Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Bu resim işini mutlaka yap derim. Çünkü bu ister istemez ilgisini çekecektir. Daha ortada bir şey yokken böyle havalara giriyorsa sende havalara girmelisin. Köşesine çekilmiş onu bekleyen kız imajını bir an önce silmen lazım. Her ne kadar öyle görünmediğini düşünsen de o bu kanıya varmış bence. Yoksa kimse sinyal almadığı birine onun sana yazdığı gibi bir mesaj yazmaz espri de olsa.

hergün görmek de iyi bişey değil canım beklenti acaip yükseliyo bu sefer de,bişey olmayınca hergün üzgün ayrılıyorum ofisten.
o tarz bir foto arıyorum şimdi bakıcam bakalım

son durum ne bilmiyorum ama sana kur yapmış bence ve o dilberde sizi anlamış yardım etmeye çalışıyo

Yaa yol acma gibi dusunme ki oyle anlasilmasin.isle ilgili bi konuda mecburi mesaj attin o kadar:)
Hemm bu arada is terinde erkek arkadaslarinin sayisini arttir cok samimi olma ki yanlis anlamasin onlar ama emrenin de pacasi tutussun biraz..yani seni bekleten olmasinnn aksine sana ulasma konusunda telasa dussun..

Yapıcam yapıcam.eski taşınabilir usbimi açıcam şimdi araştırıcam çnkü benim de güzel çıkmış olmam lazım değil mi
hmm,o mesaj da beni mi yokladı sence? benim de verdiğim cevaba bakınca emin oldu..
bu arada bişey itiraf edicem viviane.şimdi kendime kızıyorum ama bugün büyük bir hata yapıyordum az daha.
şöyle ki, dediğim gibi bugün çok gergindi.onun o kötü enerjisinden ben de etkilendim hatta bir ara o kadar cok bunaldım ki.bi ara çok yoğun şekilde içimden birlikte beşiktaşa geçip bişeyler içme,sohbet etme isteği geçti.
hatta kendim bunu laf arasında ona söyleyebilmek için yollar aramaya başladım.bunu düşünürken bile içimde büyük bir heyecan vardı.bir yandan da kendime oha senin gibi pısırık bir tip bir çocuga çıkma teklif etmiş olacak şimdi saçmalama falan diyorum..ama onu tanıma isteğim galip geldi.whatsup ı açtım.onun bana dün durup dururken kalkıp masama gelip napıyosun diye sormasından cesaret alarak "emre napıyosun" yazmaya karar verdim.tam yazarken telefonla konuştugunu farkettim."birine saat 8 de orda olurum" diyordu.gerisin geri mesajımı silip kulak kabarttım.
bu arada şu bilgiyi vereyim;bizim ofis için de farklı birkaç çalışma grubu var.hepimiz aynı yerdeyiz ama her grubun kendi projesi var.herneyse emrenin aynı proje arkadaşları da 3 hatun.3 ünün de sevgilisi var neyse.bunlar iş çıkışı beraber takılıyolar bazen anladıgım kadarıyla.bu grupta oldukça dominant bir hatun var.bu dominant hatun emreye dönüp bi ara nereye gidelim taksime mi geçelim beşiktaş mı ne dersiniz diye sordu.anladım ki bunlar bir yere gidecek.bunlar beraber aralarında konuşmaya başladılar.ben de saf saf bizimkilere hatta bana da sorarlar diye bekliyorum.soran olmadı tabi.anladım bunlar 4 ü gidecek.giderken emre önden cıkıp siz inersiniz ben aşağıda bekliyorum dedi.mideme yumruk yemiş gibi oldum bi de kıskandım ki sormayın..sonra biz deryayla indik baktım bunlaraşağıda inmişler sigara tüttürüyorlar.giderken emreye kısa fakat heykel gibi bir suratla baktım.az daha çok salakça bir duruma düşecektim..

Son düzenleme:

Kahretsin bizim departmanda kadınlar klübü resmen.3 erkek daha var ama onlar da evli

canım niye özür diliyosun
farklı bakış açılarına ihtiyacım var o yzden okuyup yorumlar mısın demek istedim
tamam şimdi hemen bakıyorum bu gün kötü günüm başıma gelmeyen kalmadı -_- ondan herkesi ters anlıyorum kusura bakma

İyi ki hiçbir şey dememişsin. Senin de her kadın gibi iniş çıkışların oluyor. Ama en iyisi böyle anne iç güdüsüyle onu sarıp sarmalama hissini göz ardı etmek. Gerekirse telefondan bulmaca çözmek ama oralı olmamak.
Bence onlar bir grup olmuşlar, takılıyorlar yani. Telefon konuşmasına bakarak acaba dışarıdan birini mi davet etti aynı gruba dışarıda takılmak için?
Aynı iş yerindeki kişilerle telefonda konuşuyor mu yada?
Burası önemli bence canım.

