Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Bak tatlım daha da küçüksün sanırım kıyamam üzme kendini. Bırak o daha çocuk anlaşılan bir de sana anlatıyor ballandıra ballandıra.
Şimdi kendin olmak konusunda da açıklayayım canım, mesela olmayan bir kişiliğin hayatın var gibi davranırsın bu kendin olmamak olur. Ama var olan kişiliğinin güçlü yanlarını ortaya koyarsın, karşındakini ölçmek ve gerçekleri görmek için birkaç durumda belli taktikleri uygularsın bunlar kendin olmaktan çıkmanı sağlamaz.
Örnek vereyim şimdi Bir arkadaş olsun bu kişi sürekli mesaj atmak istiyor olsun hoşlandığı kişiye. Mesaj atmadan duramıyor olsun. Sonuç ne olur? O kişi bıkar büyük ihtimalle. Ama bu dediğimiz kızımız biraz kendini törpülerse mesaj atmamalıyım derse ne olur? birsüre sonra bu düzeni oturtur ve karşısındaki kişi bunalmaz, bu sebepten ayrılmaz en azından.

Jasse için de tepkilerini belli ettikçe adamın hoşuna gidiyor. Ama bu tepkileri hissetme demiyorum, sevgili olmadan bunları yansıtması adam için hem çantada keklik imajı yaratacak hem de sonunda "ne hakla" olayına dönecek. Şu an doğru zaman değil tepki vermesi için. Daha aralarında duyguların dışa vurulacağı bir noktaya gelinmemiş.

Organizasyna kadar emrenin ortamiyla da arani sicak tutmus ol ki o wakte kadar bi adim atmazsa bile birlikte gecirilen zamani attirmis olursn.bir de onun her hareketine uzulsen dahi belli etme telefona saril lawaboya git birini ara ama seni o an toparlayack bir sey yap..kimseye de caktrma:)yalniz sen de iyi duyuyormussun her seyi:)

ya onu takmıyorum ki zaten ama sanıırm onda davranış bozukluğu vardı cidden yani şimdi 3 gün önce mesaj atıyo nasılsın diye dedim kimsin ben işte ......... hıı dedim az muhabbet ettik gitti sonra kızma bana dedi yine dedim ne kızıcam bir daha konuştuk seni seviyorum diyip kapattı yarın sordum amacın neydi arakdaşımsın mutlu ol istedim hımm dedim ben zaten mutluyum bide biz çıkarken işte ben üniye gidicem yok orda başkasını seversem vs vs vs farklı şehirlerdeydik zaten farklı şehirlerde olduğumuz için çıkmıştım bu günde işte sevgilim kızıyo başkasıyla konuşmama dedimki saf desen hiç konuşmazdım Allah mutlu mesut etsin az önce yazdıklarım cidden karakter bozukluğu var bide doğal olmakla ilgili dediklerinizi anladım bencede jess ablada yapsın bunları zaten bir gün bende yapacam

Şimdi neler neler duyar, aslında güzel bir dönem de sonu da güzel olursa tabii :)

Öncelikle yorumlarından çok keyif alıyorum,akşamları benimle bu derdi paylaşanlardan birisi olduğun için çok teşekkür ederim viviane.
aslında arkadaş grubu evet güzel olabilir eğlenceli de olabilir.şayet bu dominant hatun olmazsa..çünkü onu sevmedim sanırım o da benden hoşlanmadı.genel müdür yardımcısının yeğeni,kendini ofisin sahibi sanıyor biraz.gıcık oldum bazı davranışlarına.bazen emreye bşey diyecek oldugumda bunun da kulak kesildiğini farkediyorum.içten içe bana bu kim oluyor daha yeni geldi benim arkadaşıma mı yazıyor diye gıcık da olacak olabilir bana anlarsa.
emrenin istediği herşeyi elde etmiş birisi olması yüksek ihtimal.zira tek cocuk ve ailesi de varlıklılar anladıgım kadarıyla.birlikte tuttuğumuz nöbette biraz ailesinden bahsetmişti.yakışıklı da kendisi.kendine güveniyor bence.
birşey diyeyim mi?olabileceğim en bakımlı halimde takılmaya çalışıyorum ofiste.inan hergün aynı seyleri giymeyeyim diye maaşlarımı çar çur ediyorum kıyafetlere para bayılmaktan.güzel giyindiğimi düşünüyorum,makyajım da yerindedir he bak saçımı hiç beceremiyorum saldım zaten kendi haline onu.sürekli gülümsüyorum.bazen ofise girerken emre dönüp bana baktıgında yüzüne bakıp gülümsüyorum öyle ki bazen şaşırıp bişey mi oldu anlamında kafasını sallıyor..

