arkadaşlar diyor ya kurabiye bence iyi bir fikir bu

boğalar gözlemci? hmm.. gözleniyorsam eğer bişeylere başlamak anlamında bundan çok mutlu olurum
bu arada boğa burcu balık kadını ilişkisi hakkında detaylı bilginiz var mıdır?

Boğa burcunun özelliklerinden gidelim biraz bakalım neler hoşuna gidiyormuş burç konusuna az buçuk inanıyorum bu adam da burcunun adamı gibi duruyor sankii

evet doğru..çok haklısınız kelebek.
hafif ukala mı nihahhh...

Viviane'nin dediği gibi bazı ortamlar böyle, her ortamın kutsalı farklı, burası -sizin ofis- için makyaj bunlardan biri mesela değil mi? Uç düşünceni atıyorum makyaj şişirilmiş balondur falan seni gereksiz yere ve olmadığın konuma düşürür sanki hippi gibi işe geliyorsun ama erkeklerin yanında makyaj çıkarmanın ne kadar ne kadar rahatlatıcı olduğunu söylesen ve keşke doğal kalsak falan diye sallasan iki üç şey önce erkekler doğru yaa der, ardından kadınların ay doğru sesleri duyulur cılız cılız vs vs

"Bir boğa erkeğini elde etmek istiyorsanız kesinlikle güzel yemek yaparak onun kalbine giden yolu keşfedebilirsiniz."
Kurabiye işi tamam.

"Kendine bakan, zarif giyinen"
Bu da tamam.

Şunu demiş bir de; çevresi olan ve iletişimi güçlü olan kadınlardan.
işte bu noktada o iş yerinde iletişimini varlığını yükseltmen gerek. kurabiye ile bir yere davet edilmeyi sağlarsın az biraz ama bunu destekleyecek başka ne olabilir acaba?

Viviaen resmen topiğimi sohbet havasına çevirdim bundan pek pişman değilim aslında
İnanır mısın ilk defa erkek rolünü aldım sanırım.yani daha önce fazla bir ilişkim olmadı ama olanlarda önce ben istendim sonra ben kendim istedim.
4 yıllık ilişkimi gömdüm içim mekanik aslında hala biraz.
Ama ilk defa birisiyle ilgileniyorum.Tamam ilk geldiğimden beri beni izleyip bana bakan kişi emreydi.belki öyle yapmasa ilgimi çekmeyebilirdi.ama birisi bana gelip açılmadan ben kendimi farkettirme,açılma planları falan yapıyorum (asla açılamam hiç sanmıyorum ama)..
Olacak o eski zamanlar, olmalı . hadi karşılıklı da olabilir, fakat platonik? ölüm gibi bişey.

Ne platonikler harcandı bu yollarda :) Taktik yönünden hep şunu gördüm ben. Önce kadın tamam taktik yapacağım der. İş belli bir yere gelir sonra koyverir. Bir bakmışsın adamı merkeze koymuş etrafında dört dönüyor. Buradan da Turabi'ye selamlar bileniniz vardır survivor muhabbeti :)
Taktiği kendini aşarak da yapmamak lazım. Mesela gidip adama oo ortam insanıyım kıskançlık mı o da ne modunda takılıp sonra saç baş yolunca nevrini döndürmüş oluyorsun mesela. Benim bir arkadaşım var bütün gece dil döktüm yapma etme dedim 1 gece sürdü o gazla, ertesi gün dayanamadım vs.. Bazen kendini de çok aşmadan taktiksel olmak iyidir bence :)

çok güzel bir eleştiri var burada.
ofisimizde giyim ve makyaj konusunda yarış var.
bunu ben bile eleştirirm belki ama wce gidip ruj tazelediğimi inkar etmeyeceğim maalesef imaj herşeydir.emre bazen dominantın yanaklarına allık bastığını görünce off bu makyajdan ne anlıyosunuz doğal olun makyaj yapmayın vs.diyor.
he he he tabi...
he ama bak bazı tikijanlar gibi fontoden ve pudradan adeta hastalık sarısı alan suratımda üstüne bir de gözümün alt ve üst kısmına beyaz far sürmüyorum.

Beyaz far bir hataydı Türk kadınları olarak bu evreyi nasıl atlattık bilemiyorum. Bende bir ara platin saçlarım ve beyaz farımla Bülent Ersoy'un yakın akrabası gibi geziyordum. Neyse ki atlatmışız. Ama aynen yani Emre'nin öyle demesine bakma bile. makyajsız gelsen hastaneye kaldırır hasta mısın diye.

çevre konum sıkıntılı biraz..
neden derseniz, en kafa ve yakın 2 arkadaşım yurtdışında.
geri kalanı evlendi vs. 2-3 adet tek tük var onlardan da biri işsiz olduğu için kendini eve kapattı,diğeri de eşek gibi çalışıyor afedersiniz.
vivianne emreye nil in sana kek yaptım şarkısını atsam direk problemi çözebilir miyim acaba?

Somut gerçekler canım.. somut gerçekler.. Keki de görseydik der, şarkının gerisini de karnı doyunca dinler :)

O dengeyi tutturmak var ya o dengeyi tutturmak,dünyanın en zor şeyi.
eğer içinde kaybetme korkun çok yksekse maalesef taktik bir yere kadar olabiliyor.
heh bak turabiyi tanıyorum ama o muhabbeti bilmiyorum.bilmedim mi bilmiyorum derim ben

Bence sonunuzu düşünüp strese girmeyin, bunları düşünmeden akışına bırakın.ilk önce arkadaş olmaya bakın, eğer daha ileri seviyede bir ilişkiniz olacaksa da olur zaten zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…