- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
ah işte.. ofiste öyle olmalısın.bol makyaj,tıkır tıkır topuklar ve düz bilgi. "aaa inanmıyoreeaam ben ensestin ne demek olduğunu yeni öğrendim yea bilmiyodum","işid ne ya adamlar cihat yapıyomuş duydunuz mu","var ya patlıcan kurusunu şöyle şöyle yapıcaksın o zaman çok lezzetli oluyo", "ay indirim görünce yine boşalttım cüzdanı yeaa tolga kesçek beniee",kızlar "instagramınız çekiyo muuaa""ay makyaj yapıcam aynayı tutsana duygu". tamam çok insani ,hiçkimseyi küçümsemiyorum ama bu kadar olmamalı.ben bazı şeyleri çatır çatır konuşabilmeliyim karşımdakiyle.ofisimde çok kaliteli insanlar da var tabi.ama ne yazıkki onlar da tek takılıyorlar kendi hallerinde.
ben iş aralarında kendi ortamımda nasılsa öyle olmak istedim biraz da kendim oldum yani.ama işte arkadaşın sesi çok çıkıyor,çok biliyor damgası yedim sanırım.
Ofiste çatır çatır konuşmak istediğin şeyleri konuşmamanı öneririm kesinlikle, ilk yorumlarda yazmıştım sanırım o modern ortam birden bire ortaçağ karanlığına döner. Sığ tatlı sulardan ayrılma ama çok uzun zamandır ben bu sulardayım hafif ukalalığını kaybetme.