çok kötüyüm

mntahamm33

evli , mutlu, çocuklu :-)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
161
30
Merhaba arkadaşlar,
önceki konularımda yeni doğum yaptığımı yazmıştim. Dün çarşıya gittim üstüme başıma birşeyler almak için (mersin'lıyım) çarşıyı alt üst ettim fakat üstüme göre birşey bulamadim neyi beğenip denediysem olmadı küçük geldi akşama kadar hiçbirşey almadan geldim benden kat kat kilolu insanlar var onlar nasıl bulup giyiniyor anlamiyorum tek şey bile bulamadim dünden beri ağlıyorum yürüyüşede başladım ama verebilecek miyim bilmiyorum çok kötüyüm böyle kilolu olmaktansa ölmeyi tercih ederim sanırım. Yemin ettim birdaha çarşıyada gitmeyecem ((((((((((((

daha yeni doğum yapmıssın
emzirme donemınde cok guzel kılo verebılırsın canım
yürüyüş yap bebekten vakıt buldukca evde youtubeden ac vıdeo oyle spor yap

bende zayıflıktan muzdaripim sormak ayıp olmasın ama kaç kilosun ayrıca sağlığımız yerinde nefes alabiliyoruz buna sonsuz şükür etmeliyiz isyan değil

bir anneye bu sözler hiç yakışmıyor.Bütçenizi aşmaz ise lcw de bedeninize göre bulabilirsiniz

yaa yeni doğum yapmışsın 9 ay boyunca vücüd genişliyor bir anda küçülmüyor ki ben sezeryanla doğum yaptım veeeee hiç emziremedim ona rağmen 2 yılda nca toparlanabildim biraz süre öyle düşünme ölmek nedemek senin bebeğin var böyle şeyler söylemeyin ....emiziryorsanız en geç 9-10 ayda toparlanırsınız ... ama süre verin bu bi anda olmaz kiii

bence sen kilolarını hiç takma bulursun bedenine göre kıyafet sen tatlı bebişini sev öp kokla o sana unutturur kilolarını boşver zayıflarsın :)

Yahu ölüm ne kadar kolay size? Hemde ne için gerçekten azmettiğinizde başarabileceğiniz birşey için.
Ölmeyi düşünene kadar kendinize bir düzen yapın ve uygulayın. Emzirirken daha kolay olacaktır.

Sen şimdi alsan emin ol iki ay sonra olmayacak. İdarelik birseyler al, hepimiz yaşadık bu dönemi. Kilo bu verilir elbet, takıntı yapmamaya calış, gidecek o kilolar.

Bende Sezeryanla doğum yaptım. Çok azmdiyorum fakat yemekten kıstığım zaman sutun gözle görülür derecede azalıyor azaldida zaten oğluma yetmiyor sütüm az var olanda sudan farksız zaten (
lcw'de gittim ama yok yok yok

kaç bedensiniz ki şuan 50 beden falan gördüm ben lcw de

bence kiyafet bulamamanin nedeni kilolarin degil
sen cok kilo aldim, sismanim piskolojisiyle kendine yakistiramamissin

bizim gelin tam 25 ! kilo aldi hamilelik döneminde hepsinide geri verdi masallah
insallah sende verirsin moralini bozma

kilolu olmaktansa ölmeyi mi tercih edersin ,Allah başka dert vermesin..
İmza:Yılların kilolusu ve de yeni gebesi parkbyull
dipnot:hanımefendi kilo verene kadar büyük beden satış yapan mağazalardan gül gibi dilediğiniz kalite ve estetikte kıyafetler bulabilirsiniz ölmenize lüzum yok
dipnot2:Lohusalık depresyonu zannımca

Ya bu tarz konuşmayı hiç sevmem ama; burada nice bebeği olmayan keşke bende hamile kalsam da kilo alsam diye içinden geçiren kaç üye var biliyo musunuz ?
Kilo ne ki alınır verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…