Beyaz far bir hataydı Türk kadınları olarak bu evreyi nasıl atlattık bilemiyorum. Bende bir ara platin saçlarım ve beyaz farımla Bülent Ersoy'un yakın akrabası gibi geziyordum. Neyse ki atlatmışız. Ama aynen yani Emre'nin öyle demesine bakma bile. makyajsız gelsen hastaneye kaldırır hasta mısın diye.
Beyaz far bir hataydı Türk kadınları olarak bu evreyi nasıl atlattık bilemiyorum. Bende bir ara platin saçlarım ve beyaz farımla Bülent Ersoy'un yakın akrabası gibi geziyordum. Neyse ki atlatmışız. Ama aynen yani Emre'nin öyle demesine bakma bile. makyajsız gelsen hastaneye kaldırır hasta mısın diye.
Bence sonunuzu düşünüp strese girmeyin, bunları düşünmeden akışına bırakın.ilk önce arkadaş olmaya bakın, eğer daha ileri seviyede bir ilişkiniz olacaksa da olur zaten zamanla.
Öyle ama bildiğini sanki bilmiyormuş gibi söylemek de prim yapar yanında, sinsice rujunu tazeleyip makyajsız hayat çog güzel zırvalarına nasıl inanıyorlar anlamıyorum ama inanıyor erkekler.
Saçımı platine boyatma çılgınlığını gösterip okula gittiğim gün az kalsın güvenliğe haber veriyorlardı malum kadınmışım gibi ahhaha keşke yanlış saç makyaj seçimlerimizi fısıldayan yapma bunu yapma diyen sağduyumuza daha çok kulak verebilsek, bazen.
Aslında birbirinize böyle sinyaller göndermeseydiniz belki şimdi aranızda daha rahat bir arkadaşlık olabilirdi ama işte biraz değişik olmuş sizinkisi.Yine suratıma çarptı bu zaman muhabbeti
oofff... ooofff...
çok haklısınız,önce arkadaş olabilmek zaten ama bana normal bir arkadaş olmadıgımız da hissettirilerek.
Öyle ama bildiğini sanki bilmiyormuş gibi söylemek de prim yapar yanında, sinsice rujunu tazeleyip makyajsız hayat çog güzel zırvalarına nasıl inanıyorlar anlamıyorum ama inanıyor erkekler.
Saçımı platine boyatma çılgınlığını gösterip okula gittiğim gün az kalsın güvenliğe haber veriyorlardı malum kadınmışım gibi ahhaha keşke yanlış saç makyaj seçimlerimizi fısıldayan yapma bunu yapma diyen sağduyumuza daha çok kulak verebilsek, bazen.
Yine suratıma çarptı bu zaman muhabbeti
oofff... ooofff...
çok haklısınız,önce arkadaş olabilmek zaten ama bana normal bir arkadaş olmadıgımız da hissettirilerek.
O saçlardan geri dönmek, doğal saça yatıp kalkıp dua etme evresi... Hatırlamak bile istemiyorum :) Kendimizi dinlesek keşke :)
Arkadaş olup içine atmak da zor canım. Bu sefer de bana aşık ama ben arkadaşım moduna girer egosunu iyice pompalarsın. Sizin ortam için söylüyorum bunu tabii. Normalde arkadaş olup sonra ilişki evresi gayet güzel. Ama orada biraz mesafeli de durman gerek, önce diğerleriyle iyi olmalısın yoksa dedikodunun önünü alamazsın. Aşık olduğun ayyuka çıkar aman dikkat.
Pazartesiye çok işin var aslında :)
Önce kurabiye seçimi :) Sonra pırasa da olsa saç modeli beğenelim bence. Bana göre benim zamanında yanmış saçım bile belli şekilleri aldıysa seninki de alır :)
Fotoğraf işi zaten tamam.
Aslında onun için bir şeylr yaparken kendin ve iş ortamın için de yapıyorsun öyle düşün.
Emre hic olgun degil.. hosuma gitmedi konusmalarii..ayrilmis hemen sanami kur yapiyo yani.. konusma tarzi falan ondan bir cacik olmaz.
canım maaşlar ayın 5inde yatıyor.kasımın 5 ine daha var.paramı bitirdim. e kurabiye almışken iyisinden ve bol almalı değil mi
ah saç.. saç benim başımın belası yardım eli uzatsanız çok güzel olur aslında ya..
evet evet öyle düşünüyorum en başta kendim ve sonra emre için
Saç modelini bir resimle internetten atsana canım
canım saçımın boyu aşağı yukarı bu şekilde.model de andırıyor.bu saçın kahverengi halini ve uçları katlı olanını düşün
bir de burdakinin fönsüzünü ve elektriklenenini...
umarım anlatabilmişimdir
O zaman direkt kahkül yapmalısın bence. Dediğim gibi bunlar çok basit örnekleri ombrenin canım. Uzayınca da saç sürekli kullanıyorsun dip boyasına gerek olmuyor. Hem de boyasızken özellikle düz saça hafif bir köpüklemeyle çok rahat kullanırsın. Ne kadar güzel giyinirsen giyin havalı bir saç çok önemli bence. Bende kuaför araştırıyorum ombreyi güzel yapacak :)
ama madem pırasa dedin ki benimkiler de pırasadır şekil almaz, kendime düşündüğüm için sana da öneriyorum. Direkt havalı görünüyor renk geçişlerini güzel yapan bir kuafre bir kere yaptırıp sonra uzun süre işlem olmadan kullanacaksın :)
Ne demek canım rica ederim sen bir incele istersen. bende biraz dizi izleyeyim artık. :)
Görüşürüz yine takipteyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?