şimdi erkekler hep çocuk ebnde çocuğum ondan şöyle diye bilirim biz şimdi yanmi ben hoşlandığım çocuğun karşındaa aynı böyle bağıra bağıra yok ben bekarım yda işte onun şunu böyle kanka boşver filan diyip ilgisini çekmeye çalışıyorum bu olabilir şu mesajıda veriyo olabilir bekar adamım yaparım bekar olmasam yapmam bekar adamım lafının altını çizmiş ama herşeyin ilacı zaman gerçekten zamana bırak akışına bırak kendin ol kendin çünkü o sana aşık olsun olcaksa onun hoşuna uyan kız profiline gitme bence

Ah canım benim biraz kuralına göre oynamak olur bir şeyler yaparsa. Kendin ol dediğin profilde kız üzgün, kenarda bekleyen, adamın dalgalarına hoşbeşine bozulan kız modunda kalıyor. Kendi olup duygularını dışa vurursa olacağı en fazla adamın ilgiden hoşlanıp onu arada bırakması, çantada keklik olarak görmesi olur bence.
Daha önce de demiştim artık ahu gözlere vurulup peşinden koşmuyor erkekler. Biraz çekişmeli olsun, aşk olsun heyecan olsun istiyorlar. Hele bir de eli yüzü düzgün bir tipse..

hem de ne iniş çıkışlar..anne iç güdüsü değil, direk hoşlantı hisleri benimkisi..ellerini tutmak istiyorum mesela..
şu organizasyonu iple çekiyorum,acaba birşey olur mu..
evet bence de bayağı arkadaş grubu ve takılıyorlar.e 3 senedir aynı ekiplermiş.
canım ben şöyle anladım bizim çıkışımız saat 6 akşam.bu 1-2 saat ekibiyle takılıp sonra da telefondaki kişinin yanına geçecek gibi anladım;
Telefonda kiminle konuştugunu anlayamadım.ama emrenin çok fazla abi,kanka,kuzen çevresi var anladığım kadarıyla.(faceten açık olan fotolarına baktıgımda kalabalık bir erkek grubu gördüm biçok fotoda).
bi keresinde işle alakalı onun bilgisayarında bişeylere bakarken telefonu çaldı baktım bilmem ne abi diye birisi arıyor.biraz konuştu gelirim abi siz hazırlayın falan dedi.ben hiçbişey demedim kapatınca direk bana açıklama yaptı arayanın çok samimi bir abisi oldugunu,2 kat üstünde oturan komşusu oldugunu,et yemeği çok sevdiği için bu abinin sık sık kendisine mangal yaptıgını filan anlatmıştı.o yüzden bu akşam çalan telefon hakkında bilmiyorum bir kadın falan olamaz herhalde :)

17 yaşında olan tek sevgili olmuş olan onla 3 hafta süren bu gün o tek sevgilisinin yeni kız arkadaşını nasıl sevdiiğini dinlmeiş olan benin yorumu o zaman bütün bunlar ekndim olduğumdan başımammı geldi ya cidden anlamıyorum ama kendi olsun diye şundan dedim bi ilişki olursa çocuk bi hayale aşık oldum demesin diye dedim kötü amacım yoktu

hayırdır canım,neyin var? noldu?
yukarda yazdım ablacım aslında dert değil dün bu güne birmem gereken kitabı okulda unutunca 2 saat ağladım sonra bu eski sevgili mevzum oldu canım çok sıkıldı daraldım iice çocuk bana yeni sevgilisini nasıl sevdiğini anlattı bide kızma dedi ya dedim kızmadım zaten tamam grüşürüz dedi görüşemeyiz dedim ne değişiksin peki hoşça kal diyo bide ya sinir oldum

Aslında bu çocuk sana aşık olursa arkadaş grubu falan bildiğin eğlenceli hareketli bir ilişkiniz olur, tadında bırakırsa tabii bu arkadaşlıkları.
Bence gerçekten istediği birçok şeyi elde etmiş bir hal var adamın üstünde. Hani ben istersem jasseyle olur gibilerde. Şu fotoğraf işini halledip gerçekten olduğundan daha bakımlı ve güler yüzlü olman onu şaşırtır diye düşünüyorum. Seni elde etmenin zor olduğu mesajını alsın. Bir de bozulsan da sakın tepki verme derim. O tepkileri verdiğin an bütün bu yarattığın güçlü ve onun peşinde olmayan imajı bozmuş olursun.
Benim çok arkadaşım var bu durumu yaşayan. Bu durumun tek çıkışı sonuçta güçlü görünüp gerçekten takmamış bir profille iş arkadaşlığını devam ettirmek, yada gerçek niyetini ve ilgisini görmüş olup bir ilişkiye başlamak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…