okuduuumrica etsem sonlara doğru olan gelişmeleri de okusanız
Bende konuyu okurken oraya takildim. Ben olsam asla guvenip soyleyemezdim cunku sizden once beraber calisiyolarmis bu samimiyet vardir yuksek ihtimal emreye soyledigini dusunuyorum deryanin.. ama emrenin lafinda bi sikinti yok bence ya hafiften sizi kiskandirmak istedi yada bi mesaj verdi sanirim bende olsam emrenin yerinde hemen hemen o sekil bi cevap verirdim hoslandigim kisi yakinimdaysa
okuduuum
öncelikle ilk günleriniz bunlar ve bunun için fazla önemsiyorsun önemsediğini çaktırmadan tatlı tatlı cilveleşmeye devam
ama kesin olacak diye şartlama kendini
neden dersen sen ne kadar önemser ve üstüne düşersen çocuk kendini geri çekecek ...bence...
ve çocuk sendne hoşlanıyor , erkekler öyledir yani çapkın gözükmeyi severler öyle olsalar da olmasalar da o yüzden dersanedeki kızlar falan fistan sallama o lafları...
ve lütfen şu 3.kişiye daha bir şey anlatma
eğer kendi gelip sorarsa da konuyu kapat ilgilenmiyormuş gibi yap..çünkü her an bir lafıyla aranızı bozabilir ki açıkçası bana çok güvenlilr gelmedi neden dersen o kadar söyleme şekli var onu ima eden ama seni tam da üzebilecek şekilde söylemiş..bence tabi..
öyle...
çocuk kesin değil...o yüzden şartlama ama var bir şeyler :)
konuştuğunu sanmıyorumİşte tam bu belirsizlik durumları.ilgileniyor gibi ilgilenmyor gibi,hoşlanıyor gibi hoşlanmıyor gibi..
derya abladan şüphe ettim valla bu akşam ya.bana niye öyle dediği ile ilgili bir sürü cevap geliyo aklıma.. acaba emreyle mi konuştu?konuştuysa ne zaman konuştu?yoksa kendisi emreden benim bahsettiğim gibi bişey göremediği ya da tanıdıgı için öyle olacagını mı düşündü yoksa beni ona layık görmüyor mu.. kafamda deli sorular.
bikaç gün izlemeye aldım ve radarlarımı daha çok açıcam.yarın kritik bir gün olacak gibime geliyor.
yarina baglama:)adamda war kipirtilar ama dilegimiz onun bu hislerinde tutarlilik gostermesi yoksa sewsin sewmesin dusuncesinin pesinde olma:)yaa derya olayini hallet yeterli bence:)İşte tam bu belirsizlik durumları.ilgileniyor gibi ilgilenmyor gibi,hoşlanıyor gibi hoşlanmıyor gibi..
derya abladan şüphe ettim valla bu akşam ya.bana niye öyle dediği ile ilgili bir sürü cevap geliyo aklıma.. acaba emreyle mi konuştu?konuştuysa ne zaman konuştu?yoksa kendisi emreden benim bahsettiğim gibi bişey göremediği ya da tanıdıgı için öyle olacagını mı düşündü yoksa beni ona layık görmüyor mu.. kafamda deli sorular.
bikaç gün izlemeye aldım ve radarlarımı daha çok açıcam.yarın kritik bir gün olacak gibime geliyor.
Vallahi ne yalan söyleyim bana hiç tekin gelmedi Emre. Birkere hoşlanan adam davranışları değil de bunlar sanki "benden hoşlandığının farkkndayım güzelim ve senle uğraşmak hoşuma gidiyor" davranışları gibi. Ve 3. Kişinin yorumu da bence sana karşı bir mesaj içeriyordu dikkate alman gereken
ne kadar lakayıt bir adam ıyyy hiç sevmem
erkek dediğinin bir ağırlığı olur ben bu şahsiyette zerresini göremedim
işte bugünkü olanlardan bu akşam buraya gelişmeleri yazana kadar geçen süreçteki sinirimin,hayalkırıklığımın,öfkemin sebebi buydu.çünkü ilk anda aklıma bu ihtimal geldi.Dedimki nasıl bu kadar suratımın asık olmasını emreye yorabiliyor?ben evet deyince bişeyleri yanlış anladıgın için kendne kızıyorsun değil mi ne demekki?..demekki benim yanlış anladıgımı emrenin öyle bişey yapmayacagını düşünüyor..aslında öncesinde şuna mı kızdın noldu buna mı diye başka şeyler sordu bana ama formalite oldugunu düşünüyorum.
Tekrar tekrar düşününce bana deryanın bir bildiği varmış gibi geliyor.Acaba emreyle konuştu mu..
ama yok deryaya hiçbir şey dememeye kararlıyım.kendim çözücem bu meseleyi iyi ya da kötü..