emrenin ortamıyla aran nasıl dersen, 1 tanesi dominant hatun sağlam yerden torpilli.saçma sapan konuşmaları var.hiç sevmiyorum.1 tanesi sevimli bir kız bana da yaklaşıyor arada konuşuyor.1 tanesi de konuşuyor ama mesafeli yine de.
emre zaten malum... benim kendi ekibimdeki hatunlar da evli zaten pfff...
son taktik hoşuma gitti yalnız.hatta aklıma şey geldi arada telefonum çalmış gibi yapıp yerimden kalkıp konuşuyomuş gibi yapmak..kiminle konuşuyor bu havası yaratmak hahhaha
duyuyorum kız,masalarımızı karşılıklı arada yarım bir paravan var.tam göz mesafesinde.arada başını hafif kaldırır masama kaçamak bir bakış atar sonra eğilir.bazen yine başını kaldırır ama gözleri ekrana bakıyor olur.e benim algılar zaten açık..duyuyorum valla duyuyorum.

viviane son yazdıklarını tam anlamadım. sence ben su an bu paragraftaki hangi yazdıklarından davranıyorum?

Canım rica ederim iki dertleşiyoruz şurada :)
Bu dediğin kadın evli mi peki? Bekar olanlardan değil miydi bu kadın? Onun da Emre'de gözü olmasın bi an düşünmedim değil. Saçını önerim balık sırtı yapman, hafif dağınık balık sırtı hem moda hem de her saçta güzel duruyor, doğal duruyor. Hiç uğraşma başka bir şey yapacağım diye. Saçların ne renk bu arada ve boyu?

İşte o gülümsemeler şaşırtıyor gördüğün gibi. Dengesini bozup aklında bir karmaşa oluşturmak çok işe yarıyor denendi onaylandı
Parfüme de dikkat et bu arada. Ben çok pembe dizi izledim zamanında bir de arkadaşlarım sağolsunlar, o yüzden bu kadar oyunlar kaçıp kovalamacalar konusunda yorum yapıyorum :)

Bir gün işe giderken kurabiye falan al herkese ikram et bence. Böylelikle düzenlenen bir organizasyona seni de çağırmaları için sebep üretmiş olursun. Hani insanlarda karşılık verme duygusuu dürtmek lazım arada. Kendin bir şeyler yapıp şöyle ikramlık götürsen de olur. Çok meraklı modda değil de, kendime getirdim sizlere de ikram edeyim modunda. Hoş olur bence.

viviane son yazdıklarını tam anlamadım. sence ben su an bu paragraftaki hangi yazdıklarından davranıyorum?
Yüzün bozulmuş mesela heykel gibi baktım dedin ya Jasse ondan bahsetmiştim, hani yüzünden duyguları anlaşılan biriyim demiştin. Bunu da mümkün olduğunca gizlemelisin manasında. Diğer yazdıklarım diğer arkadaş içindi. Kendin olmak konusundaydı canım.

