- 29 Eylül 2014
- 464
- 569
- 128
yukarda yazdım ablacım aslında dert değil dün bu güne birmem gereken kitabı okulda unutunca 2 saat ağladım sonra bu eski sevgili mevzum oldu canım çok sıkıldı daraldım iice çocuk bana yeni sevgilisini nasıl sevdiğini anlattı bide kızma dedi ya dedim kızmadım zaten tamam grüşürüz dedi görüşemeyiz dedim ne değişiksin peki hoşça kal diyo bide ya sinir oldum
Bak tatlım daha da küçüksün sanırım kıyamam üzme kendini. Bırak o daha çocuk anlaşılan bir de sana anlatıyor ballandıra ballandıra.
Şimdi kendin olmak konusunda da açıklayayım canım, mesela olmayan bir kişiliğin hayatın var gibi davranırsın bu kendin olmamak olur. Ama var olan kişiliğinin güçlü yanlarını ortaya koyarsın, karşındakini ölçmek ve gerçekleri görmek için birkaç durumda belli taktikleri uygularsın bunlar kendin olmaktan çıkmanı sağlamaz.
Örnek vereyim şimdi Bir arkadaş olsun bu kişi sürekli mesaj atmak istiyor olsun hoşlandığı kişiye. Mesaj atmadan duramıyor olsun. Sonuç ne olur? O kişi bıkar büyük ihtimalle. Ama bu dediğimiz kızımız biraz kendini törpülerse mesaj atmamalıyım derse ne olur? birsüre sonra bu düzeni oturtur ve karşısındaki kişi bunalmaz, bu sebepten ayrılmaz en azından.
Jasse için de tepkilerini belli ettikçe adamın hoşuna gidiyor. Ama bu tepkileri hissetme demiyorum, sevgili olmadan bunları yansıtması adam için hem çantada keklik imajı yaratacak hem de sonunda "ne hakla" olayına dönecek. Şu an doğru zaman değil tepki vermesi için. Daha aralarında duyguların dışa vurulacağı bir noktaya gelinmemiş.