canım kendine sure ver. zaten doğumdan sonar bir sene içinde vücutun eski sağlığına kavuşabilecek. yani bunu kendine Kabul ettir. bir sene sonar kilo vermeye başlayacağım de. bebeğinde yaşına gelmiş olacak. sütten kesme zamanı filanda olacak. o zaman kilo veririm de. ben 3. doğum da böyle düşündüm. 86 kiloydum. bacaklarım yapışık yürüyordum. eşimin dalga geçmelerine ragmen aldırmadım. bir sene sonar once şekeri kestim. abur cuburu kestim. kahvede kremayı,süt tozunu kestim. ek olarak zayıflatıcı bitki çaylarına başladım. Sabah kahvaltımı yaptım, öğlen en kalorili yiyeceklerle tıkabasa doydum. akşam bazen çorba ile geçiştirdim bazen hiç bir şey yemedim. tüm gün gerekli şeyleri tükettim için akşam açlıktan ölmem ya dedim. sonar kilo vermeye başladım. bir kaç ayda 75'e düştüm. aldığım kıyafetler aşırı büyük gelmeye başladı. bu ara yine kilo vermeye başladım. grip oldum yemek yiyemedim şuan hala midem yemek istemiyor. iki öğün kafi geliyor. vitamin alıyorum. geçen kan testi yaptırdım tüm değerlerim iyi çıktı. çünkü gün içinde aç kalmıyorum. akşamları ise aç yatmaya alışığım. böylece hızla zayıfladım. herkes tabi şok oldu. nasıl böyle fit oldun diye. ama sabır ve kararlı olmak önemli. kendi kendinden nefret ederek olmaz. kendini kiloloda olsan sev kardeşim. bunlar basit ve halledilecek şeyler. sadece bebeğinle iyi vakit geçir. çaresine sonar bakarız.