ah canım..saçlarım pırasa düzlüğünde benim.yıllardır bu dertten muzdaribim.çok yumuşak,sımsıkı lastikten başka toka tutmaz aşağı kayıyor tokalar.saçlarım omuzlarımdan 4-5 cm kadar aşağıda uzunluğu ve biraz olsun düzlüğünden kurtulmak için katlı kestirdim.o yüzden bişeyler yapsam anında çıkışıyor bi de hiç beceremyorum örmeyi balık sırtını falan.kahverengi saçlarımın rengi.topuz tokası aldım topuz yapmak için daha 1 saat sonra küçük saçlar cıkıştı da cıkıştı toka falan ortaya çıktı..parfüme de dikkat etmeye çalışıyorum :)
hmm..bu kurabiye fikri güzel aslında.yapabilirim bak böyle bişey onların ekibine dahil olabilmek için şimdilik en sağlam bahanem kurabiye olur herhalde :)

Viviane nin kurabiye önerisi çok hariga öneri bence.

ayrıca derya ile ne kadar konuşsan Emre nin mangal sevdiğini öğrenemezdin böyle ufak tefek detaylar muhabbet renklendirmede çok işe yarar. Sırf torrent programı kullanabiliyorum diye az göz parlatmadım, zor bir şey mi hayır, saç yapamazdım ama muhabbet konusu oldukça saça da kimse bakmaz. Saç önemli o ayrı, diğer kadınlar, örneğin o dominant kadınlı grup için mesela. Bir gün o ortamda lafın alayla geçse, olaylar kötüye evrilir.

Şimdi neler neler duyar, aslında güzel bir dönem de sonu da güzel olursa tabii :)

bazen iş yapamıyorum dinlemekten
evet,evet yüzümden duygularımın okunmasına acil bir çare bulmam gerekiyor.heykelden kastım aslında ifadesiz tutmaya çalıştım suratımı ama becerebildim mi bilmiyorum.
Anladım canım şimdi. :)

Evet kendin kendini sevdirmen lazım biraz da:)
Bak bir yandan da tv açık, şu an medcezirde kız yamanla konusmak için kamera açıyor ama amuda kalkmış, göğüsler fora, adam nasıl konuşmasın değil mi ama :)
Şaka bir yana hayatta da böyle işte. Sen hanım hanımcık uğraşırken biri gelip bir yerleri foralayıp adamı kapmaması için o gruba ufaktan ufaktan dahil olman lazım. Başkaları böyle oturup günlerce, haftalarca düzgün ilişki kurma peşinde koşmuyor ki.
Seninki de direkt hedef adamlardan yani :)
Biraz eğlen, için açılsın diye verdim örneği :) Kurabiye ve fotoğraf fikrini gerçekleştirilecekler listesine aldın o zaman?

buluşmak için sözleştiği arkadaşı ikinizin de ortak arkadaşı değilse sizi davet etmemesi normal, etseydi de laf olsun diye etmiş olurdu.yabancı biri varken(emre'ye yabancı değilsiniz ama arkadaşına yabancıysanız yani) sizin gitmeniz durumunda rahat rahat konuşamazlardı zaten, ben olsam ben de o zaman davet etmezdim sanırım.onun dışındaa hoşlanıyor da olabilir ama siz zaten sıcakkanlı bir insan olduğunu ve oradaki öbür kadınlara da yakın davrandığını söylüyorsunuz o yüzden öyle davranıyor da olabilir.biraz daha gözlemleyin.henüz öbür sayfaları okumadım, o yüzden atladığım şeyler olabilir.

