Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Emrenin burcu ne acaba. Seninki neydi canım dediysen kaçırdım ben sanırım.

keşke biraz özet geçeymişiniz...
gözüm yoruldu..

heh işte..bak alpha dişi kurt güzel bir benzetme oldu ve cok uydu.dominantın ofiste bir tek selin abla op.müdürü dışında atarlanmayacağı kimse yok.dedim ya üst yönetimden birinin yeğeni kendini ofisin 2 yöneticiden sonraki adamı sanıyor.hatta bence onlardan da üstün oldugunu düşünüyodur ya neyse.bu karakter benim ofiste böyle çabuk ve rahatça iletişim kurmama gıcık kapmış olabilir.hahha grubu eli geçirip emreyi ordan çekmek!!kahkaha attım
ah işte o ikili muhabbeti oluşturacak bir ortam olsa ah keşke olsa.. o zaman yardırıcam ama..

keşke biraz özet geçeymişiniz...
gözüm yoruldu..

ümitli hanım,keşke becerebilsem.her detayı yazmak istedim.derdimin özeti yok ki maalesef..
benimkilerden çok daha uzun konular buraya yazıldı yuta yuta da okuduk aslında.

Kesinlikle haklısın Viviane ortalıkta o kadar makyaj ve düz bilgi güzeli bolluğu var ki, farklılık kriteri bu herşeyi bilip, bunu normal bir şeymiş gibi gösterebilenine kaydı. Çirkefliği, hırsı ya da duygusallığı saklayabilmek çok büyük erdem yani hele de böyle bir ofis ortamı varsa, bir taşla iki kuş olur.

Son düzenleme:

var ya yemin ederim aman ben bilirim havasına girerek yapmadım.
ne bileyim onun yeniymiş gibi anlattıgı bir video,olay ya da haberi biz yıllar önce arkadaşlarla yalayıp yutmuş üstüne parodi videolar çekmiş insanlarız.
yeni öğrendiği ve ilgisini çeken bir felsefeden ya da asparagastan bahsediyor halbuki onun aksi kanıtlanalı yıl olmuş.ben de sohbete dahil olup iletişim kurma amacıyla ve hatta kendimle haffiten dalga geçerek konuştum bişeyler.
aman sen de çok biliyosun denecek bir karaktere girsem gam yemeyeceğim.

Boğa burcu erkeği olduğunu nasıl anlamadım. Benim çok iyi tanıdığım biriyle aynı davranışlar, arkadaş ortamında aynı sevilmeler, aynı bir ileri iki geri tavırlar ve aynı flört tarzı. Korkuyorum yani birazdan aynı kişi de çıkabilir :)
Ya genellemek istemem ama boğa burcu erkekleri bence hem candan görünüyor hem de ilgi gösterilmesine çok düşkün oluyorlar. Genelde de kadınlarla arkadaş olmayı sosyal ortamlarda kadınlarla olmayı seviyorlar. Yanlış söylyor olabilirim benim birkaç gözlemim sonucu çıkardığım ortak özellikler böyleydi, Özellikle şımarıklık benzeri ama kesinlikle sempatik huylar. Bana öyle denk geldi belki de.

Bunlar biraz da ortam işi ya. Biz de üniv. arkadaşlarıyla birçok konuyu konuşurduk, espriler yada gündem şeylerden çok daha önce haberdar olurduk. Şöyle bir şey oluyor yani mesela tv de bir espri yapılıyor sen diyorsun bu bayatladı, yanındaki kahkahalara boğulmuş. Seninki bilmişlik değil biraz da yeni nesil olman ve arkadaş ortamın nedeniyle bence. Yaşla ve ortamla da ilgili.
Burada geçen bir ark. paylaşımında ekşide yıllar öncesi komik gelen bir kalıp yazmış. Bir baktım kahkahalar beğeniler havada uçusuyor. E hem yaş farkı hem de senin katıldığın ortamlar o espriyi tüketmiş. O yüzden farklılıklar doğal ama bundan anlam cıkarıp seni cok bilmiş diye nitelendirmek sacma bence.