Jasse derya konusunu hallettinn mi??wee war miydi bugun gelisme:)
Canım son gelişmeleri okudum. Bence plan yapmalısın. Derya arada laf taşıyor mu anlamak için ortaya yem at.
Şöyle diyebilirsin "Dün sen konuşunca daha iyi anladım, emre yaramaz bi adam, bu mesajlar falan ucu açık mesajlar, ben bunlardan hoşlanmıyorum, net olması lazım bir adamın, ergen hareketler bunlar biraz, beni de yanlış anlamaya itti, erken gördüğüm iyi oldu teşekkür ederim sende dün onaylayınca daha iyi fark ettim"
Bunu dersen ne olacak biliyor musun? Eğer Emre'ye bunu söylerse anında anlayacaksın. Çünkü bu adam anladığım kadarıyla hem tipi hem de yapısı gereği popüler ve beğenilmeyi seven biri. O zaman bu laf ona batacaktır. Hem de Derya ne yapıyor anlamış olursun.
Böylelikle artık sende burnum düşse yerden almam moduna sokarsın kendini, hani onu çocuksu buluyor, olgun birinden hoşlanan bir tip olursun. Şöyle bir incelemiş, vazgeçmiş olursun. Emin ol sen vazgeçersen o daha çok ister, kendini sana ben erkeğim moduna girip kanıtlamaya çalışır. Bu benim emin olmam gerçi ama bu işlerde biraz böyle gibi geliyor yani.
Canım dün yazsaydın keşke, bu sabah deryayı ekarte ettiğimi düşünüyorum.
Şayet lafını tekrar açarsa bunu söyleyebilirim aslında..
Emreyi anlamayı kendim herseyden önce istiyorum.
Ben aslında deryanın onunla konuşmadıgını düşünüyorum ama herşey olabilir..
offf ...
Tahmin edebiliyorum ama en azindan gorebiliyorsun:)saka bi yana bugun bir seyler olsaydi haftasonu plan yapip gorusebilirdiniz..ama belki de sindire sindire baslamaniz daha iyi olur:)derya konusunu hallettim sabah sordu bana dün konuşamadık falan dedi.
ben de aman boşver bence ne yapmak istediğini bilmiyor belki ben yanlış anladım dedim geçtim
bugün pek bir gelişme olmadı.Emrenin bugün çok işi vardı sanırım.Gözlerini bilgisayardan kaldırmadı,kulağına telefon yapışıktı adeta.sürekli firmalarla görüştü. ikide bir koordinatörün odasına girip çıktı biraz da gergindi. o öyle bir enerjideyken ben de pek bakmadım onun da fazla baktığını görmedim.çok sıkıcıydı bugün
kesinlikle katiliyorumm boylelikle emrenin gozune daha cekici gorunursunn..hem de seni merak eder vee meraki ilgiye donusur ki bu pazartesi gunune yansir bence:)Bence şimdi çok mutlu pozu verme zamanı. Kendi arkadaşın kuzenin falan varsa (erkek) beraber çekilmiş bir foto koy instagramın falan varsa, yada whatsapp fotosu olarak ama buna dikkat et yalnız bir erkekle sen değil de yanınızda başkaları da varken.
Nasıl anlatsam böyle bir topluluk olsun ama sen bir erkekle yanyana ol. Varsa tabii öyle bir foto süper olur.
İnan hiçbir şey hissetmiyor da olsa merak edecektir, çünkü bence senin ona ilgi duyduğunu düşünüyor. Kimse ilgiyi kaybetmek istemez. Ama aynı zamanda iş yerinde de mutlu görün, ona hal hatır sor. Kafası karışsın.
Bence şimdi çok mutlu pozu verme zamanı. Kendi arkadaşın kuzenin falan varsa (erkek) beraber çekilmiş bir foto koy instagramın falan varsa, yada whatsapp fotosu olarak ama buna dikkat et yalnız bir erkekle sen değil de yanınızda başkaları da varken.
Nasıl anlatsam böyle bir topluluk olsun ama sen bir erkekle yanyana ol. Varsa tabii öyle bir foto süper olur.
İnan hiçbir şey hissetmiyor da olsa merak edecektir, çünkü bence senin ona ilgi duyduğunu düşünüyor. Kimse ilgiyi kaybetmek istemez. Ama aynı zamanda iş yerinde de mutlu görün, ona hal hatır sor. Kafası karışsın.
yBence şimdi çok mutlu pozu verme zamanı. Kendi arkadaşın kuzenin falan varsa (erkek) beraber çekilmiş bir foto koy instagramın falan varsa, yada whatsapp fotosu olarak ama buna dikkat et yalnız bir erkekle sen değil de yanınızda başkaları da varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?