sorma bazen çok gözümü karartma cesaretim geliyor.hepsini yapsam sonra çok pişman olurum kelebekcim okudun mu bilmiyorum bugün bir ara nerdeyse asrın hatasını yapıyodum...
yahu şu emreyle bir daha nöbetteki gibi oturup sohbet etme imkanı olsa bence daha farklı olacak.spor çok ortak bir konumuz mesela.of ama işte farklı projelerde oldugumuz için iş dışında başka şeylerden sohbet etmeye çalışmak direk dikkat çekiyor umarım anlatabilmişimdir.sırf bu yüzden bakışmak durumundayım işte pff..
hmm..bak son cümlen beni de düşündürdü.ben biraz deli dolu biriyim aslında,yarı üniv.öğrencisi kafası ve hareketleri de var ve hele de gönlümde güzel duygularım varsa enerjim bir yükseliyorki sorma..bazen kendimi kontrol edemediğim oluyor ardı ardına dilbere espriler falan.bakın arkadaşlar yanlış anlamayın beni ama genel kültürüme güvenirim,güncel olayları cok takip ederim herbişeyden az da olsa haberim vardır."oha sen onu nerden biliyosun, sen nerden hatırlıyosun" u cok duymuşumdur insanlardan..işyerinde bu dominant hatunun yanında da sohbetlere bilgilerimi kullanarak katılmaya çalıştıgım oldu.bigün bana ne dese begenirsin bu dominant hatun; senin sesin çok çıkıyor, ay bayan herşeyi bilen.." falan dedi.güya bana şaka yapıyor ama bence aba altından sopa gösterdi..
belki de aralarında şu muhabbeti yapmıştır hakkımda bu jasse de yeni geldi ama herşeye atlıyor veya amma çok bilmiş ya da çok konuşuyor yeni geldi bişeylerin içine hemen kendini de sokuyo falan vs. diye dedikodumu yapmış olabilir..

Son düzenleme:

ah çikolatam..sıkılma ne olur ama ilk baştaki hikayemi ve sanırım 14.ya da 15. sayfadan itibaren gelişmeleri yazıyorum ufak ufak.. eğer bakarsan sonra bu yorumun aynı olur mu acaba yine

canım bir yerde sormuşsun ama kaçırdım dominant evli mi diye..
yok canım bekar ama sevgilisi var hatta bi keresinde müstakbel kaynanasından nefret ettiğini falan söylemişti.bugün de sevgilisinin hediye ettiği alyansla geldi falan..emreyi arkadaş olarak görüyo bence ama hani kardeşi gibi koruma içgüdüsü olabilir bilmiyorum.
benim adam hedef canım biliyorum.başka departmanlardan hatunlar geliyo mesela projeleriyle ilgili emreye danışmaları gerektiğinde.hemen emreye bir ilgiler bir espriler.. benim suratım tebessümlü oluyo bakarsa diye.ama tabi içimden saydırıyorum.o da onlara normal cevaplar veriyo ama yine de gülüyor yani onlara karşı.
medceziri izlemedim ama ne demek istediğini anladım.bu konuda da kendime güvenim var(dı)..
offf ben fena bir işe kalkıştım baştan çok güvendim kendime vs ama... du bakali nolcek..
bu arada kesinlikle listeme aldım ve whatsupa böyle trekking günlerimden kalan kalabalık bir fotomu koydum bahsettiğin tarzda.
maaşlar yatsın ilk işim ofise kurabiye ısmarlamak

Son düzenleme:

Hmmm bak o zaman işler olumlu yöne çok güzel değişir içten içe dediğin gibiysen genel kültür konusunda - sen de yanlış anlama sakın sanal ortam tanımıyoruz birbirimizi - bence şansın acayip yükselir. Bence de şaka yapmamış dediğin gibi alpha dişi kurt olarak sınır çizmiş aklınca, o grubu ele geçir Emre senin olsun denilmez belki ama Emre'nin ilgisini oradan ikili muhabbet yoluyla kaydırırsan çok daha rahat edersin, onlara yaklaşımın Emre'nin yanında her zaman olumlu olduğu sürece de hiç bir sorun çıkmaz dedikodu konusunda. Emre ne düşünecek ki bir tarafta cici, munis jasse diğer tarafta manasızca onu eleştirenler, aklın yolu bir, haklının yanında olayım..

Önemli olan asrın hatasını yapmamış olman, resetle hemen o anı, iş olana kadar da aynı şekilde devam et. Neyseki yapmadım deyip kendini yeme günleri değil bu günler, her gün strateji, plan, taktik.

Son düzenleme:
@safkelebek masum cici ve akıllı kız olayına inanıyorum ben ya.. Cidden böyle yani. Milletin bir şey demesine fırsat vermeyeceksin. Çirkef, hırslı yada duygusal yaftasını bir yedin mi toparlayamazsın. Her şeyi bilen kız modu da iyi bence. Hem çekici duruyor hem iddialı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…