nein jasse, kadını herkesin içinde alt etme, Emre'ye dönüp söyle mesela bunu Emre gerek görürse söylesin ortaya. Esas meydan okuman asli savaşın Emre'yle , kadın ikincil mücadele. Emre'ye istese bile bozulamaz değil mi söylediği şeyin eskidiği farkedilince herkes tarafından, sen yalnızca Emre'ye söylemiştin oklar sana dönerse.

ah işte.. ofiste öyle olmalısın.bol makyaj,tıkır tıkır topuklar ve düz bilgi. "aaa inanmıyoreeaam ben ensestin ne demek olduğunu yeni öğrendim yea bilmiyodum","işid ne ya adamlar cihat yapıyomuş duydunuz mu","var ya patlıcan kurusunu şöyle şöyle yapıcaksın o zaman çok lezzetli oluyo", "ay indirim görünce yine boşalttım cüzdanı yeaa tolga kesçek beniee",kızlar "instagramınız çekiyo muuaa""ay makyaj yapıcam aynayı tutsana duygu". tamam çok insani ,hiçkimseyi küçümsemiyorum ama bu kadar olmamalı.ben bazı şeyleri çatır çatır konuşabilmeliyim karşımdakiyle.ofisimde çok kaliteli insanlar da var tabi.ama ne yazıkki onlar da tek takılıyorlar kendi hallerinde.
ben iş aralarında kendi ortamımda nasılsa öyle olmak istedim biraz da kendim oldum yani.ama işte arkadaşın sesi çok çıkıyor,çok biliyor damgası yedim sanırım.

hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlamadım ama bence sizin ondan hoşlandığınızı anladı ve sizi yokluyor.belli etmemeye çalışıyormuşsunuz ama böyle şeyler genelde anlaşılır.mesela ben de birini seviyorum ve utandığım için elimden geldiğince belli etmemeye çalışıyordum ama bazı arkadaşlarım onlara bu konudan bahsetmememe rağmen "sen x'i seviyorsun değil mi?" falan diyorlardı.gerçi bu x bana anladığını gösteren bir davranışta bulunmadı ama başkaları anladıysa belki o da anlamıştır diye düşünüyorum bazen.
ya da bir önceki yorumumda da yazdığım gibi sıcakkanlı bir insan olduğu için öyle davranıyordur.

sana başka burç gibi mi geldi canım?
evet evet yazdıkların emreyle örtüşüyor.. yoksa??
viviane ne düşünüyorsun,sence benden hoşlanıyor mu?
yoksa ilgimin farkında ve ilgi görmekten mi hoşlanıyor sadece..
çok net sordum biliyorum ama...

çok güzel özetlemişsin.
aynen öyle ortamda tüketilmiş şeyler karşına gelince istemsiz "aa bir dakka ama..." diyorsun.deyince de şöyle bir göz süzmeler,sen naptıgını sanıyorsun bakışları..
kaldı ki dominant ya benimle yaşıt ya da 1 yaş küçük bile olabilir.

İnsanlar ilgiden hoşlanırlar tamam da ben şunu da çok gördüm, kızı beğemiyorsa zerre hoşlanmıyorsa köşe bucak kaçan ve yüzyüze dahi gelmeyen erkekler. Bence seni beğeniyor. Senden etkileniyor ve bu bence hoşlanmak demek. Hoşlanmayı erkekler bizim kadar geniş çaplı almıyorlar canım. Biz biraz daha geniş görüyoruz. Onlara göre hoş kız, beğeniyorum anlamında ve bence bu anlamda evet.

sırf sıcakkanlı olmaktan biraz daha ileri davrandığını düşünüyorum.çikolata hanım bilrsiniz," kadınlar hisseder".
ilk yorumunuzla paralel düşünüyorum.ondan hoşlandığımı farketti bence de..ama işte ben onu anlayamıyorum.sonumuz ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…